Свирка и цигари

197 25 8
                                    

Лежах на леглото си и ровичках из телефона си. Теил беше в банята и ми бе обещал да пушим след като се изкъпе.Най-накрая бях намерил време и бях подредил дрехите си, очаквайки, че той ще се изкъпе бързо, но още не бе излязъл. Какво толкова правеше вече почти половин час водата шуртеше...

Надали щеше да има нещо против да му отида на гости под душа. Изправих се, зарязвайки телефона на леглото и тръгнах към банята. Хванах бавно дръжката и влязох бавно. В момента, в който го заварих отново гол, заобиколен от парата се усмихнах.

-Джони, какво правиш тук? – попита той спокойно, сякаш не се случваше всичко това. И какво... Какво можех да отговоря в момента, аз самият не знаех защо влязох. Просто го пожелах.

-Аз...

-Пак ли помисли, че пуша? – попита Теил, спря водата и взе кърпата си, за да я обвие около тялото си и преди да го направи направих една-две крачки, за да стигна до него. Побутнах го леко, след което го залепих за плочките.

-Не.... Този път просто се притесних... - сведох поглед, забивайки го в устните му. – Много бавно се къпеш... - измърморих, преди да го целуна.

-Не... Просто ти все още си с дрехи, а не мисля, че си дошъл тук, защото съм се забавил... - той повдигна вежда, гледайки в устните ми.

Не, шашав.. Тук командвам аз.

Повдигнах го и го залепих за мокрите плочки. Обходих бавно с поглед лицето му. Толкова беше красиво, толкова гладко. Очите му бяха толкова идеално дръпнати настрани, че понякога изглеждаха затворени, но пък дори и така виждах малки участъци от красивите му ириси.

Хванах гърлото му, бутайки го назад.

-Ще мрънкаш ли? – попитах, а той врътна глава отрицателно. Пуснах го леко, но в момента, в който краката му докоснаха пода, той дръпна тениската ми нагоре. Поех си въздух. Чувствах се странно стоейки тук, обгърнат от тази тежка пара, но и много добре. Чувствах го по друг начин. Можех да стоя до него, осъзнавайки, че всичко е много различно.

Той хвърли тениската ми в другия край на банята и се настани пред мен на колене. Пръстите му бързо се плъзнаха под дънките ми и откопчаха копчето, след което смъкна ципа и дръпна тесните панталони надолу по краката му. След това усетих меката му длан по пениса си. Допира му през боксерките беше божествен, какво ли щеше да е иначе?

My crazy college lifeWhere stories live. Discover now