Geen hoofdstukje!!

405 17 6
                                    

SORRY SORRY SORRY!!
Duizendmaal sorry en nog eens sorry! Ik weet dat ik verschrikkelijk weinig upload en ik heb niet echt een hele hele goede reden, maar probeer het aub te begrijpen?
1) ik heb een soort van writers-block. Dat wil zeggen dat ik vast zit. Ik heb wel ideeën genoeg, maar ik weet niet hoe ik het verhaal kan vastlijmen aan elkaar zodat jullie nog iets begrijpen.
2) door de start van school ben ik elke avond uitgeput en heb ik of geen tijd of geen fut meer om nog te schrijven! Door mijn trainingen en competities kan ik jammer genoeg minder dan in de vakantie, waar ik een zee van tijd had.
3) ik heb veel aan mijn hoofd, zelf nog buiten school duuuuuus sorry

Ik zal proberen zondag (mijn enige vrije dag) mijn hersenen te breken over mijn verhaal! Ik weet dat het niet leuk is om op deze manier mijn boek te lezen, maar alsjeblieft: als je wilt lezen, kijk in mijn leeslijst. Ik heb vandaag nog een nieuw boek toegevoegd en het is werkelijk geweldig! Ik ben er helemaal weg van. Net als de verhalen van -rare- ! Zeker checken! Mijn favoriete zijn toch gevoelloos, 20 leerlingen in een klas en 20 seconden met een jongen.
Ps: ik heb ook nog andere boeken als je wilt, ookal is mijn eerste best genant want ik ben er niet echt trots op hehe😶 jaaah okej

Nog is sorry he gasten!! Love you

Dreaming -bxb-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu