Köszönet + új sztori❤️

8.5K 220 39
                                    

Sajnos úgy alakultak a dolgok, hogy ez a történet a végéhez ért. Nem szeretném tovább húzni a dolgokat, a 30. résszel azt hiszem méltó befejezést kapott. Nem titok, nem utolsó résznek szántam, terveztem a folytatást, de úgy érzem egyenlőre nem sikerült olyan részeket írnom ide, amiket publikálnom kéne. Viszont azt nem zárom ki, hogy valamikor később majd lesz folytatás.

Addig is, szeretném megköszönni, a rengeteg vote-ot és kommentet, imádtam őket olvasgatni, jól estek a szavaitok, a kritikákat is szívesen fogadtam.

Persze ez nem jelenti azt, hogy nem hallatok többet rólam. A You Found Me című történetemre továbbra is hozom az új részeket, valamint...

*DOBPERGÉÉÉÉÉS*

A nyáron szeretnék elkezdeni, egy új történetet. Ez egyenlőre privát, csak azt szeretném felmérni, hogy mennyi érdeklődő lenne rá. Egy kicsit más a koncepció, ez a történet az első szárnypróbálgatásom fantasy műfajban. Az ifjúsági irodalom kategória továbbra is megmarad, csak egy kis természetfeletti csavarral, valamint jó sok humorral és kalanddal. Nem is húznám tovább a szót, bemásolom a történet leírását, valamint egy kis részletet. Kommentbe írjátok meg, hogy érdekelne-e titeket!❤️❤️

" Sky Blackwell egy közel sem átlagos lány. Az erő amit birtokol, sokkal nagyobb mint azt bárki is gondolná. Ám ez a hatalmas erő óriási felelősségekkel is jár. Egy apró hiba akár az életébe is kerülhet."

Részlet:

"-Mit csinálsz itt kint, Sky? -húzta össze magán a pulcsiját amikor a hideg szél ismét megrezegtette a fákat.

-Fogalmam sincs. -ismertem be. -Csak kiültem egy kicsit. -vontam meg a vállam.

-Te meg a hülye szokásod, hogy állandóan az eget bámulod. -forgatta a szemét szórakozottan. -Tudnám mit tudsz ezen nézegetni órákig.

Véletlen lenne, hogy ennyire el tudok merülni abban, hogy időtlen időkig bámuljam az eget? Az is lehet, hogy anyáék névválasztásának van köze az egészhez, és a Sky név miatt ragadt rám ez a szokás. De ha már névválasztás... Anyáéknak különös érzéke volt ehhez. Miután megszülettünk Serena-val, a húgunknak is S betűvel kezdődő nevet adtak, így ő megkapta a Scarlett nevet.

-Az egész olyan végtelen. Sosem látod kétszer ugyanazt a felhőt. -magyaráztam.

-Ha te mondod. -sóhajtott drámaian. -Egyébként csak szólni akartam, hogy lassan éjfél. Anya ki fog akadni, ha nyúzottak leszünk holnap, a nagy napon. -tette hozzá.

-Hogyne, a nagy nap... -dünnyögtem miközben feltápászkodtam a földről.

-Lehetnél egy kicsit lelkesebb. -jegyezte meg. -Erre vártunk amióta az eszünket tudjuk.

-Nem Sere, csak te vártad annyira. -mosolyodtam el. -Nekem ez is csak egy átlagos szülinap."

Vajon tényleg csak egy átlagos szülinap lesz? Hamarosan kiderül!😉

Something New /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now