77.

1.9K 43 24
                                    

Lieve's pov
Ik word wakker van een dichtslaande deur. Ik open mijn ogen en knipper tegen het licht. We liggen zoals afgesproken met zijn drieën in het bed van Aaliyah, alleen heb ik nou een sweater van Shawn aan in plaats van mijn shirt. Ik kijk naar Aaliyah, die lekker in mijn armen ligt. Ze kijkt me ook aan. 'Ben je al lang wakker?' vraag ik. Aaliyah knikt. 'Al eventjes, maar het lach hier te lekker dat ik maar wat op insta heb gekeken en gepost'. Ik knik lachend en krijg mijn telefoon van Aaliyah. Ik open instagram en zie meteen haar post.

*Foto uit media*

CameronDallas NashGrier and 14.932.392 others liked this post
@AaliyahMendes: These two cute tomatoes are reunited @ShawnMendes @Lieve.insta #LawnHasToBeReal #Lawn

@CameronDallas: Welcome Home Shawn #LawnHasToBeReal #Lawn
@NashGrier: So much goals #LawnHasToBeReal
@Lawn: Rt @CameronDallas
@Eva.insta: It was to cute for words! #Goals #Lawn #LawnHasToBeReal
@Lieve.insta: It wasn't that cute #TomatoesAreCool
@Nora.insta: Yes @Lieve.insta, It was that cute! #LawnHasToBeReal
@CamilaCabello: ugh slut @Lieve.insta
@ShawnMendes: You just can't handle that she's prettier than you and that I'm over you that fast @CamilaCabello #TomatoesAreCool #CamilaIsASlut
@Hate.Camila: ^^

Ik draai me half verbaasd, half lachend om naar Shawn. Hij kijkt ons lachend aan. 'Goodmorning Ladies'. 'Goodmorning Tomato'. 'Goodmorning Shawn' zeggen ik en Aaliyah tegelijk. 'Leuke sweater' zegt Shawn, wijzend naar de sweater die ik aan heb. 'Thanks, ik weet alleen niet hoe ik er aan kom'. 'Eva heeft hem je net aangetrokken, vandaar de dichtslaande deur'. 'Oké'. Ik haal mijn schouders op en we gaan alle drie rechtzitten. Shawn staat als eerste op en wij volgen. 'Jullie of ons huis?' vraag ik. 'Doe maar ons'. 'Jullie huis' zeggen Shawn en Aaliyah in koor. Ik schiet in de lach. 'Daar komen we niet ver mee' lach ik. Shawn en Aaliyah lachen ook en we lopen naar beneden. Karen en Manny zitten op de bank. 'Hey jongens! Lekker geslapen?'. 'Heerlijk!'. 'Mooi zo'. 'Hoe laat is het?'. '11 uur'. We gaan voor ze op de grond zitten/liggen. Oftewel, ik lig met mijn hoofd op Shawns schoot, Aaliyah ligt met haar hoofd op mijn buik en Shawn zit tegen de voorkant van de bank. Karen schiet in de lach. 'Rare kindjes'. Wij kijken haar nep beledigd aan. 'Karen, kijk nou wat je met ze doet. Door dat te zeggen word het alleen maar erger!' lacht Manny. Nu kijken we hem ook nep beledigd aan. Samen schieten ze in de lach. 'Nu zijn jullie de rare mensjes hier!' zeg ik.

'Als jullie je even aankleden kunnen jullie dadelijk met Nora en Eva mee naar het park' zegt Karen, als we allemaal uitgelachen zijn. We knikken en staan weer op. 'Ik houd jou sweater aan als je er geen bezwaar tegen hebt' zeg ik tegen Shawn. 'Ik vind het best, staat je wel leuk'. Ik grinnik en prik in zijn buik. 'Stiekem kan je er gewoon niet tegen dat ik zo knap ben in jou kleren'. Aaliyah schiet in de lach en kijkt ons lachend aan. Shawn gaat mee en reageert dramatisch. 'Nee, ik vind het inderdaad super stom dat mijn tomaat heel knap is in mijn lievelingssweater!'. We kijken elkaar serieus aan, voor zover dat mogelijk is op een trap, en schieten dan ook in de lach. 'Oké, misschien had Karen gelijk, we zijn gekke tomaten' lach ik. Aaliyah en Shawn knikken en we gaan alle drie naar onze eigen kamer om ons om te kleden.

~

'Wie gaan er voorop?' vraagt Shawn. 'Lawn!' zeggen Nora, Eva en Aaliyah meteen. Ik zucht en schud lachend mijn hoofd. 'obsessed' mompel ik. Shawn lacht en we skaten voor op. Beide op een blauw pennyboard. 'Waarom heb jij eigenlijk zo veel pennyboarden?' vraagt Shawn zich hardop af. 'I don't know. Iedere keer als papa en mama op reis gingen kregen Cam en ik iets. Toen Cam "dood" ging, kreeg ik steeds een pennyboard. Daardoor heb ik er dus al best wat'. Shawn knikt en we skaten verder naar het park. 'En jij?'. 'Ik neem er iedere keer een paar mee op tour, zodat ik wat met de crew kan skaten of zo. Plus, ik moet ze met Aaliyah delen, dus er moeten er wat thuis blijven'. Ik knik. 'Wacht, jij skate met je crew?!'. 'Ja, soms voor de show. Of als we in een grote zaal moeten optreden gaan we altijd even skaten'. 'Oké, denk ik?'. Shawn grinnikt. We rijden het park in en kijken achterom Eva en Aaliyah kijken ons grijnzend aan en Nora is weer eens aan het filmen. Ik zucht en schud lachend mijn hoofd. 'Wat?' vraagt Shawn. 'We zijn weer eens een bezienswaardigheid'. Shawn grinnikt en we stappen af. 'Laten we ze dan even waar voor hun geld geven!' fluister roept hij en hij slaat een arm om me heen. 'OMG! Ik heb deze cute vorm van Lawn zo gemist!' fluister roept Eva. Ik weet niet of het de bedoeling was dat we dat hoorden, maar ik moet er gewoon van glimlachen. 'Zullen we naar de boom?' vraagt Shawn, aan niemand in het speciaal. 'Nee, want ik ga jou mijn rots laten zien!' zeg ik en ik trek hem mee. We lopen de boom voorbij en komen aan bij de rots. 'Ik laat je zien; de denkrots!'. Ik ga in kleermakerszit op de stenen zitten en kijk Shawn aan. Dit is ongeveer hetzelfde uitzicht als in de boom, maar dan rustgevender' zucht Shawn. Hij komt naast me zitten en trekt me tegen zich aan. 'Ik heb dit gemist, samen zijn' fluistert hij. Ik lach. 'Ik ook, dit voelt zoveel beter als met Sjors knuffelen omdat ik jou mis' zucht ik. Shawn lacht en drukt een kus op mijn haar. Ik glimlach en leg mijn hoofd op zijn schouder. Zo kijken we naar het water en de horizon.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu