78.

1.6K 45 4
                                    

Shawns pov
Lieve ligt met haar hoofd op mijn schoot. We zijn weer thuis en kijken Harry Potter en de steen der wijzen. Lieve en ik zeggen steeds een stuk tekst mee of lachen omdat we de tekst verkeerd zeggen. Ik weet niet waardoor, maar ik krijg steeds een warm gevoel in mijn buik als ik naar Lieve's lachende gezicht kijk. Ik moet straks Cameron maar eens bellen. Ik zucht als de aftiteling komt en we staan op. 'Eten?'. 'Hebben jullie muffins?'. 'Altijd'. 'Dan gaan we eten!'. Ik gooi Lieve over mijn schouder en loop naar de keuken. Bart zet precies twee muffins klaar. 'Toch handig zo'n muur waardoor je alles kunt horen' lacht hij. Ik grinnik en zet Lieve neer op het aanrecht. Ik geef haar een muffin en neem de andere zelf. 'Zo zo! Gentelman hoor!'. Ik grinnik en neem een flinke hap. Lieve gaat weer tegen me aan hangen. 'ben je moe of heb je me gewoon te erg gemist?'. 'beide!'. Ik knik en sla mijn arm om haar schouders. Ook druk ik een paar kleine kusjes op haar voorhoofd, wat haar doet glimlachen. Ik eet rustig verder. 'Shawn?'. 'Wat?'. 'Wil je me naar boven dragen?'. 'Wat ga je doen dan?'. 'Even iets aan Eva vragen, onder vier ogen'. 'Oké'. Ik gooi haar weer over mijn schouder en loop naar de trap. 'Ik heb net gegeten'. 'O ja!'. Ik zet haar neer en til haar in teddybearstyle weer op. 'Beter?'. 'Veel beter!'. Ik loop de trap op en zet haar neer voor de deur van Eva's kamer. 'Ik zie je over een uur wel weer op jou kamer!' zegt ze en ze loopt naar binnen. Ik loop naar mijn kamer en bel Cameron. Gek genoeg neemt Maho op.

M: Hey Shawn
S: Hey Maho, is Cameron toevallig in de buurt?
M: Die staat in de douche, maar ik kan je misschien ook wel helpen?
S: Vast wel
M: Whats up?
S: Ik heb een vraag...
M: Ask me!
S: Iedere keer als ik naar Lieve kijk, krijg ik zo'n warm gevoel in mijn buik. Ik weet wel dat het "liefde" is, maar dat had ik bij Camila niet dus tja....
M: *Gilt heel hard*
S: *Bedekt zijn oren*
M: SHAWN IS IN LOVE WITH LIEVE! LAWN WORDT ECHT REAL!
S: Ssst! Niet zo hard!
M: Mag ik even?! Mijn OTP is real aan het worden, dit is ook mijn moment!
S: *Lacht*
M: Hoe ga je haar vragen?
S: Haar vragen?! Ze vind mij helemaal niet leuk!
M: O reken maar van wel!
S: Hoe weet jij dat nou?
M: Project L
S: Laat me raden, project Lawn?
M: Yep
S: Wie weten het allemaal?
M: Met jou erbij heel de Magcon fam - Lieve
S: O wauw!
M: *Lacht*
M: Maar serieus, we hebben er een hele groepsapp van
S: Nogmaals; Wauw!
M: Geloof me, je wilt niet weten wat er allemaal in staat
S: Op dit moment niet echt nee
M: *lacht*
M: Maar, ik moet gaan. Cam wil dít weten en we hebben dadelijk een interview samen
S: Oké, tot later!

Ik hang op en laat me zuchtend achterover op bed vallen. Verliefd op Lieve... Stapelverliefd op mijn beste vriendin.... Gefrustreerd haal ik een hand door mijn haar. Ik moet Eva spreken.... NU! Ik ren naar de kamer van Aaliyah, spring naar Lieve's balkon en ren naar de deur van Eva. Misschien een beetje overdreven, maar het is voor mij nogal belangrijk. Ik adem in en uit en klop dan op de deur. 'Ja? Wie is daar?' roept Eva. 'Shawn, kan ik je ook even onder 4 ogen spreken?'. Ze mompelt iets dat lijkt op; "Het wordt nog spannender". Ze opent de deur en loopt met me mee naar mijn kamer. 'Tell me'. 'Ik ben er , met nog al wat bevestiging van Mahogany, achter gekomen dat ik stapel verliefd ben op Lieve'. Eva begint raar in het rond te springen. 'Lawn wordt real!'. Ik lach ongemakkelijk. 'Dat zei Mahogany ook al'. 'Dus wanneer ga je haar vragen?'. 'I don't know?! Daarom ben jij toch hier?' zucht ik en ik ga weer door mijn haar. 'Oké, we hadden al een soort raar plan bedacht met de groep. Jij neemt haar morgen meer naar de boom of de rots, jullie kletsen, jullie kussen en BOEM! Love is in the air!'. Ik lach en knik. 'Dat valt te proberen'. 'Lieve zei precies hetzelfde'. 'Wat?'. 'Niks!'. Ik kijk haar ongelovig aan. Ze geeft me een glimlach. 'Oké, morgen dan'. Eva knikt en gaat weer weg. Ik kleed me om en ga in bed liggen. Na een paar keer woelen val ik in slaap.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu