47.

1.7K 43 1
                                    

Lieve's pov
Ik wordt wakker tussen Aaliyah en Sjors. Aaliyah is gister blijven slapen vanwege Shawn en Sjors ligt nog steeds op zijn plek. Ik denk dat ik hem daar laat liggen tot Shawn terug is. 'Lieve?'. 'Ja?'. 'Goodmorning'. 'Goodmorning'. 'Wat ga jij vandaag doen?'. 'Vanmiddag ga ik Cam op halen en voor de rest nog niks. En jij?'. 'Des komt'. 'Gezellig! Wat gaan jullie doen?'. 'Geen idee, gewoon een beetje rondhangen denk ik'. 'Oké, maar je moet me nog steeds vertellen over jullie date!'. 'Dat heb ik je toch al verteld'. 'Over hoe hij je vroeg wel, maar wat daarvoor en daarna gebeurde niet'. 'Oké, we gingen dus zwemmen en toen hebben we gewoon veel gekletst en toen vroeg hij me dus en daarna hebben we gekust' zegt ze snel. 'Je hebt gekust?!'. 'ssht!'. 'Omg cute!'. 'Maar je gaat het sowieso niet tegen Cam of Eef zeggen!'. 'Doe ik niet, ik weet hoe vervelend ze daarover kunnen zijn'. 'Hadden ze dat bij jou ook gedaan?'. 'Bij mij? Ben je gek, mijn eerste kus was helemaal niet leuk!'. 'Hoezo niet?'. 'Laten we zeggen dat ik op dat moment aangerand werd'. 'O, sorry'. 'Tja, maar dat gaan ze bij mij ook sowieso doen als ik een vriendje heb'. 'oftewijl als je met Shawn hebt'. 'Shawn en ik krijgen niks'. 'You never know!'. Ik lach. 'Hoe laat komt Des?'. 'Over twee uur'. 'Oké, zullen we dan maar opstaan?'. 'Is goed, mag ik jou kleren uitzoeken?'. 'Doe je best!'.

Ze loopt naar de inloopkast en pakt zo een setje. (Zie media). 'Mag er ook een beanie bij?'. 'Hoeveel beanies heb jij wel niet?'. '14 ofzo?'. 'Wauw'. Ze gooit een zwarte beanie naar mijn hoofd en loopt dan weg. Ik kleed me om en doe mijn zwarte allstars aan. Dan loop ik naar beneden. De geur van afbakbroodjes dringt mijn neus binnen. Ik loop de keuken in en zie dat Bart al bezig is. 'Hey Bart'. 'Hey Lieve, heb je al honger?'. 'Yeah!'. 'Maak de rest maar even wakker, dan kunnen we eten'. 'Is goed, komen jij en Marie er ook bij zitten?'. 'Is goed!'. Ik loop naar boven en ga als eerst naar Lisa. Ze ligt te leze op bed. 'Lisa, we kunnen eten!'. 'Oké, ik kom eraan!'. Ik sluit de deur weer en loop naar Nora'. 'NORA ETEN!'. Nora springt uit bed en rent langs me heen naar beneden. Ik lach en loop naar Eva, die slaapt nog. Ik neem een aanloop en plof boven op haar. 'Lieve!' bromt ze. 'Ik weet het, ik ben heel aardig. Ik kom je halen voor het eten'. Haar ogen springen open en ze duwt me van bed. Dan rent ze ook naar beneden. 'Man! Deze familie heeft wat met eten' lach ik tegen mezelf. Ik sta op en loop ook naar beneden.

Iedereen zit al aan tafel en ik ga naast Marie zitten. Als Bart ook zit beginnen we met eten. Iedereen is druk in gesprek. Marie en ik praten over Cameron. 'Maar, Cameron en Shawn zijn wel goede vrienden?'. 'Ze zitten in dezelfde vriendengroep'. 'Oké, en mis je Shawn een beetje?'. Iedereen is stil en kijkt me grijnzend aan. 'Een beetje'. 'Je liegt!' roept Eva. Ik zucht en haal mijn schouders op. 'Oké dan, ik mis hem een beetje erg'. 'Ik wist het!' roept Nora. Eva en Nora doen een raar dansje waardoor iedereen in de lach schiet. Mijn telefoon gaat. "Cam" staat er op het scherm. Ik neem op.

L: Hey Cammie!
C: Hey Liev, waar ben je?
L: Thuis, hoezo?
C: Je zou me toch ophalen?
L: Ja?
C: Ik sta te wachten op het vliegveld!
L: Huh? Je zou toch vanavond pas komen?
C: Nee
L: O
C: *Lacht droog maar hard*
L: We komen je nu halen!
C: Is goed, ik sta op de parkeerplaats met een gele sweater als vermoming
L: Nee want geel valt ook totaal niet op of zo
C: Tot nu toe nog niet
L: Oké, tot zo!
C: Bye

We staan op en gaan zonder iets te zeggen naar de auto. Was eigenlijk ook niet nodig, want Cam staat bijna altijd op luidspreker.

~

Op de parkeerplaats staat een grote groep mensen. 'Waarschijnlijk is hij herkent' lacht Nora. Ik knik lachend en we stappen uit. Het gegil van de fans is duidelijk te horen. We lopen naar de groep toe, maar ik zie geen Cameron. Ten minste, ik zie geen knal gele sweater. Ik kijk om me heen en zie dat hij dan naast de groep staat te kijken. Ik ren er heen en knuffel hem stevig. Hij schrikt eerst, maar als hij ziet dat ik het ben knuffelt hij me terug. Eva, Nora en Lisa komen ook aanlopen met mijn vlogcamera. Ze geven hem een knuffel en ik neem de camera over. 'Maar als jij hier staat, wie staat er dan in het midden van die groep?' vraag ik. 'Ik denk dat Eva dat beter kan uitzoeken' lacht Cameron. Eva's mond valt open en ze rent er heen. 'AAN DE KANT! IK MOET NAAR MIJN VRIENDJE TOE!' roept ze. Gek genoeg gaan de fans gewoon aan de kant en komt er een pad vrij van Eva naar Nash. Eva knuffelt Nash stevig en Nash tilt haar op. Ze lopen naar ons toe. 'Dit staat echt perfect op Camera' lacht Aaliyah naar mij. Ik grinnik en we kijken naar het stelletje. Wat zijn ze toch cute.

~

Na heel veel knuffels en verhalen in de auto zijn we thuis aangekomen. Ik heb Nash en Cam voorgesteld aan Sjors en ook een klein welkomsconcertje gegeven met Cam. Nu lig ik met Sjors, Cam en Aaliyah in bed. Aaliyah wilde graag bij Cam slapen, Cam graag bij mij en ik wilde Sjors niet van zijn plek af halen. Dus nu liggen we met zijn vieren in een tweepersoonsbed. Best grappig dat het ook gewoon past. 'Slaaplekker jongens'. 'Slaaplekker'. 'Slaaplekker!'.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu