Докосни ме

204 24 11
                                    

През последните месеци всичко между мен и Теил бе прекрасно. Той лежеше в скута ми всяка вечер, разказвайки всякакви истории, а аз го слушах внимателно с усмивка на лице. Той разказваше, понякога показваше с ръце дадени неща и накрая заспиваше. Казваше, че е много уморен и за малко ще млъкне. Минути след това се чуваше съвсем тихото му похъркване и аз бях длъжен да го оставя да спи. И да не бях, не можех да му причиня друго в такъв момент.

-Не ме оставяй... - шептеше след това, а аз го прегръщах.

Докато една вечер не се умори. Разказваше ли разказваше. История след история. И по едно време млъкна. Но не каза, че е уморен. Просто млъкна.

-Може ли да ме докоснеш?

До този ден не желаеше да се случват такива неща. Не желаеше да сме заедно по толкова интимен начин и не разбирах защо. Просто казваше "може ли да ми дадеш време"... Давах му. Три месеца и половина му давах това време.

И най-накрая ме помоли.

Усмихнах се. Пресегнах се към чатала му и бавно го докоснах през мекия анцуг. Започнах да го разтърквам бавно, а той простена тихо. След това се обърна рязко към мен и ме бутна назад, заставайки върху тялото ми. Устните му жадно се залепиха за моите, а ръката му се плъзна по гърдите ми.

Най-накрая щяхме да се употребим така, както си трябва.

--------------------------------------------------------------------

ЛИПСВАХ ЛИ ВИ?

Окей. Развали се таблета.

Най-накрая е оправен!

И не, историята няма да свърши тук ;)

-GabriellaMorani

My crazy college lifeWhere stories live. Discover now