51.

1.5K 41 35
                                    

Lieve's pov
Daar sta je dan. Met je rugzak op het vliegveld. Te wachten tot je mag boarden. Eigenlijk ben ik best zenuwachtig. Wat als hij me helemaal niet wil zien? Ik zucht en kijk naar Eva. 'Waar maak je je zorgen over?'. 'Wat als hij me helemaal niet wil zien?'. 'Je bent zijn best friend. Hij wil je echt wel zien?'. 'En wat als Camila bij de meet en greet staat?'. 'Dan knuffel je hem toch. Best friends herenigingen zijn altijd heilig'. Ik grinnik om haar woordkeuze. Er word omgeroepen dat we mogen boarden en de rij komt langzaam in beweging. We laten onze tickets controleren en lopen het vliegtuig in. Gelukkig zitten we wel naast elkaar, niet dat er dadelijk een of andere enge man naast me zit. Gelukkig hoeven we niet zo lang te vliegen. Ik ga gewoon wat slapen en muziek luisteren of netflixen.

~

We stappen uit het vliegtuig en lopen door de slurf naar de ontvangst hal. Daar gaan we opzoek naar onze koffers. Als we die hebben komen we bij een man met een bordje met onze namen er op. Hij leid ons naar een busje en we worden naar ons hotel gebracht. De man is niet heel spraakzaam, maar op zich doen Eva en ik ook niks anders dan naar buiten kijken, elkaar vertellen hoe mooi het wel niet is en hard lachen. De chauffeur bromt af en toe wat, maar we schenken er geen aandacht aan.

Aangekomen in het hotel checken we in en brengt iemand ons naar onze kamer. 'Ze doen hier net alsof wij super beroemd zijn' lach ik. 'Ik vraag het wel even aan Andrew' zegt Eva. Ze stuurt een appje naar Andrew en de vrouw laat ons binnen in de kamer. We bedanken de vrouw, krijgen de pasjes en lopen onze kamer binnen. 'Andrew heeft gewoon zomaar even geboekt voor popster en vriending' lacht Eef. Ik lach en kijk haar aan. 'Laten we hem bellen' zeggen we in koor. Eva drukt op bellen en ga op een van de bedden zitten. Eva komt naast me zitten en Andrew neemt op

A: Andrew
E: Eva en Lieve
A: Hey meisjes, al aangekomen zie ik?
E: Ja, maar wat voor een kamer heb je geboekt?!
A: Jullie zijn toch ook bekende meisjes?
E: L: Ja, maar geen popster en vriendin
E: Plus, wie van ons is de popster?
A: Ten eerste wilde ik jullie een goede kamer geven en ten tweede Eva is de popster en Lieve de vriendin.
E: *Juicht*
A: *Lacht*
L: Hoe laat moeten we er morgen eigenlijk zijn?
A: Ik stuur iemand naar jullie toe, maar om niet te veel op te vallen moeten jullie wel met de metro
E: Maakt niet uit
L: Ook weer een leuk nieuw avondtuur
A: Oké, om half een staat er dus iemand voor jullie deur
L: Prima
A: Nog veel plezier en tot mrogen!
E: L: Bye!

We hangen op en kijken elkaar aan. 'Popster dus hè?'. We schieten in de lach. 'Zullen we roomserves bestellen en gewoon wat netflixen?' stel ik voor. 'Is goed, als ik jou kleren mag uitzoeken voor morgen'. 'Ik vind het perfect, gewoon ijs?'. 'Ja'. Ik bestel twee vanilie ijs en kleed me daarna ook om. Er wordt aangebeld en ik doe open. Een jongens staat voor de deur met ons ijs. 'Zal ik het binnen neer zetten?' vraagt hij. Ik knik en laat hem er door. Ik doe de deur achter hem dicht en kijk wat hij doet. 'Hello sexy!' zegt hij tegen Eva. Ze kijkt hem bitchy aan. 'Sorry, maar ik heb al een vriendje'. 'Wie dan?'. 'Nash Grier'. De jongen lacht bespottelijk. 'Yeah right, en dan heb ik met gigi hadid!'. 'Nee serieus! Kijk maar!'. Eva laat een paar foto's van hun zien en de jongen's mond valt open. 'En jij dan?'. 'Ik heb geen interesse!' zeg ik en ik duw hem richting de deur. 'Zeker?'. 'Heel zeker!'. Ik open de deur, duw hem naar buiten en sluit de deur achter hem. Eva steekt haar hand op en ik geef haar een high-five. 'Nu gaan we gewoon Stranger Things kijken en ijs eten!'. Ik plof naast haar neer en pak mijn ijs. 'Let's go!'.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu