39.

1.9K 43 1
                                    

Een week later

Lieve's pov
Vandaag ben ik jarig! Ik ben helemaal happy! Shawn en Aaliyah maakten me wakker met ontbijt op bed en Eva en Nora hadden mijn outfit al uitgekozen. Nu zit ik op de bank te netflixen. Ik ga vanmiddag shoppen met Eva en Shawn en Aaliyah zijn Des uitnodigen voor mijn feestje morgen. Eva zou het helemaal regelen, dus dat laat ik aan haar. Nora zit naast me en we kijken naar Riverdale. Ik heb de serie al uit en wacht op het nieuwe seizoen, maar Nora is pas begonnen. Ik kijk rustig met haar mee tot Eva naar beneden komt. 'Kunnen we gaan?'. 'ja ik haal mam'. 'Tot straks Nora!'. 'Bye!'. We stappen met Lisa de auto in en rijden naar het winkelcentrum. 'Weet je al wat je wilt halen?'. 'Ja, een jurk voor Lieve, en nog een paar kleren en een cadeautje van mij voor Cam'. 'Het was eigenlijk een vraag aan de jarige maar ja' lacht Lisa. Ik grinnik. 'Ik ga dus echt geen jurkje aan doen!'. 'Jawel!' zeggen Lisa en Eva in koor. 'Je bent jarig, dus je doet een jurk aan' zegt Lisa. Ik knik grinnikend. We parkeren en ik word de eerste de beste winkel ingesleurd. 'Zit!'. Ik ga zitten op een bankje en laat Lisa en Eva rondkijken. Dit word nog een lange dag..

Shawn's pov
Ik sta nu met Des en Aaliyah op het vliegveld te wachten op Cameron en Mahogany. We hebben afgesproken om dadelijk niet meteen door te gaan naar de locatie, waar de rest al wel is. Daar ligt de berg met chocolade die Cameron voor Lieve heeft gekocht ook. Aaliyah zit op Des' rug en heeft haar kin op zijn schouder gelegd. Ik maak een foto voor Eva enz. 'Zijn ze er al bijna?' zeurt Aaliyah. 'Ze kunnen elk moment de deur uit komen rustig nou maar' zeg ik. Aaliyah gaat van Des rug af en kijkt naar de deur. Er komen al wat mensen uit. Als een na laatste komen Mahogany en Cameron. We rennen met zijn drieën op ze af en geven ze, zoals afgesproken, een lange knuffel om tijd te rekken. 'Hebben jullie ons zo gemist?' vraagt Cameron. We knikken. Uiteindelijk laten we ze na vijf minuten los. 'En wie ben jij?'. 'Ik ben Des, een van de beste vrienden van Aaliyah'. 'O, niet meer?' zegt Cameron met wiebelende wenkbrauwen. 'Cameron!' roept Aaliyah meteen. Des lacht en schud zijn hoofd. 'Niet meer, sorry'. We lopen druk kletsend naar de koffers. 'Zullen we nog even Starbucks halen? Ik droog uit!' lacht Aaliyah. 'Ja!' roept Maho als een klein kind. 'Oké' zegt Cam, en hij loopt met Des en Aali voorop. 'Gaat het volgens plan?'. 'Yep, Des en Aali zitten ook nog in het complot en Des gaat zo vragen over Lieve's verjaardag'. 'Top! Hoe ging het oefenen?'. 'Ook prima, ze was wel nerveus maar ik denk dat het wel goed komt'. 'Mooi!'. We lopen de Starbucks binnen en bestellen allemaal iets. Mahogany gaat expres lang nadenken, maar niemand lijkt er last van te hebben. 'Doe dan toch maar die frappuccino' zegt ze uiteindelijk. Ik grinnik en we gaan zitten. Cameron laat dingen op de bekers schrijven en neemt een dienblad mee. 'Alstu' zegt hij en hij zet een beker met "Lawn" voor mijn neus. 'Meen je die?'. 'Het moet echt real worden hoor!' mengt Aaliyah. 'Nee, moet het niet'. 'Gast! Iedereen behalve jullie zien dat jullie elkaar leuk vinden!'. 'Vast niet!'. 'Vraag maar aan iedereen die je kent!'. Ik zucht en neem een slok van mijn chocomel. 'Als je haar nou snel vraagt voordat je op tour gaat, misschien vanavond wel al!' zegt Cam. 'Ik zal er over nadenken oke?'. 'Yes!'. Ik kijk snel naar Des en geef hem een knikje. 'Hey Cameron, wat was je eigenlijk van plan om aan lieve te geven?'. 'Heel veel chocolade in een doos'. 'Waarom?'. 'I don't know, ze houd van chocolade en gaat sowieso zeggen dat ze geen cadeau wil'. 'Maar waarom dan zo veel?'. 'Ik heb dus een pauze van mijn tour en blijf hier nog een week langer, dus dan kunnen we het samen opeten'. 'Je gunt ons ook!' roept Aaliyah. Cameron lacht. 'Doe ik!'. We drinken nog druk kletsend verder.

~

Lieve's pov.
We staan voor een schattig Cafétje. Het is ongeveer 19:00 uur en Nora en Eva hadden besloten om uit te gaan. De rest was namelijk allemaal met vrienden weg. 'Moeten we echt uitgaan?'. 'Ja, we hebben allemaal onze jurken (Zie media) voor morgen al aan dus we gaan gewoon. Nora appt iets en doet dan de deur open. 'Is het überhaupt wel open' vraag ik als ik voorop de donkere ruimte in stap. 'Ik hoop het wel' zegt een jongensstem achter me. 'Camreon?!'. Ik draai me om en zie Cameron staan. Ik ren op hem af en geef hem een dikke knuffel. 'Verrassing?' zegt Cameron vragend. Ik lach en laat hem los. 'Nou, lets party!' roept Cameron. Ik open de deur en we lopen samen naar binnen. 'Waarom is het zo-'. Voor Cameron zijn zin af kan maken wordt hij afgekapt door een grote groep die "Verrassing!" roepen. Ik gil het uit en verstop me achter Cam. Die schiet luid in de lach. 'Jij wist hier van?!'. 'Yep!'. 'Omg!'. Ik geef hem ook een knuffel en ga naast hem staan. 'Lievliev!' roept Taylor, en hij rent op me af. Ik open mijn armen en hij geeft me een knuffel. Dan verschijnd heel de Magcon fam. 'OMG! JULLIE ZIJN ER ALLEMAAL!'. Ze knikken droog en ik schiet in de lach. 'Hoe dan?!'. 'Gewoon hier heen komen en niks stegen jou zeggen. Ik geef iedereen een knuffel en ze wijzen dan naar een tafel. Er liggen mega veel cadeautjes. 'Voor jullie!'. Ik kijk Cameron aan en ren er heen. I love presents!

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu