Geen hoofdstuk

439 15 3
                                    

Heeyy jij daar!
Ik besliste letterlijk drie seconden voor ik hier begon te schrijven om dit effectief te doen. Maar ik ga toch door. Het einde van het verhaal heb ik helemaal in mijn hoofd en het zal er helaas snel aankomen. Ik heb het niet over drie hoofdstukken, geen zorgen! Minimum nog 5. Er gaan wel tijdsprongen inzitten dus wel goed opletten! Ik ben ook bezig met een nieuw boek en dat komt pas online na deze. Ik ben al 10 hoofdstukken ver, dus het zal hopelijk in de smaak vallen! Ze zullen del waarschijnlijk trager online komen, want met school en hobby's heb ik helaas niet zo veel tijd. Het is letterlijk half twaalf 's avonds dat ik schrijf dus, jah

Ik hoop dat jullie tot nu toe het boek leuk vonden en als je iets wilt zeggen, doe dat maar! In de comments antwoord ik op iedereen! Als je een vraag of suggestie hebt, doe gerust!

Even zelfpromotie: lees zeker mijn andere boeken! Ik heb veel moeite erin gestoken en jah... Het is gewoon leuk om lezers van mijn vorige boeken terug te zien! Zoals DagmarPZ Veel liefde naar deze meid ;) volg haar eventjes!
XX

Dreaming -bxb-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu