Seçenekler

9.9K 1K 522
                                    

Size bir şey sormak istiyorum. Hikayenin açıklama kısmında yazan yazıyı sizce değiştirmeli miyim? Hoşuma gitmiyor gibi ama başından beri de o var, kararsızım. Fikirlerinizi belirtmenizi bekliyorum :))

Bu bölüme bol bol yorum yapın lütfen, moralim çok bozuk okuyup kafamı dağıtayım bari:( Keyifli okumalar ♥️

Bacaklarımı kendime çekerek, oturduğum yerde biraz daha küçüldüm. Saatlerdir şirketin bodrumunda, bir boş odada oturuyordum.

Düşünmeye ihtiyacım vardı çünkü bir çıkış bulmam lazımdı.

Bugün BigHit'e geldiğimde bir kez daha fark etmiştim, Taehyung'u grubundan ayıramazdım. Ona ve arkadaşlarına zarar gelmesine izin veremezdim, bunun için bir şeyler yapmam gerekiyordu.

Abime güvenmiyordum, söylediğini yapabilirdi.

Elbette seçeneklerimin arasında evlilik teklifini kabul etmek yoktu. Elimdeki tek seçenek o gibi duruyordu ama onu bir tercih olarak görmüyordum ve görmeyecektim.

Kafamı ellerimin arasına aldım. Min Gyu ile evlenme olayından ilk olarak abim ve babam vazgeçmeliydi. Onlar vazgeçtikten sonra geri kalanını halledebilirdim, ilk işim onları vazgeçirmek olmalıydı.

Önceden bunun imkansız olduğunu düşünüyordum ama artık fikrim değişmişti.

Dong Bin abim telefonlarımızın dinlendiğini söylenmişti. Üstelik hepimizin, bizim ailenin her bir üyesinin. Annem bile buna dahildi. Abime göre, aradığımız insanın içimizde olma ihtimalini düşürüyordu yeni öğrendiğimiz bilgiler.

Ama ben tam tersini düşünüyordum.

Mantıklı olarak baktığımda, babamın ya da bizim hayatımızı tehdit eden hiçbir şeyle uzun süredir karşılaşmamıştık. Babamı iki kere ciddi bir şekilde öldürmeye çalışan biri, neden bir anda vazgeçmişti?

Belki ikiden fazla bile denemiş olabilirdi, babamın bize başına gelen her şeyi söylediğini hiç sanmıyordum. Onu öldürmeye yeltenecek kadar cesur biri, bizim onu araştırmamızdan korkarak mı geri çekilmişti?

İşte bu çok mantıksızdı.

Katil durmuştu, şu an bekliyordu ama neyi bekliyordu? Yapacağı hamleyi beklediğimizi biliyor olmalıydı, yakalanmamak için doğru fırsatı bekliyor olabilirdi ama bu doğru fırsat, aylarca hiç mi eline geçmemişti?

Bizden çok daha güçlü, kamera kayıtlarımızı bile yok eden biri için hiç inandırıcı değildi.

Tüm bunlar, Min Gyu'dan daha fazla şüphelenmeme neden oluyordu. Belki de onu durduran benim onunla evlenme ihtimalimdi, olamaz mıydı?

Bunu gidip Dong Ju abime söylemeyi düşünmüştüm ama bu kadar körü körüne bu evliliği isteyen birine elimde hiçbir kanıt olmadan gidemezdim.

İlk olarak sağlam bir kanıt bulacaktım, eğer gerçekten Min Gyu tüm bunların arkasındaki kişiyse, iki problemi de aynı anda çözmüş olabilirdim.

Geriye sadece tek bir şey kalıyordu, ben bu kanıtı nereden bulacaktım?

"Hana?" Taehyung'un sesiyle, irkilerek kapattığı kapıya baktım. Kapının açılış sesini hiç duymamıştım. "Ne yapıyorsun sen burada?"

"Şirket işleri falan bunalttı biraz."

Zoraki bir tebessümü dudaklarıma yerleştirdim. Yanıma oturduğunda, yüzünün asık olduğunu fark etmiştim. "Bir şey mi oldu?" Gülümseyerek, omuz silkti. "Her zamanki şeyler işte, bizimkileri biliyorsun."

Senden Sonra | KTH ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin