Capitolul 24

3.1K 144 6
                                    

Înghit în sec și chitai de durere când mă mușcă de gat fix pe același semn ca în acea noapte!

Îmi lasa un pupic pe mușcătură apoi urcă spre gura mea. În timp ce sărutul se adâncește, mâna lui se strecoară până la fiermuarul rochiei și parcă cu încetinitorul îl da jos . Mă lasă pe podea și ne descalțăm cât de repede putem . Prind bata tricoului și o trag in sus oprind sărutul. Rochia mea cade jos și rămân doar in lenjeria cu dantela neagra . Pantalonii lui dispar ca prin magie și reluam sărutul.

Îmi prinde capsele sutienului și trage de ele până sutienul se desface . Oprește apa care curgea până acum în cadă. Îmi acopăr sânii cu palmele când prind momentul și mă dau un pas in spate . El își da boxerii jos și se apropie de mine cu o privire amuzată .
- Iubito , te-am mai văzut așa , nu îți fac nimic rău.  Îți promit ! Aproape că râd și eu când îmi dau seama cat de copilăroasă sunt. Stiu ca niciodata nu ar putea sa imi faca rau.

Îmi dă mâinile la o parte și îmi lasă un sărut pe gura , gat , linia sânilor , buric și mă cutremur când îmi dă chilotul jos, in ritm slow,cu dinții . Îmi lasă o sărutare pe intimitatea mea și se ridică înapoi cu fata la acelasi nivel cu al meu . Ma luat ca pe un copil mic și m-a pus în cadă , imediat urmat de el . Ne răsfățăm corpurile printre mirosul de rom cu care sunt obișnuită . Mă întoarce cu fața la el , talia lui fiind intre picioarele mele cu tot cu altceva , tot al lui . Se lasă în fața întrucât să ajungă la urechea mea .

-O sa te doară puțin probabil. Șoaptele lui mă fac să roșesc puternic. Îmi prinde fundul în palme și cu buzele lipite de ale mele mă pătrunde blând . Îmi las câteva lacrimi când intră cu totul și gem de durere . Depune un sărut pe umăr , pe gât și nu în ultimul rând pe buze . Sărutul se adâncește și ii prind parul in pumni când mă obișnuiesc cu el înăuntrul meu . Iese din mine și intra înapoi la fel de blând că prima dată eu zgariindul pe spate . Mă obișnuiește cu mișcările și după încă o serie de mișcări dute-vino îmi dau drumul și el o dată cu mine . Ieșim mai murdari decat am fost la început din casă și mă bag prima în dus . Mă spăl cât de repede pot odată cu Wess . Ne îmbracăm și ieșim după ce îmi trage fiermuarul rochiei . Intrăm în living acolo unde atmosfera este minunata.

  Toată lumea rade , glumește , alții mănâncă . Majoritatea fetelor stau în brațele băieților pe canapea . Adică singurii care nu stau pe canapea sunt James și Raluca care stau pe jos și Rachel cu Mellisa care stau pe fotolii . Se uita la noi și mă uimește când băieții îmi aruncă priviri puțin furioase dar drăgăstoase, înțelegătoare ba chiar unele perverse,majoritatea de la fete .
-Trebuie sa ne cumpărăm mai multe fotolii sau canapele . Îmi zice Wess dar propoziția este auzită de toți care incep sa rada .

-Eu zic sa cumpărați inca doua etaje . Zice Stiles și de data asta și eu rad . Și așa blocul e al nostru , îl eliberam și îl facem casa , sa avem camere și pentru nepoți . Continuă tot el și o sărută pe Riley . As vrea sa fie așa tot timpul , sa fie toți așa bine dispuși . Dar nu se va întâmpla .
-Bun , acum haideți să mergem la sediul meu și după la al vostru , ok ? Pe copii ii lăsăm cu Irma și Niall , fara comentarii ! Zice , mai degrabă ordonă, Mathias . Cei doi complicați dau din cap iar copii din umeri. Fug în camera mea că să mă schimb și chiar asta fac. Îmi iau o bluza neagra cu mâneci până la jumătatea palmei și o pereche de pantaloni scurți cu model de camuflaj , două degete mai jos de fund și o pereche de botine + o mini geanta cu telefonul meu,bandaje, șervețele și bani. Cu asta am terminat costumația de mers la sediu.

Ies din bloc iar restul mă aștepta la mașină sau mai bine zis mașini . Fiecare cuplu merge cu mașina lui înafară de Melissa și Rachel care merg intr-o mașină . Eu cu Wess suntem ultimii care au pornit la drum .
-Ar trebui sa mai repetăm experienta din baie . La vorbele lui mă rușinez iar el râde . Haide iubito , obișnuiește cu asta pentru numele lui Dumnezeu . Zice el și începe din nou să râdă . Nu știu nici eu de ce dar dau negativ din cap și îmi strâng mâinile în poală . El îmi cuprinde mâinile și la da la o parte . Mă uit curioasa la el și tip când îmi pune mâna acolo unde nu trebuie. De ce mi-am ales un barbat asa de nebun?

NonculoriWhere stories live. Discover now