Tweeëntwintig

517 27 6
                                    

'Thomas!' Schreeuwt iemand boven de muziek uit. Ik draai me om met mijn blikje bier en glimlach naar Kobe. 'Gaaf feest, man! Moet je vaker doen! Wat zegt je pa hiervan?!' Ik lach. 'Ouwe op zakenreis!' Roep ik terug. Hij knikt, lacht en gaat verder. Ik drink de laatste slok bier op en grijns. Ik voel me fantastisch. Aangeschoten zijn is super. Je kan nog nadenken, maar je kan je ook laten gaan. Perfecte balans dus. Daarom besluit ik ook op enkel nog frisdrank te drinken vanavond. Het is ook al middernacht. Er schiet me iets te binnen en ik grijns nog breder, terwijl ik op de muziek beweeg.

'Kom je nog?' Vraag ik aan Zoé. Ze knikt en zwaait naar haar vriendin. Ik duw haar mee de gang in, waar niemand is en we sluiten ons aan in de kring. Thijs, Liam, Remus, Zoé, Kobe, een meisje uit onze klas, een jongen van Kobes vriendengroep en ik zitten rond een flesje bier. 'Iedereen kent het spel? We doen het toch net iets anders. Als je draait, moet je niet de persoon waarop het land kussen, je mag beslissen wie hij of zij kust. En wat voor kus het moet zijn!' Roept Zoé. Iedereen lacht. We zijn allemaal flink aangeschoten, buiten Zoé, Kobe en Liam. Die drie zijn strontzat.
'Ik begin!' Beveelt Thijs. Voor iemand kan tegenspreken, draait hij al aan het flesje. Het landt op Annelien. 'Jij moet voor tien seconden kussen met mij,' grinnikt hij. Ann lacht en buigt naar hem toe. Hun lippen raken elkaar en Zoé telt af.

Na enkele minuten heb ik nog niemand hoeven kussen, hehehe. Nu is het Zoés beurt. Ze pakt het flesje en kijkt rond. Ze geeft het een flinke draai en het landt op Remus. Nu gaan we het krijgen... Zoé grijnst breed en knipoogt naar me. 'Remus moet met Thomie tongen voor twee minuten lang! En passioneel!' Roept ze. Iedereen juicht en Remus bloost. 'Ga op zijn schoot zitten,' beveelt Zoé aan Remus. Hij kruipt naar me toe en grijnst nu wel. Hij plaatst zijn benen aan weerszijden van mij en grinnikt. 'Zoenen, zoenen! Zoenen!' Begint iedereen te roepen. Remus pakt mijn gezicht vast en drukt zijn lippen op de mijne. Een bom vlinders ontploft en ik hoor het tikje van de timer. Ik grijp zijn heupen vast en duw zijn lippen open. Hij is me voor en duwt zijn tong naar binnen. Ik geniet echt van dit moment. Ik laat mijn handen onder zijn shirt glijden en voel hoe zijn warme huid reageert op mijn aanraking. Zijn rechterhand glijdt naar mijn nek en trekt aan mijn haren. Er ontsnapt een kreun uit mijn mond en Remus komt nog dichter tegen me aanzitten. Ik trek zijn heupen nog meer naar me toe en hoor het klikje van de timer, terwijl ik mijn tong tegen Remus' duw. 'Jullie mogen stoppen, hoor,' lacht Liam. Ik kus hem nog even, zonder tong en laat hem dan los. Hij lost mijn lippen en laat zijn handen op mijn schouders rusten. Nu pas voel en zie ik hoe hard wij bewegen. 'Dat was zo hot,' mompelt Zoé. Anderen mompelen instemmend en Remus kruipt van me af. Het is plots een stuk kouder. Remus draait het flesje en het landt op Liam. Hij grijnst en ik denk dat ik al weet wat hij gaat doen. 'Liam moet tongen met...' Hij kijkt de kamer rond en ik zie Thijs al wegkijken 'Thijs!' Kiest hij. Zoé en ik schieten in de lach. Ze hebben al eens eerder moeten kussen en het was echt hilarisch. Ik verwachte tegenspraak, maar Liam leunt naar hem toe en drukt zijn lippen op die van Thijs. Hij lijkt geschokt, maar gaat er snel mee in op. Liam trekt hem dichter aan zijn hals en ik zie hun lippen synchroon bewegen. Om eerlijk te zijn, ziet het er verdomd lekker uit. Wauw, wat ben ik gay. Ik grinnik en zie Liam wegtrekken. Thijs bloost. Zoals ik al zei: Liam is strontzat. Morgen weet hij toch niets meer van dit alles, nu kan het hem letterlijk niets schelen.

Rond vier uur loopt het feestje ten einde. Iedereen gaat naar huis, buiten Zoé. Ze blijft slapen. We liggen in mijn bed en ze zucht. Ik draai mijn hoofd naar d'r toe. 'Wat is er?' Vraag ik. Ze draait d'r hoofd ook naar me toe. 'Koppijn,' zegt ze. Ik glimlach. Ze is nu al wat helderder dan een paar uur geleden. 'Ik wil echt een lief,' zucht ze en kijkt me zielig aan. 'Daar kan ik niets aandoen,' zeg ik. Ze mompelt wat en kijkt weer naar het plafond. 'Wil je me vasthouden?' Vraagt ze plots. Ik kijk haar vragend aan, maar ze zal het waarschijnlijk niet zien door de donker. 'Ik heb koud,' zegt ze. Eerlijk gezegd heb ik ook best koud. Ik knik en open mijn armen. Ze glimlacht en komt bij me liggen. We liggen lepeltje-lepeltje en eerlijk gezegd, dit is veel warmer. Al snel voel ik haar ademhaling regelmatig en trager worden en ik glimlach. Ik druk een kusje op haar wang en sluit haar nog dichter tegen me aan. 'Slaapwel,' mompel ik.

-
Wauw. Ik wil ook zo'n beste vriend als Thomas. Wat een schatje is hij toch, hé. Wat vinden jullie van het verhaal tot nu toe? Kusjes

Dreaming -bxb-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu