Twaalf

566 32 3
                                    

Ik omhels de persoon die voor me staat. 'Van waar kom jij opeens?' Lach ik. 'Uit de lucht gevallen.. Nee, ik ben goed bevriend met Jochems broer,' zegt Kobe glimlachend. Thijs komt naar me toegelopen en slaat zijn arm om mijn schouder, dan kijkt hij Kobe vreemd aan. 'Ken ik je niet?' Vraagt hij aan Kobe. Hij lacht. 'Kobe,' stelt hij zichzelf voor. 'Aah, ja! Jij was die ene waar-' ik stomp hem in zijn maag en hij klapt dubbel. 'Nevermind. Ik wou gewoon vragen of je terug naar de keuken wilt gaan,' zegt Thijs. Ik knik en trek Kobe mee.

'Hey, Kobe!' Roept Zoé. Ze staat op en knuffelt hem. Zoé en ik hadden twee jaar geleden en enorme crush op hem. We zitten samen op hockey. Zozo en ik hebben altijd al dezelfde smaak in jongens gehad. Maar Kobe is dan ook wel echt heel knap, toch wint Remus. Godverdomme, Thomas, denk niet zo veel aan hem. Je probeerde met hem te communiceren, hij wou niet: laat het gaan...
'Kobe: heb jij iemand in deze kamer al gekust, zo ja wie? Want Thomas hier wou deze vraag niet beantwoorden,' vraagt Liam. Kobe kijkt me grijnzend aan en schudt dan zijn hoofd. 'Niemand. Sorry, guys!' Hij grinnikt. 'Thomas,' kiest hij. Ik kijk op. 'Truth,' zeg ik. Iedereen zucht. 'Sorry, hoor. Ik heb Thijs in zijn ondergoed gezien! Ik wil niet de volgende zijn,' zeg ik ter verdediging. Iedereen lacht. 'Ben je verliefd?' Fuck. Dan liever dat ondergoed. 'Ja,' zeg ik snel en iedereen kijkt me verbaasd aan. 'Dan toch?' Vraagt Zoé. Ik knik en ze klapt in haar handen. 'Op wie?' Vraagt Thijs. Ik schud mijn hoofd. 'Thijs: kies maar,' zeg ik. Hij zucht. 'Dare...' Ik grinnik. 'Kus Liam,' beveel ik. Hun ogen gaan wijd open en de rest lacht. 'Gewoon lippen tegen elkaar en het is goed, toch?' Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. 'Vijf seconden,' draag ik op. Hij trekt een vies gezicht en Liam schuift verder weg. 'Doen! Doen! Doen!' Roept iedereen. Thijs trekt Liam recht en ze gaan voor elkaar staan. Ze persen hun oogleden op elkaar en gaan dichter. Hun lippen raken en ik tel af: 'Vijf, vier, drie... Twee........ Één? 'T is goed!' De jongens halen hun lippen van elkaar en vegen ze af. Iedereen klapt, joelt en lacht. Robyn slaat op mijn schouder en ik kijk om. Ze heeft een foto getrokken en het ziet er geweldig uit. Ik barst in lachen uit. Thijs vliegt op Robyn voor de foto, maar ze duikt weg en stormt de kamer uit. Thijs loopt haar gillend achterna en ik lig strijk met Zoé.
Iemand tikt op mijn schouder en ik veeg lachend mijn tranen weg. Remus staat achter me en wenkt me naar de deur. Mijn lach verdwijnt instant. Ik knik en sta recht. Ik volg Remus als hij door de dansende menigte loopt, de gang in, de trap op en uiteindelijk in een kamer gaat zitten. Ik sluit de deur en kijk hem aan. Hij zit op een stoel in het kamertje en kijkt naar zijn voeten. 'Wil je over de kus praten?' Vraag ik. Normaal gezien zou ik dit niet zeggen, maar de drank helpt om straight to the point te zijn... Hij knikt herhaaldelijk, maar rustig en kijkt dan in mijn ogen. Op Het moment dat we oogcontact maakten, sprong mijn hartje en ging er een rilling door me heen. Zijn groene ogen staren diep in mijn blauwe kijkers. 'Het is al drie weken geleden... Het- het spijt me van maandag. Ik was bang om naar je toe te komen tijdens de pauze,' ratelt Remus. Ik haal mijn schouders op. 'Ik heb gepraat met mijn moeder en ze bleef herhalen dat ik naar je toe moest komen,' zegt hij na een tijdje. 'Waarom kwam je dan niet?' Hij haalt zijn schouders op. 'Ik was bang dat je me ging buitenzetten,' geeft hij toe. Ik rol mijn ogen. 'Waarom zou ik je buitenzetten als ik degene was die met jou wilde praten?' Hij haalt weer zijn schouders op en kijkt naar zijn schoenen. 'Ik weet niet wat ik dacht. Ik vind je geweldig en... Ik voel me niet goed genoeg om bij je te zijn,' mompelt hij. Ik ga rechtop staan en kijk hem verward aan, al kan hij mijn blik niet zien. 'Waarom vind je dat?' Vraag ik rustig. Hij staat op en haalt zijn hand ruw door zijn zwarte haren. Hij ijsbeert rond en slaat dan tegen de muur. Ik ga naar hem toe en neem zijn onderarm vast. 'Hey?' Hij kijkt me aan met kille ogen, die meteen weer zacht worden. 'Waarom doe je zo? Je bent zelfs te goed om bij mij te zijn,' glimlach ik. Er glinstert iets in zijn ogen en voor ik het weet, zitten zijn lippen weer op de mijne. Deze keer is het ruwer en hij duwt me tegen de muur.

-

Heyy 817 woorden is best kort maaaar niet korter dan mijn voorspellingen die ik zette in mijn mededeling!! Nog eens bedankt aan iedereen die op mijn boek stemt en hallo aan iedereen die hier is van mijn vorig boek ;) She is the Best
Wat vinden jullie er tot nu toe van? Laat het me please weten in de comments xx

Dreaming -bxb-Where stories live. Discover now