7.

2.6K 58 3
                                    

Lieve's pov
'Je hebt zijn gitaar gekregen?!' roept ze. 'Meis, je weet de helft nog niet eens!' roept Eva lachend. 'Omg! Vertel!' roept Nora. 'Nou, we hadden dus die Meet en Greet. Het klikte dus inderdaad tussen Liev en Shawn. Shawn vond Lieve speciaal dat hij ons helemaal vooraan liet staan, bij de vip plekken. In de pauze waren we aan het kletsen met de andere vip meisjes en toen ging hij achter haar zitten. Super cute!'. 'En toen?'. We zitten ondertussen in de auto naar huis. 'Toe deed hij zijn handen voor mijn ogen, kwam hij bij ons zitten, en vroeg ik of ik op zijn gitaar mocht spelen. Wonderbaarlijk genoeg mocht dat. Na de pauze ging hij zingen. Hij vroeg me met het laatste liedje op het podium en ging voor me zingen'. 'Daarna kwam een heel drama omdat Lieve niet snapte dat Shawn haar speciaal vond een uiteindelijk kreeg ze zijn gitaar!'. 'Wrm snapte je dat niet?! Hij gaf je zijn f*cking gitaar!'. 'Maar dat was net voor we weg gingen, en waarom zou iemand MIJ speciaal vinden?'. 'Je valt in herhaling!' roept Eva door de auto. Ik schiet in de lach om haar droge opmerking. 'Als we dadelijk thuis zijn leg je alles duidelijk in detail uit!'. We rijden in stilte door.

Na ongeveer een uurtje zijn we terug. 'En nu vertel je me alles!'. Ik begin haar alles in een rustig tempo uit te leggen, wat inhoud dat ik om de zin moet stoppen omdat Nora moet gillen. 'Als je niet uitgekeken had had hij je nog gezoend!' roept ze als ik klaar ben. Ik grinnik en pak de gitaar. Ik begin wat met tokkelen. 'Hij klinkt best goed'. 'Best goed?! Het is wel de gitaar van Shawn Mendes!' lacht Eva. 'Klopt, maar dat hoeft niet te betekenen dat hij meteen helemaal goed klinkt'. 'Nou!'. Ik grinnik. 'Film anders een stukje voor insta!' zeg ik. Ik begin mercy te spelen, en Eva maakt een foto. Nora luistert aandachtig. Na een minuutje stop ik. 'En?'. 'Het klinkt mooi! Ik stuur de foto door'. Niet lang daarna hoor ik een pling. Ik pak mijn telefoon en zie de foto. Ik post hem op insta.

*Foto uit media*

ShawnMendes, Eva.insta and 12.5769 others liked your pickture
@Lieve.insta: Thanks for the guitar @ShawnMendes! It sounds pretty wel!

@ShawnMendes: Everything for you😘
@AaliyahMendes: Shawns new love🤣😍💞
@Eva.insta: Ship!
@Nora.insta: ^^
@Emma.Mendes: @AaliyahMendes, do you have to tell us something?

@ShawnMendes started to following you
@AaliyahMendes started to following you
@Emma.Mendes started to following you

Nora gilt het gehele huis bij elkaar. 'Omg! Hij liked je post!' roept Nora. Ik lach en sta op. 'Ik ga naar huis denk ik'. 'Mag ik blijven slapen?'. 'Van mij wel!'. 'We vragen het ff!'. We lopen naar beneden en vragen het aan Lisa. 'Ja, als jullie morgen maar hier heen komen! Je wordt dan gebeld of je geslaagd bent!'. 'Omg ja! Helemaal vergeten!' roep ik. Lisa lacht. 'Ga nou maar! Tot morgen!'. 'Bye!'. We lopen naar mijn huis, oftewel een huis verder, en ploffen op de bank. 'Zullen we netflixen?'. 'Ja!'. Ik zet de tv aan en start netflix op. 'Wat een leven!'.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu