29. Június 17.

9.4K 624 66
                                    

Mindig is tudtam, hogy az idő gyorsan telik, de most szó szerint elrepült. A hónapok csak úgy elszálltak a fejünk felett és itt találtuk magunkat a nyári szünet küszöbén. Eltelt egy tanév. Lassan egy éve, hogy ideköltöztünk Bridgeport-ba. Ami azt illeti rengeteg dolog történt azóta, de egy percét sem bántam meg a sok veszekedés és sírás ellenére sem. Úgy éreztem ez a hely megváltoztatott, és egy teljesen más, kiegyensúlyozottabb embert faragott belőlem.

Januárban sok minden megváltozott. Adam-mel megbeszéltük a dolgainkat, és boldogabbak voltunk mint valaha. Lara, szinte már a testvéremnek számított. Néha már a szüleim is úgy viselkedtek, mintha a fogadott gyerekük lenne. Szinte mindent együtt csináltunk, és ott volt még Grace és Zora is, akikkel szintén remek kapcsolatot ápoltunk. Nem is beszélve a srácokról, akikre kérés nélkül is mindig számíthattam. Mind fontos szerepet játszottak az életemben. Egy valakit azonban sikerült elvesztenem, és ez egy kis időre padlóra is tett. Noah-val "barátok" voltunk, de tudtam, hogy megbántottam, ő pedig ott vágott vissza, ahol a legjobban fájt. Összejött Becky-vel, aki köztudottan utált engem, és Chase-ék társaságába keveredett. Rá sem ismertem, nem akartam elhinni, hogy egy ilyen oldala is van.

Már alig vártuk, hogy vége legyen az évnek, amit stabil 4,5-ös átlaggal zártam. Azt tudtuk, hogy a nyáron mindenféleképpen lemegyünk a partra pár napra, de mindannyian annyira kimerültek voltunk, hogy úgy döntöttünk már ma indulunk is. Anyáékat egy kicsit kellett győzködni, hogy Maddy is jöhessen, de végül belementek.

Így történt hát, hogy a bőröndjeinket húzva magunk után, Adam, Maddy és én úton voltunk a legközelebbi buszmegállóba. Helyijárattal utaztunk a parthoz legközelebbi buszmegállóba, ahol a többiek már vártak minket.

Együtt tettük meg az utat Lara-ék nyaralójáig. A ház közvetlenül a parton volt. Rengeteg fa és pad vette körül. Gyönyörű, emeletes ház volt.

-Na, hát itt vagyunk. -mutatott a házra Lara. -Két öt fős szoba van, szóval pont jó lesz az 5-4-es elosztás. A nappali, a konyha, az étkező és a fürdő a földszinten van, a két szoba az emeleten. -magyarázta, majd megindult az ajtó felé. A nadrágja zsebében kutakodva kereste a kulcsot, majd lesütött szemekkel felénk fordult.

-Ezt nem mondod komolyan. -nevettem fel az arca láttán.

-Tudtam, hogy valamit otthon felejtettem. -húzta el a száját.

-De pont a nyaraló kulcsát, Szívem? -kérdezte hitetlenkedve Ben, mire mindenki felnevetett a szerencsétlenségünkön.

-Mindjárt felhívom anyát, hogy hozza le gyorsan. -túrt a hajába nevetve Lara és félre vonult telefonálni.

Hogy a fiúktól meddig fogja még ezt hallgatni...

A nyaraló előtti padokon ültünk a tűző napsütésben, Lara anyukáját várva, aki negyed óra múlva meg is érkezett. Mindenki egyszerre indult meg az ajtó felé, hogy ne kelljen kint állni a negyven fokban. Bepakoltunk a szobákba, aztán mindenki lement a nappaliba.

-Akkor mi a terv mára? -kérdezte Jake.

-Lemehetnénk a partra, aztán este csak lesz valami buli a közelben. -dobta be az ötletet Lara.

Senki nem ellenkezett. Felvettük a fürdőruháinkat és fél órával később már mindenki a vízben hűsítette magát.

-Ha még egyszer benyomsz a víz alá én esküszöm kinyírlak. -néztem szúrós szemekkel Adam-re miután már sokadszorra nyeltem be a vizet miatta.

-Hű, nyugi Cica. -vigyorgott, majd oda úszott hozzám. -Nyár van, el kéne lazulnod. -suttogta miközben a csípőmnél fogva magához húzott én pedig a dereka köré kulcsoltam a lábaim.

Something New /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now