Цигарено спокойствие

316 37 20
                                    

Какво изобщо си мислеше тоя идиот? Че... Че съм гей и ще му се вържа? Ще се съблече гол, ще остави тениската си на една страна и ще онемея при вида на прилепналите му дънки? Ааа, не! Това не се случва в света на Джони.

Излязох от стаята и извадих почти прогизналия си телефон от джоба на мокрите си дънки. Отворих съобщенията и започнах да пиша на Юта. Определено нямаше да комуникирам с този шашав от моята стая, затова се надявах и Юта да не комуникира със зубърчето.

„Леле.. Надявам се да си тук, защото не издържам. Този ме сметна за гей. Влезе в банята, излезе гол и ме гледа. Какво очакваше – не знам. Сигурно да му махна и дънките. Може би предпочитам ония двете сестри. Но не знам къде да ги търся, така че ще си намеря някоя да забия. А ти – КАЖИ МИ, че не си се сближил с тоя зубър и просто ми отговори!"

Изпратих го и застанах пред случайна врата. Дано зад нея се криеше поне едно момиче. Не исках да се забърквам с други момчета тук. Не ми трябват момчета, исках просто секс. И цигара след това.

Почуках, не след дълго и вратата се отвори, а красива девойка се подпря на касата.

-С какво мога да ви помогна, господин „чук-чук"? – попита тя, а аз се засмях.

-С малко чук-чук? – повдигнах вежда.

Тя отметна розовата си коса и ме погледна с големите си пъстри очи.

-Ами добре. Но не може тук, защото... Съквартирантката ми има посещение.

Тя се усмихна.

Това беше най-лесното предложение за секс, което съм правил. И беше прието подобаващо. Чудя се как не попаднах на момиче, което да ми забие един и да ме накара да се сгромолясам. Случвало се е.

Подадох ръката си с усмивка, а тя кимна.

-Само че пред него ще се представиш че си ми братовчедка и искаме да се видим. Ще опитам да го изгоня.

Тя се съгласи и я поведох право към стаята ни с Теил. Отворих, а той стоеше по кърпа в средата и гледаше през прозореца някак тъжно. Не му обърнах внимание. Настаних „братовчедка си" и се приближих до Теил.

-Хей, шашав... Може ли да се махнеш, защото с братовчедка ми имаме да наваксваме?

Той извърна глава към нея и се усмихна леко. Имаше му нещо, ама знаех и какво е. Дрехите. Е, с тези дрехи няма да се спре. Като същинска кифла е.

My crazy college lifeWhere stories live. Discover now