9.

2.7K 67 14
                                    

Lieve's pov
Het is twee dagen later. Mam en pap kwamen gisteren thuis, en we hebben veel bij gepraat. Ik heb ze alles verteld over het concert, en ze zijn helemaal in de wolken over Shawn. 'Misschien ontmoet je hem straks wel?!' roept mama als we op het punt staan om te vertrekken. 'Maybe, mabye not' antwoord ik mysterieus. 'Nou, lets go!'.

Op het vliegveld aangekomen leveren we onze koffers in en halen we een Starbucks. "Shawns bae<3 staat er op mijn beker. 'Eva!'. 'Niet mijn idee!'. 'NOOR!'. 'Sorry!'. Ik schiet in de lach, en drink rustig van mijn Starbucks. Als iedereen zijn drinken op heeft gaan we naar de gate. Ik maak nog snel een foto met Eva. Ik post hem later wel op instagram. 'Wie gaat naast wie? We zitten in rijen van drie naast elkaar'. 'Vindt je het erg als Noor, Liev en ik met elkaar?'. 'Ja hoor, prima!'. We gaan door de douane. Als iedereen ok;e is lopen we naar onze gate. "Willen de mensen van vlucht M18 naar Canada, Toronto gaan boarden alstublieft? Ik herhaal, willen de mensen van vlucht M18 naar Canada, Toronto gaan boarden alstublieft". We lopen naar de slurf van het vliegtuig. Een vrouw controleert onze tickets en wenst ons een goede reis. We gaan in het vliegtuig zitten en pakken onze telefoon. 'Wow, we hebben hier gewoon wifi!' zeg ik. 'Klopt, dat was inbegrepen'. 'Mooi!'. Ik verbind mijn telefoon met het netwerk en ga naar instagram. Ik zie dat ik een DM heb van Shawn.
S: Hey Lieve (en Eva waarschijnlijk, aangezien ik begrepen heb dat jullie altijd bij elkaar zijn)
L: Hey Shawn
L: Eva en Nora (Eefs een jaar oudere zus) lezen inderdaad mee
S: I knew it!
L: E: Hoe weet je dat eigenlijk?
S: Stiekem stalk ik jullie
L: N: Ik zei het toch!
S: Moet gaan, doei!
L: E: N: Doei!!!!!

Ik sluit mijn telefoon af en we beginnen te kletsen over Canada. 'Ik hoop echt dat we Shawn tegenkomen!' roept Nora. Ik grinnik. 'Nou liever niet'. 'He likes you!'. 'Nee doet hij niet!'. 'Ugh! Jij bent echt erg!'. Ik grinnik nog harder. 'Ik kan nu toch ook een foto posten op insta?'. 'Ja'. 'Dan ga ik dat doen'. Ik pak mijn telefoon en plaats de foto van net.

*Foto uit media*
Eva.insta ShawnMendes and 2.345.292 others liked your post
@Lieve.insta: With best to Canada! @Eva.insta @Nora.insta

@Eva.insta: Maybe we see you again @ShawnMendes
@ShawnMendes: Where are you going?
@Nora.insta: We are moving to Toronto! @ShawnMendes
@AaliyahMendes: @ShawnMendes better you fall in love with her! I want @Lieve.insta as sister!
@Lieve.insta: @AaliyahMendes: I don't want you as my sister😜
@Lawn: Ship @ShawnMendes and @Lieve.insta!
@AaliyahMendes: ^^

Ik moet lachen om de reacties. 'Aaliyah mag me dus al' lach ik. Nora en Eva lachen ook. 'En nu ga ik slapen!' zeg ik random, en ik leg mijn hoofd op Nora's schouder. 'Niet op mijn schouder!'. Nora duwt mijn hoofd op Eva's schouder. Ik trek een pruillip. 'Ahw, zielig kindje!'. Ze aait over mijn hoofd en ik sluit mijn ogen. 'Als we straks geland zijn, gaan we eerst skaten!' fluister ik, voordat ik in slaap val.

Eva's pov
Lieve is in slaap gevallen op mijn schouder. Ik maak er een foto van en DM hem naar Shawn.

E:Your sleeping beauty is on her way! stuur ik erbij. Meteen krijg ik een reactie terug.
S:Omg!😍❤.

Ik laat de reactie aan Nora zien. 'He is in love!' grinnikt ze. 'Sowieso!'. Dan krijg ik een DM van Aaliyah.

A: Shawn houd niet op over je vriendin, hij is sowieso in love met haar!.
E: Ik ship ze! #Lawn
A: Me2
A: *Lacht omdat Shawn hevig zijn hoofd schud terwijl hij meeleest*
E: *Ligt op de grond van het lachen*
A: S: Ik ben niet op Lieve!
E: Shawn Peter Raul Mendes! You may not tell lies! #HarryPotter
A: *Shawn kijkt boos omdat je zijn hele naam weet*
E: *Ligt weer op de grond van het lachen*
A: De grond en jij zijn wel beste maatjes of niet?
E: We zijn getrouwd
A: *Shawn ligt op de grond van het lachen om je droge opmerking*
E: Mijn man! Haal Shawn weg bij mijn maN!
A: Srry, ik hoef geen hernia!
A: S: Zo dik ben ik niet!
E: N: Nee, maar je bent ook weer niet zo dun hoor!
A: S: Een en al spieren
E: Nope!
A: You slay girl!
A: S: Wij moeten gaan1
E: N: Bye!
Nu sluit ik mijn telefoon ook af en doe het raampje omlaag. 'Weltrusten!'. 'Slaaplekker Eef!'.

~

Lieve's pov
Het vliegtuig is net geland, en iedereen gaat eruit. Het was een lange rit, maar ik heb eigenlijk de hele weg geslapen. Op het laatste heeft Eva me haar gesprek laten zien tussen haar, Aaliyah, Shawn en Nora. Ik lag dubbel van het lachen. Nu loop ik met mijn rugzak en Eva door die slurf. We moeten eerst onze koffer ophalen, en onze skateboards, omdat die bij de rare vormen horen. Waarom weet ik niet, het is gewoon een plank met wielen maar oké. Ik pak mijn koffer, waar trouwens eigenlijk alleen de spullen van gister en eergiseren in zitten, en wacht op de rest. Dan lopen we naar de vreemde voorwerpen. We pakken alledrie ons skateboard. 'En nu?'. 'Wachten op je vader en moeder, ze kunnen elk moment landen'. 'Oké'. 'Zullen we bij de Starbucks wachten?'. 'Ja, ik ben toe aan koffie'. We bestellen wat drinken, en gaan aan een tafeltje zitten. Boven ons tafeltje hangt een televisie met het journaal. Ookal is het in het engels, ik kan het toch goed verstaan. (Ik vertaal het gewoon meteen naar het Nederlands). 'Er is net een melding gekomen van een neergestord vliegtuig. Het gaat om een privéjet die waarschijnlijk op weg was naar Canada. De twee passagiers + piloot hebben de crash niet overleefd'. Er komen drie foto's in beeld. Ik ga staan om het beter te bekijken. 'M-maar dat-t zijn-n' zeg ik stotterend. 'Je vader en moeder' antwoord Lisa, met tranen in haar ogen. Mijn ouders, dood?

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu