3. Ismerkedés.

17.2K 802 130
                                    

-Menj, a lovagod már vár! -lökdösött Maddy a kapu felé.

-Várj már egy kicsit, még nincs is három óra! -igazgattam a felsőmet.

Eredetileg nem terveztem nagyon kiöltözni, de aztán eszembe jutott Adam beszólása amit a felsőmre tett. Csak azért is felvettem egy rövidebb, szaggatott, magas derekú rövidnadrágot és egy fekete crop top-ot, aminek már jóval kivágottabb volt a dekoltázsa, mint a reggeli felsőmnek.

 Csak azért is felvettem egy rövidebb, szaggatott, magas derekú rövidnadrágot és egy fekete crop top-ot, aminek már jóval kivágottabb volt a dekoltázsa, mint a reggeli felsőmnek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Maddy az indulás előtt csinált rólam egy képet az udvarban, amit be is állítottam profilképnek. Épp rászántam magam, hogy elinduljak, mikor a zsebemben lévő telefonom jelzett, hogy új értesítésem van. Nem lepett meg annyira, hogy Adam az elsők között lájkolta a képemet, de az már szemet szúrt, hogy hozzá is szólt. Izgatottan nyitottam meg a képet, és akaratlanul is felnevettem, amikor megláttam, hogy a hozzászólásában két macskás emoji-t írt. Mosolyogva tettem vissza a telefonomat a zsebembe, majd elköszöntem a húgomtól, és kiléptem az utcára.

Adam a házuk előtt állt és a telefonját nyomkodta, egészen addig még oda nem értem hozzá. Először csak felkapta a fejét, de megakadt a tekintete rajtam és alaposabban végigmért. Próbáltam úgy csinálni, mintha nem vettem volna észre, de mivel elég sokáig időzött rajtam, nem tudtam nem mosolyogni zavaromban.

-Miért kell szét trolkodni a képemet? -törtem meg a csendet.

-Hidd el tudtam volna mást is írni. -vigyorgott. A fejemet rázva elmosolyodtam, bele sem mertem gondolni, hogy mi mást tudott volna írni.

-Na mi a terv, merre megyünk? -érdeklődtem.

-Arra. -mutatott a szemben lévő utcára, és elindult, én pedig mellette sétálva követtem.

-Ez a legrövidebb út a sulihoz. -mondta miközben a járdán sétáltunk.

-Ha már a sulinál tartunk... -kezdtem bele. -Mennyire kell félnem attól, hogy nem fogok beilleszkedni az osztályba? -húztam el a számat.

-Nem olyannak ismertelek meg, mint aki ne tudna beilleszkedni. -nevetett fel.

-Az más, hogy veled milyen voltam mikor először beszéltünk. Egyedül voltál, ha egy ember előtt beégek az még nem a világ vége. -rántottam meg a vállamat.

-Nem fogsz beégni, ahhoz túl nagy a szád. -vigyorgott.

-Mondod ezt te! -csattantam fel.

-Látod? Pont erről beszélek, mindig visszaszólsz. -szórakozott a reakciómon.

-Jó oké, ez igaz. -nevettem el magam én is. -Holnap sokan lesznek ott abban a buliban az osztályból? -kérdeztem.

-Brandon biztosan, mivel az ő házukba lesz. Elvileg Jake, David és Ben tutira jönnek. Tyler még kérdéses, mert nem biztos, hogy hazaérnek a nyaralásból. Meg Lara is jön, de ő is csak ha időben hazaér. -mondta.

Something New /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now