Guess who's back!

102 9 4
                                    

Ъъъ..... Мисля, че трябва да се извиня, че ме няма, че имам 200 и отгоре известия и дори и не съм ги отворила. Че... Абе имам за какво да ви се извинявам. 

Обаче влизам си в профила, ей така, измежду работа и учене... И виждам, че тая книга има почти три хиляди четения. 
Някой още евентуално да е тук? Имам идеи /честно казано работя по една идея в момента, затова влязох в уатпад, де.../ и се чудя има ли кой да ги чете? 

Anyway, аз пак ще си качвам идеята. Чакам sarrahdarcey да завърши корицата ми и ще се опитам да я кача до ден-два. Зависи от това колко се бави това лайно, защото от седмица й мрънкам. /Ама те разбирам, душа и аз уча и работя и не е лесно... ахххх..../ 

Та, малко спойлери тук-там - ще е с Крис и Тао. Заглавие:  Рози и пламъци

Израстнал в малък град, сред хора, които никога не са го обичали. Пораснал. Вече притежаващ повечето адвокатски кантори в Ню Йорк, далеч от своята родина и миналото си. Крисчън, както го наричаха всички (защото това бе името, което прие, след като се отрече от миналото си) далеч не прилича на онзи, за когото със сигурност ще се сетите. 

Животът му изглежда нареден. Имиджът на възпитан кавалер, мил и любящ съпруг и добър баща, на вид е непоклатим. Медиите го обожават, а той се радва да дава интервюта, защото думите му променят много неща у хората. Ню Йорк се е превърнал в едно благоприятно за всеки място. 

Но той крие една жестока тайна, която е на път да излезе наяве. Жена му, двете му деца и всички онези, които го обожават са на път да разберат, че зад красивите му очи се крие дявол. 

Псссст, обещавам да ъпдейтна в най-скоро време! 

-Габриела-

My crazy college lifeजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें