Sana Güveniyorum

28.9K 2.3K 948
                                    

Aldığımız haberle hemen otele geri döndük. Abime olanları söylediğimde sadece gülmüştü. Rahat tavırları sinirimi bozuyordu. Otele geldiğimizde beni yardımcım karşıladı. "İlk kiminle konuşmak istersiniz, efendim?" dediğinde sinirle güldüm. "Tabii ki belalı grupla. Olayın aslını öğrenmeden adama gidip ne diyeceğim?"
Beni onayladı ve "Şu an hepsi prova odasındalar." dedi. Abimle hızlıca aşağı indik. Gerçekten olayın aslını merak ediyordum, onların birini taciz etmediklerinden neredeyse emindim. Ayrıca taciz edecek olsalar, kameraların her yerde olduğu bir otelde yapmazlardı herhalde bunu.

Kapıyı hızlıca açtım ve karşımda duvar dibinde sessizce oturan belalı grupla karşılaştım. Hızlıca onlara doğru yürürken duyduğum tek şey topuklarımın çıkardığı sert sesti. "Çabuk bunun ne demek olduğunu bana açıklayın!" diye bağırdığımda ayaklandılar. Onlara bağırmamam gerekiyordu, ben onların hiçbir şeyi değildim. Ama bu durum beni çok sinirlendirmişti. Ayrıca bununla ilgili çıkacak bir skandalda ister istemez otelin adı da geçecekti. Bu gerçek bir rezalet olurdu. "Gerçekten istemeden oldu, Hana." diyen Jungkook'a odaklandım. "Ne demek istemeden oldu? Bir insanı istemeden nasıl taciz edebilirsin?" diye sordum.

Yere eğdiği kafasını kaldırdı ve dolu dolu gözleriyle bana baktı. "Biz aşağı iniyorduk, yanımda Jin var sandım. Şakalaşmak için poposunu sıkacaktım ama yanımdaki o değilmiş. Adam çığlık atınca panikledim ve bir anda adamı düşürdüm." demesiyle dehşetle "Ne yaptın, ne yaptın?"dedim.
Bu nasıl bir olaydı böyle? Gerçekten uğraşsam bu kadar saçma şeyi bir araya getiremezdim. "Yanlışlıkla düşürdüm. Sanırım ayağı kırılmış." diyerek gözyaşlarını sildi.

Aralarında böyle bir şeyi beklediğim son insanlardan biri Jungkook olurdu sanırım. Onunla daha önce hiçbir problem yaşamamıştık. Kırdığı bir şey bile olmamıştı. Sadece üstüme kahve dökmüştü, o da çok önemli bir şey değildi. "Bu nasıl bir şaka anlayışı? Siz ne yaptığınızın ve sonuçlarının ne olabileceğinin farkında mısınız? Yolda menajeriniz ile konuştum, bir erkeği taciz ettiğiniz haberi çıkarsa ne yapacaksınız? Otelin her yerinde kamera var, adam bunu ispatlayabilir. Sen ise sadece merdivende birini taciz eden biri olarak gözükürsün. Neden bir an durup yaptığınız şeyleri düşünmüyor musunuz?" dediğimde hepsi kafasını eğdi ve Jungkook daha da çok ağlamaya başladı. Onun ağlama sesini duyan Tae kolunu onun omzuna attı ve bana sert bakışlar atmaya başladı. "Söylediklerine dikkat et, onu üzüyorsun." diye bana bağırdı.

Tam konuşmaya başlayacaktım ki abimin sesini duydum. "Sesimizi yükseltmemeye dikkat etsek güzel olur. Bu sizin sorununuz, sadece kamera kayıtlarını vererek otel olarak bundan kurtulabiliriz. Ayrıca bir de özür açıklaması yayınlayıp, müşterilerden özür dileriz. Sadece sizin başınız yanar. Bu yüzden kardeşime bağıracağınıza, biraz söylediklerini dinlemenizi tavsiye ediyorum. Yoksa şu an çıkıp o kayıtları, o adama veririm." dedi. 

Tüm grup şaşkınlıkla abime bakıyordu. Haklı olduğunu bildikleri için bir şey diyememişlerdi. Eh, sonunda abim olma görevini doğru kişi yapabilmişti. "Sen, Hana'nın abisi misin?" diyen Tae'ye döndüm. "Evet, tanıştığıma memnun oldum beyler. Ben Shin Dong Bin." diyerek onları selamladı.

Onlarda eğilerek abimi selamladı.
Jungkook hala ağlamaya devam ediyordu, bu hali içimi acıtmıştı. "Tamam, sakin ol Jungkook. Şimdi biz gidip bir adamla konuşalım. Ayrıca avukatınız yarın burada olacak." diyerek onları sakinleştirmeye çalıştım.

Namjoon bana umutsuzca baktı. "Adamla menajerimiz zaten konuştu. Hiçbir meblağ onu ikna edememiş. Şikayet edeceğini ve bunu yayacağını söyleyip duruyormuş." dediğinde sıkıntıyla derin bir nefes verdim. Bu otelde kaldığına göre paraya ihtiyacı olan biri değildi, ikna etmek için paradan başka kullanılacak bir şey de yoktu. Durum cidden umutsuz görünüyordu. "Hukuki yollardan hakkınızı ararsınız en kötü ihtimalle. Mahkemeyi ikna edebilirsiniz diye düşünüyorum." dediğimde Jungkook yaşlı gözleriyle bana baktı. "Mesele bu değil. Olay duyulduğu an, benimle ilgili kötü haberler çıkacak." dediğinde olayı anladım. Fan sayfalarında gördüğüm aşk dedikoduları aklıma gelmişti. Üyelerin birbirine aşık olduğu ile ilgili dedikodulardı bunlar, böyle bir haberle bunlar iyice artacaktı. Bu da onlara olumsuz yansıyacaktı, böyle şeyler genelde olumlu tepki almazdı. "Bir çözüm bulunacaktır illa ki, siz sakin olun şimdilik." dedim ve abimle birlikte prova odasından çıktık. Merdivenlerin ilk basamağına adım atacakken dizim sızladı ve ayağımın bastığım zeminden kaydığını hissettim.

Senden Sonra | KTH ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin