Парфюм

216 33 6
                                    

Дишах, наврял главата си във врата му. Усещах аромата му и това ме караше да се чувствам добре. Преглъщах, искайки да го целуна по врата, но опитвах да се сдържам. Емоциите бяха нови за мен. Не осъзнавах какво е да си с момче. Не го осъзнавам още, но може би трябва да свикна, ако искам да усещам този куп от хубави емоции. 

Погалих бузата му нежно и го прегърнах. Опитах да се отпусна и да заспа. Опитах да забравя и да се отдам на момента, но в главата ми имаше какви ли не мисли. Мисли за него, мисли за нас. Мисли за моя имидж и всякакви други. Какво направих? Целунах момче. Бях интимен с момче. С Теил. С шашавия. И се почувствах добре. Почувствах хубави неща, които за пръв път минават през мен. Красиви емоции. Почувствах пеперуди. Почувствах него, ръцете му, устните му. И ми харесва толкова, че единственото, което в момента исках е да го държа до себе си. 

Почувствах аромата му, не само веднъж. Почувствах мокрия му език и меките му устни, чувствах шарещи ръце по себе си и дъха му, пълзящ по мен. Чувствах всичко това на едно, а не знаех какво е. И не знаех как да се справя с това. Страхувах се, че всичко е една измама. Страхувах се, че това е един тест. И нищо от това няма да е истина. 

Но не помнех да бях целувал това момче. Нито веднъж. Трябва да съм бил наистина много пиян, че да не помня. А може би... Съм бил и се е възползвал, защото няма да помня. 

Преглътнах, а той се помести леко, премлясна и отново издиша въздуха, който се бе събрал в дробовете му. Усмихнах се, а той се приближи още по-към мен. 

Свъсих вежди, защото мислех, че направи нещо, но той се усмихна на сън. 

Какво ми направи, Шашав? 

Стоях почти цяла вечер, мислейки и вдишвайки от аромата му. Парфюм. Такъв, какъвто може да те накара да се възбудиш само вдишвайки го. Дрогиращ, пристрастяващ мъжки парфюм, който се вмъкваше в мен и ме удряше с рязката си миризма. Парфюм, който замъгляше трезвите ми мисли и караше тези, които бяха под негово въздействие да завладяват всичко. Но не можех, с всеки изминал ден се чувствах все по-ядосан на шашавия... А сега просто се влюбих или... Или не знам. Но знаех, че е красив и ми харесваше. Харесвах тялото му. И капчиците по него. И дългия му член и стегнатите му красиви крака. Усмивката му, гласът му. Преглътнах отново. Докоснах врата му леко. 

-М... - измрънка той. 

Вероятно не спеше толкова силно... И вероятно чувстваше всичко. А пръстите ми палаво минаха по шията му и се оказаха на врата му. Обхванах го и го притиснах. Той хвана ръката ми, а а го пуснах. Усмихнах му се, той кимна. 

My crazy college lifeDonde viven las historias. Descúbrelo ahora