13. Szeptember 8.

14.2K 818 93
                                    

Nem is tudom hol kezdjem... Miután vége lett a pénteki gólyabálnak, még egyikünknek se volt kedve hazamenni, így a "kis" csapatunk (Lara, Adam, Ben, Sarah, Grace, Brandon, Jake és én) bement a városba. Igazából fogalmunk se volt, hogy hova megyünk, de úgy gondoltuk, hogy péntek este csak van valami a központban. Végül egy disco-ban kötöttünk ki, ahonnan meglepő, de nem tűntünk ki a ruháink miatt, mert mindenki eléggé ki volt öltözve. Találkoztunk pár végzőssel is, Linda rögtön oda is jött hozzánk, valamint jó pár évfolyamtársunkat is megismertem, egész sok emberrel jóba lettem. Lara-val és Adam-mel fél négykor indultunk haza, addigra már mindenki kellően kifáradt. A magassarkúinkkal a kezünkben, kócos hajjal és elkenődött sminkkel sétáltunk Adam két oldalán... Igazán idilli képet mutathattunk. Lara nálunk aludt, így szombaton a nap egyik felét végig aludtuk, délután pedig egy darabig nálunk lézengtünk aztán meg a többiekkel találkoztunk a parkban.
Vasárnap meccsre mentünk, ez volt Adam első meccse a sérülése óta. 3:1-re nyertek, szóval mindenki baromira örült, majdnem hétig a pályán voltunk. Nagyjából ennyi volt a vasárnapom, aztán már csak otthon készülődtem lelkiekben a mai napra, mert ma már tényleg normális tanítás lesz, és mivel is kezdhetnénk a hetet, ha nem hét órával?!

Viszonylag gyorsan elkészülődtem, így Maddy-vel együtt mentünk suliba. Első óra előtti szünetben még a hétvégéről beszélgettünk, de aztán elkezdődött a káosz. Az első órán az osztály négy felé volt szétszedve, valaki németet tanul, a többiek pedig spanyolt, latint, vagy franciát. Ezek a fakultációk, amiket 11.-ben kell felvenni, szóval a többiek sem tudtak segíteni nekem, hogy ez, hogy megy mert nekik is új volt. Annyit tudtam, hogy itt össze vagyunk vonva az évfolyamtársainkkal. Pechemre az osztályból persze senki olyan nem vette fel a spanyolt akivel én jóba lennék. Lara és Adam franciára mentek, Jake, Brandon, Ben és Grace németre, Sarah pedig latinra.

-Fogalmam sincs kik lesznek ott. -tanulmányozta Lara az órarendem. -De a második óránk, a töri közös. -mosolygott rám.

-Mennem kell, mert nem fogok odaérni. -sóhajtottam idegesen. -Hol a fenében van a 2A4? -ráncoltam a szemöldököm a "kód" láttán, ami a spanyol mellett szerepelt.

-Második emelet, A folyosó, 4. terem. -nevetett Lara az értetlenségemen.

-Haza akarok menniii. -húztam el a szavakat a szememet forgatva, a következő pillanatban pedig becsöngettek. -A francba! -kaptam fel a füzetemet és a könyvemet sietve.

-Adios! -vigyorgott Lara, én pedig szinte futva távoztam a teremből.

Sietve kerülgettem ki a folyosón lévő embereket, lementem a másodikra, de beletelt egy kis időbe még megtaláltam a termet. Szerencsére még nyitva volt az ajtó, viszont már mindenki bent volt. Láttam egy-két ismerős arcot akiket már korábban láttam a folyosón, valamint az osztályunkból Logan-t és Greg-et, de velük még egy szót sem beszéltem, és ez most sem változott, mert együtt ültek.

-Sasha, gyere ülj ide! -hallottam meg a nevemet az ablak melletti padsorból.

Hálásan pillantottam meg Rachel-t, és megindultam felé. Még pénteken találkoztunk a disco-ban. Lara bemutatta nekem is, így egész jóba lettünk.

-Szia! -mosolyogtam rá mikor leültem mellé.

-Na, hogy telt a vasárnap? -vigyorgott.

-Másnaposan. -nevettem fel. -Lara-val végig aludtuk a fél napot. Ti mikor mentetek haza?

-Valamikor négy után indultunk el Lottie-val, de aztán Noah hívott, hogy várjuk meg őket. Szóval vagy húsz percet vártunk fagyoskodva ezekre a barmokra. -csapott az előtte ülő fiú hátára.

Something New /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now