Capitolul 14

3.8K 188 15
                                    

Muzica imi bubuie in urechi si mirosul de țigară imi invadează simțurile. Eu si cele trei prietene ale mele,  suntem la bar si dam shot-uri de tequila pe gat unul dupa altul.
-1,2,3 și! Jane ne îndeamnă si mai dau pe gât un pahar din lichidul arzător si incolor strambandu-ma vizibil.

-Mi-e dor de Wessi. Se plânge bețiva care a ieșit la iveală.
-Mie de Stili. Isi spune oful si Riley mai turmentata decat mine
-Pana si mie de Mathias. Continuă Jane si ultima dar nu cea din urma Irma.
-Mi-e dor de nenorocitul ăla de Axel. Termină si conversația si pe noi Irma
-Da, ai învins. O asigur si noi chicotim.
-Haideți la dans. Strigă Riley si noi o urmam pe ringul de dans. Spate in spate,  toate patru începem sa ne mișcăm provocator unduindu-ne corpurilor atrăgând atenție. Daca melodie era una provocatoare acum e una electro care imi face trupul sa vibreze. Începem sa ne zbenguim fara nici o noimă pe ring razand una de alta.

-Suntem nebune. Exclamă Irma si se trântește pe canapeaua clubului dupa aproximativ jumatate de ora.
-Si moarte când ajungem acasă. Continui propoziția si alcoolicele din noi rad.
-O votcă fetelor? Propun si ele striga '' Barman''. Irma isi da peruca blondă jos si descoperă un minunat par brunet.
-O satena,  o roșcată,  o blonda si o brunetă. Ce poate fi mai bine de atât? Tipa Jane ca sa acopere muzica. Nimic nu ne poate strica distractia in seara asta.

Wess POV
-Cand o găsesc,  o omor pe copila aia. Tip inca la volan. La scurt timp dupa dispariția micuței Xena si a lui Riley,  a dispărut si Jane. Niall forțat de împrejurimi sta cu Mathias iar noi suntem în căutarea fugarelor. Tot ce am putut scoate de la blond a fost nu stiu ce ceartă la facultate cu o studenta "eminenta". Este foarte târziu, ora 23:00, iar fetele nu sunt acasă.
-Unde s-au dus nebunele? Tipa Stiles exasperat, cum suntem toti de fapt.
-Sa o luăm logic, minunatele noastre iubite știu oricum ca, când o sa vina acasă o sa dea de belea pe capete asa ca poate s-au dus sa se distreze pe la vreun club. Ma trezesc vorbind si Mathias se înseninează la fata.
-Sunt la '' Breathe'',  cat timp voi ați țipat eu am localizat telefoanele fetelor care indică un singur loc, clubul '' Breathe'',  tocmai ce am trecut pe lângă el. Doamne, multumesc ca nu mi-ai dat doar prieteni proști. Întorc volanul la 180° si fac o parcare de toată frumusețea.

Cobor din mașină cu cei doi,  care mai de care pachet de nervi. Intrăm si imediat imi sar in ochi 4 capete. Saten,  roșcat, blond si brunet. Sa fie cu noroc imi urează conștiința. Ne îndreptăm spre masa dar ii opresc pe băieți ca sa ascultăm ce zice.
-Voi de ce beți? Eu pentru ca il iubesc pe Axel si nu stiu daca are sentimente pentru mine nenorocitul. O voce feminina se aude neclar din cauza muzicii. Stam toti 3 pe vine in spatele canapelei roșii în forma de "U"
-Eu pentru ca il iubesc pe Mathias. Tipa Jane si prietenul meu se uita surprins in spate, parca vazand prin canapea. Aud un ciocnit de pahare si imi dau seama ca probabil au dat noroc si ca sunt bete.
-Eu pentru ca il iubesc pe Stiles. Vocea lui Riley se aude si prietenul meu rămâne consternat. Te rog sa nu zică si Xena asta, te rog.
-Eu pentru ca il iubesc pe Wess. Cu această frază toate sentimentele ma încearcă. Respirația mi-a devenit precipitata si rapidă. Cu ochii mari si mintea goală un singur lucru mi se repetă in minte,  ma iubește, insa nu ii merit iubirea. Atunci fa sa o meriți ma încurajează conștiința si respirația imi revine normala.

O plac pe Amina,  e singura fata de care imi place la nebunie si desi mi-e frică,  trebuie sa recunosc încep sa ma îndrăgostesc de ea. Nu e deloc ok eu sunt din L.A., ea din N. Y.,  eu sunt un nenorit si ea este pura si inocentă. Cum dracu a dat dragostea peste mine in nici o săptămână nu înțeleg, imi este imposibil.
-Parca imi e mila sa le stric petrecerea. Recunoaște Mathias cu zâmbetul pe buze uitându-se cum fetele dansează de rup ringul. Da,  numai mila nu iti e tie.
-Mai sunt, 20 de minute până incepe a doua zi si noi o sa trebuiască sa mergem acasa la părinți nostri cu tine. Daca nu le zicem tot o sa fim băgati in belea toți. Zice Stiles si desi eu mare mafiot modestule, cand e vorba de tatăl iubitei mele aleg sa stau deopoarte.
-Lăsați asta,  hai sa le luăm. Zic si ma ridic din chinuitoare poziție de pana acum. Mergem spre ele si felul in care micuța mea iubită isi mișcă șoldurile ma face sa scot un geamăt. Fiecare își i-a fata iar cealaltă cand ne vede se amestecă prin mulțime.
-Wessi! Strigatul de bucurie a Aminei ma face sa imi mușc buzele.
-Wessi wă? Isi bat joc de mine băieții si rad. Cu fetele in brate ne îndreptăm spre masina.
-Stili,  tu de ce râzi? Întrebă si e rândul lui Stiles sa se încrunte
-Dar tu Matti? Poceste si Jane numele lui Mathias si acum toti suntem încruntați. O pun pe Amina in scaunul din dreapta si Mathias cu Stiles cu fetele lor in brate pe bancheta din spate.

-Jane? Micuța Xena zâmbind pronunță numele
-Da? Tipa ea si noi oftam,  nu le mai dau alcool in viata mea,  la nici una si cred ca băieții sunt de acord.
-Băieți, Riley. Pronunță din nou micuța Xena
-Da. Răspundem noi confuzi numai Riley țipând ca si cealaltă bețiva
-Făceam prezența proștilor. Doamne,  cand o sa fie trează o sa  vada ce o așteaptă. Cele trei încep a râde zgomotos. E cumva frumos sa o vad fără inhibiții,  detașată,  liberă dar ciudat imi place mai mult cand roșește,  e timidă si nu îndrăznește sa faca glume de genul asta.
-Băieți? Doamne te rog sa nu fie încă o glumă de data asta spusă de Riley.
-Da iubito? O alintă Stiles
-Doare cand iti pierzi virginitatea,  eu si Amina cam am vrea sa știm? Spune ea si eu nu mai răsuflu. Ea chiar e virgină la 20 de ani. Daca era trează intra in pământ de rusine acum doar râde.

-Da doare. Ii confirma Jane
-Tu ai fost violată. Isi da drumul la gura Amina si Mathias lasa privirea in jos deranjat.
-Într-un fel,  adica nu a fost asa rău,  inafara faptului ca a fost fără voia mea nu a fost brutal deloc. Zice senină ea si Mathias ridică socat privirea. Stiles si cu mine ne abținem sa nu râdem dar gresim lamentabil.
-Tu o sa fii brutal Wess?Întrebarea cred ca e cea mai cea din seara asta. Ma privește cu ochii aceia de cățeluși,  cu gura inafara,  cum ai putea răni asa o ființă?
-Nu puiule,  nu ți-am spus ca nu ți-aș face rau? Ii răspund blând si parchez mașina in fața blocului.
-Dar tu Stiles? E rândul lui Riley sa întrebe cand ne dăm jos din mașină.
-Nu iubirea mea, nu as putea. O liniștește si Stiles. Intrăm si privirea socata care ne-o aruncă Emily recepționera e una șocată.
-Buna seara. Zice ea si ii pot simți privirea pana ce ușile liftulii se închid.

-Ok,  eu o sa rămân in camera Aminei.
-Da de ce? Tipa ea dar nu o bag in seamă
-Eu in a lui Jane si Stiles in a lui Riley. Ignoram țipetele fetelor si Intrăm in apartament cu ele in brate.
-Când isi vor aminti mâine.. Incepe Stiles
-Vor fi mai roși decat focul. Termin eu. In drumul spre camera ii vedem pe Niall si James cum dorm pe canapea. James este pe pieptul lui Niall cu o carioca in mâna pe jos fiind niște desene. Televizorul la maxim pe Tom si Jerry dar ei nu au probleme. Trecem pe lângă ei si intrăm toti in camerele care trebuie sa intrăm. O las pe patul moale si ea da din picioare.
-Wessi. Alintarea ei imi aduce un zâmbet pe buze,  daca am arătat-o nu înseamnă ca nu imi place cum suna din gura ei.
-Da iubito? Imi dau tricoul si pantalonii jos urmând sa ii dau si ei hainele. Ea geme cand degetele mele fac contact cu pielea ei si boxerii mi se strâmtorează. Ii dau bluza peste cap lăsând-o in sutienul negru simplu,  același procedeu il suferă si pantalonii. Lenjeria intima este formata dintr-un sutien negru si o pereche de chiloței roșii cu Rudolph pe ei. Doamne,  cat o voi chinui cu asta de acum in colo. O strâng la pieptul meu
-Te iubesc Wessi. Imi șoptește ea si ma saruta apasat. Nu pot sa fac nimic inafara sa o strâng in brațe mai tare. Ii pup creștetul si ii șoptesc '' Noapte buna!''

Stiles POV
O pun pe pat si ii înlătur firele rebele de pe față. Ma iubește,  chiar ma iubește. Cum putem noi niste mafioți sa iubim? Ma dezbrac repede la fel făcând si cu ea. Lenjeria este formată din sutienul alb si chiloței verzi cu Mos Crăciun. Doamne cat o sa o chinui cu asta. Se apropie de mine si ma sărută. Boxerii parcă au intrat la apa. Terminăm sărutul si se lasă pe pieptul meu - Te iubesc Stili! Imi șoptește ea. Doamne ma îndrăgostesc de ea si o știu. Nu o merit Fă-te sa o meriți ma încurajează conștiința mea. O pup pe frunte si ii zic un '' Noapte Bună''

Mathias POV
Sare pe pat si eu nu stiu ce pot sa ii mai fac. E mai rău decât James. Inima imi trepiteaza de când a zis ca ma iubește. O sa fac sa o merit. Se pare ca si mafioți au o inimă. Dupa ce o liniștesc cu freu o dezbrac. Lenjeria intimă formată din sutien gri si chiloței movi cu spiriduși. Doamne,  cat o sa o chinui cu asta. Ma dezbrac si eu si ma pun lângă ea. M-a surprins plăcut vestea ca nu am fost brutal,  înseamnă ca nu e asa traumatizata. E minunata mea viitoare iubita si sper ca si soție. Mi-a dăruit un copil minunat si mi-a dezghețat inima nenorocită.
-Te iubesc Matti. O îmbrățișez. Ma îndrăgostesc de ea si nu regret si nici nu o sa o fac vreodată. Ii zic un noapte bună si o pup pe frunte. Las somnul sa ma cuprindă.

NonculoriWhere stories live. Discover now