46.

1.7K 39 17
                                    

De volgende maandag...

Eva's pov
Vandaag vertrekt Shawn op tour. De afgelopen week hebben we zoveel mogelijk tijd met zijn allen doorgebracht en hebben Des en Aaliyah iets gekregen. Lieve en Shawn zijn ook nog wel iets closer dan dat ze al waren. Vooral nu Lieve Shawn heeft verteld wat er gebeurd is, is Shawn heel beschermend. Soms is het voor Lieve en voor ons echt irritand, maar vaak is het echt cute! Lieve's youtube kanaal is best populair. De meeste fans van Shawn kijken wel naar haar vlogs. Er zijn ook veel roddels over of Lawn nou echt bestaat, maar jammer voor ons nog niet. We hebben Lieve wel bijna zo ver om haar in te laten zien dat ze hem echt leuk vind. Ze moet er alleen nog even achter komen hoeveel ze hem gaat missen.

We zijn nu onderweg naar het vliegveld. Shawn zit naast Lieve helemaal achterin. Nora Aaliyah en ik zitten op achterbank en Manny en Karen zitten voorin. Mama had vandaag een gesprek voor nieuw werk, dus die kon niet mee. 'Oké, de rest weet het al, maar ik heb dadelijk nog een klein cadeautje voor je' zegt Shawn tegen Lieve. 'Klein kun je het niet noemen!' zegt Aaliyah, waardoor wij in de lach schieten. 'oh shut up!'. We lachen nog even door als de auto stopt. Meteen hoor je een hard gegil van fans. We stappen uit en zien de grote groep fans bij de ingang. Nora Aaliyah en ik gaan beshermend bij Lieve staan terwijl Shawn foto's neem tmet de fans. Langzaam lopen we  naar de ingang en als we binnen zijn komt Shawn ook. Hij geeft ons een knuffel en gaat achter Lieve staan. 'Ogen dicht!'. Lieve sluit haar ogen en Shawn leidt haar naar het cadeau.

Lieves pov
Ik sluit mijn ogen en Shawn leidt me ergens heem. 'Oké kijk maar'. Ik open mijn ogen en kijk naar een grote teddybeer. 'Is die voor mij?'. 'Nee, de trolly mag je hebben, die is voor oma!'. 'Je hebt niet eens meer een oma!'. 'Natuurlijk is die voor jou!'. Ik geef hem een knuffel en ren naar de beer toe. Ik geef hem ook een grote knuffel. Een van de bodyguards tilt de knuffel op en praat even met Karen. 'Hij brengt de beer naar ons huis'. 'Oké'. Ik loop naar Shawn en geef hem een knuffel. 'Heel erg bedankt!'. Hij geeft me een knuffel terug en we lopen naar de goede gate. 'Ik ga jullie zo erg missen!'. 'Wij gaan jou ook missen!'. We geven hem een groepshug en hij checkt in. Als hij dan echt moet gaan geef ik hem nog een hele dikke knuffel. 'Pas goed op jezelf!' fluisterd hij. 'Don't forget me!'. 'Never!'. Hij geeft me een kusje op mijn haar en dan laat hij me los. We zwaaien hem uit en ik knuffel Aaliyah erg hard. 'Geen lucht!'. 'Sorry!'. Ik laat haar los en we gaan weer naar huis. 'Mis je hem al?' vraagt Eva. 'Een beetje'. 'Ik zei het!'. Ik grinnik en we rijden naar huis.

~

Thuis ligt de beer al op mijn bed te wachten. Ik ren naar boven en spring er bij. Ik knuffel de beer en krijg een gevoel van kou. Alsof er iets mist. Eva komt naast me zitten en wrijft over mijn rug. 'Je mist hem wel hè?'. 'Misschien'. 'Doe niet zo koppig, waarom ben je anders zo sad?'. 'Ik heb het gevoel dat er iets mist, dat er een hoop warmte van me vandaan is'. 'Je mist Shawn'. 'Ik denk het'. 'We laten je wel even' zegt Aaliyah, en ze trekt Nora en Eva mee. Ik blijf achter met de grote teddybeer, Ik pak mijn telefoon uit mijn kontzak en zie dat Eva me een foto heeft gestuurd. Ik open hem en sla hem op. Dan ga ik naar instagram. Ik like een paar foto's Rm besluit er ook een te posten.

*foto uit media*

Nora.insta, Lawn and 12.345.678.901 others liked your post
@Lieve.insta: I'm already missing you @ShawnMendes

@Lawn: The bear must be a present from Shawn
@CameronDallas: Have fun @ShawnMendes!
@CameronDallas: @Lieve.insta I'm comming home soon!
@HayesGrier: Cuties! @Lieve.insta
@Lieve.insta: @HayesGrier I think you need glases, I'm alone on that picture
@LoveCamilla: Wat een trut @Lieve.insta
@HayesGrier: I was talking about that Bear and you! @Lieve.insta
@ShawnMendes: Missing you to @Lieve.insta
@Lawn: #LawnHasToBeReal

Ik lach en bel Cam op. 'Hey sis!'. 'Hey Cammie!'. 'Waarom bel je?'. 'Omdat je zei op insta dat je snel zou komen, moet je me nog iets vertellen?'. 'Misschien vertrek ik morgen naar jou toe om daar drie weken vakantie te houden?'. Ik begin te gillen. 'ECHT?!'. 'Nee nep!'. We schieten in de lach. 'Hoe heet de grote teddybeer eigenlijk?'. 'Random vraag, maar hij heeft nog geen naam'. 'Noem hem Sjors!'. 'Sjors?'. 'Ja'. 'Hoezo Sjors?'. 'Dat was de eerste naam die ik net hoorde'. 'Omg sukkel!'. 'Ik houd ook van jou!'. 'Maar ik noem hem wel Sjors!'. 'Mooi zo, maar nu moet ik gaan! Tot morgen!'. 'Bye!'. Ik leg mijn telefoon weg en sta op. Laten we even gaan skaten.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu