Хубави очи

113 20 2
                                    

Минаваха месеци наред. Годините се нижеха бавно и мудно, а всяка една с Теил прекарвахме в една стая. Помен от слуховете за миналото му нямаше. Това, което Тъкър ми бе разказал, надали някой би повярвал на това, ако се запознае с Теил в момента. Той се промени ужасно много.

Споровете ни бяха толкова далеч, че вече не помнех повечето от тях. Когато се прибереш вечер лягаше на леглото ми и чакаше да се прибера от работа, винаги го заварвах гушнал възглавницата и заспал от умора. Събличах се, лягах до него внимателно, завивах го, ако беше студено, целувах го и след минути бях заспал. На сутринта ме събуждаше с целувка по врата и тихо "Обичам те, Джони.", правеше кафе и на двама ни и се връщаше, за да споделим сутринта заедно. Следваха лекции, работа и чакахме да дойдат почивните ни дни. Тогава прекарвахме по цели дни заедно.

Малко по малко изчистихме дълговете му заради цигарите, че дори бяхме събрали пари, за да се изнесем на квартира. Той искаше да си вземем коте, а единственото, което ми оставаше бе да се съглася, защото той беше същинско ангелче.

Тъкър вече две години по ред ни организираше екскурзия за годишнината. Бяхме доста близки приятели и това беше толкова мило от негова страна. Наскоро си беше намерил приятел, каза, че се казвал Марк, но не успях да науча повече. Думите му бяха "Някой ден ще ви запозная" и го разбирам. Ако нещата бяха в началото е нормално да не желае да се разпространява.

Обаче днес се прибрах с добри новини. Слава богу Теил все още не спеше. Ровеше нещо в лаптопа си и в момента, в който се прибрах го затвори и ме погледна.

-Порно ли гледаш без мен, любов? -попитах по-скоро шегувайки се. Обаче той каза "Да." Без дори и да се смути. Определено ме лъжеше. Приближих се до него и погледнах в скута му. - Гледаш порно без ерекция?

-Мхм. Лесбийско. - каза след секунда и се усмихна. - Ти защо се прибра по-рано?

-Повишиха ме. Ще излезем на вечеря. -обясних тихо, а той се изправи и ме прегърна.

-Честито повишение, любов моя! - поздрави ме и се отдалечи, за да ме целуне. Отвърнах на целувката и грабнах тялото му, носейки го към леглото. Сложих го внимателно на матрак и се надвесих над него, не прекъсвах контакта на устните ни, а ръцете ми зашариха по неговите.

-Любов...- прошепна. Това ме накара да се дръпна и да го погледна притеснено. - Искам да ти кажа нещо...

My crazy college lifeWhere stories live. Discover now