40.

1.5K 41 1
                                    

Lieve's pov
Als alles uitgepakt is staan er nog twee dozen. 'Deze is voor Lieve, en die is voor Cameron' zegt Taylor, en hij geeft ons de dozen. 'Op drie mag je de deksel er af halen!'. '1.. 2.. 3..'. Cameron en ik halen de deksel eraf en ik kijk in een grote doos vol met chocolade. 'Wacht, is dit van jou?' vragen we tegelijk. 'Ja' zeggen we weer tegelijk. We kijken elkaar aan en barsten in lachen uit. 'Wat?' vraagt Des. 'We hebben elkaar precies hetzelfde gegeven!' lach ik. Aaliyah schiet ook in de lach.

'Maar, dat is nog niet alles!' zeg ik als we klaar zijn met lachen. Cameron kijkt me vragend aan. Ik grijns en loop het podium op. 'NEE!'. 'JA!'. Cameron begint als een gek heen en weer te springen. Ik lach en ga achter de piano zitten terwijl Eva de microfoon neer zet. 'Nou, ik denk dat dat wel even uitleg nodig heeft' zeg ik wijzend naar Cam. Heel de Magcon fam knikt. 'Vanaf dat ik 4 was hebben Cam en ik samen gezongen. Op onze 11 verjaardag hebben we elkaar ooit zomaar beloofd dat, stel dat we elkaar ooit op een dag kwijt mochten raken en weer terug zouden vinden, we dan op onze eerst volgende verjaardag samen iets apart zouden gaan zingen. Dus bij deze ga ik Warrior zingen van Demi Lovato. Sommigen weten waarom'. Ik zet mijn vingers goed en begin met spelen.

This is a story that I have never told
I gotta get this off my chest to let it go
I need to take back the light inside you stole
You're a criminal
And you steal like you're a pro

All the pain and the truth
I wear like a battle wound
So ashamed, so confused
I was broken and bruised

Now I'm a warrior
Now I've got thicker skin
I'm a warrior
I'm stronger than I've ever been
And my armor, is made of steel, you can't get in
I'm a warrior
And you can never hurt me again

Out of the ashes, I'm burning like a fire
You can save your apologies, you're nothing but a liar
I've got shame, I've got scars
That I will never show
I'm a survivor
In more ways than you know

'Cause all the pain and the truth
I wear like a battle wound
So ashamed, so confused
I'm not broken or bruised

'Cause now I'm a warrior
Now I've got thicker skin
I'm a warrior
I'm stronger than I've ever been
And my armor, is made of steel, you can't get in
I'm a warrior
And you can never hurt me

There's a part of me I can't get back
A little girl grew up too fast
All it took was once, I'll never be the same
Now I'm taking back my life today
Nothing left that you can say
'Cause you were never gonna take the blame anyway

Now I'm a warrior
I've got thicker skin
I'm a warrior
I'm stronger than I've ever been
And my armor, is made of steel, you can't get in
I'm a warrior
And you can never hurt me again

No oh yeah yeah

You can never hurt me again

Als ik klaar ben klapt iedereen luid en komt Cameron het podium op. Hij geeft me een dikke knuffel. 'Goed gedaan' fluistert hij. Ik glimlach en laat hem los. Hij pakt de microfoon. 'Tja, aangezien ik dat een beetje vergeten was zal ik later op de avond voor jullie een geïmproviseerde dans doen'. Ik lach en neem hem mee het podium af. We voegen ons bij de menigte en ik krijg veel complimentjes. Ook krijg ik vaak de vraag waar het over ging, maar die negeer ik. Ik dans samen met Shawn, Eva, Cameron, Hayes, Taylor en nog veel meer anderen. Als ik het even zat ben loop ik naar buiten.

Cameron's pov
Ik pak de microfoon en klim het podium op. 'Nou mensen, mijn wel beloofde dans komt nu' zeg ik en alle hoofden draaien mijn kant op. Ik leg de microfoon neer en zet de muziek aan. Ik ga in een of andere pose staan en begin random te dansen. Midden in mijn lied overspoelt een golf van angst en Verdriet me. Ik zak in een en Eva rent het podium. 'Waar is Lieve?' roept ze door de microfoon. Iedereen kijkt meteen zoekend om zich heen en Nora snelt naar mij toe. 'Cameron, ik weet dat ze het verboden heeft, maar kijk waar ze is!'. Ik sluit mijn ogen en denk aan Lieve. Ik zie haar zitten in het steegje naast het café. 'Nora code rood! Steegje naast het café'. Nora staat op en rent naar buiten. Eva rent er achteraan en met wat moeite loop ik er ook heen. Lisa stelt de mensen gerust en komt daarna ook achter ons aan. Buiten gekomen snel ik naar het steegje Ik zie nog net een man weg rennen en Lieve helemaal overstuur tegen de muur zitten, met haar jurk naast haar op de grond. Ik ren er naar toe en begin te huilen. 'Cameron!' fluistert ze. Ik trek mijn shirt uit en trek hem haar aan. Lisa belt met iemand en Eva rent naar binnen om kleren te halen. Ik ga naast Lieve zitten en neem haar in mijn armen. Ik fluister sussende dingen, maar zie en voel dat het niet werkt. 'Nora'. 'Ja?'. 'Het heeft geen nut'. 'Wat?'. 'Ze heeft haar gevoelens uitgeschakeld. Het verleden heeft zich herhaalt'.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu