50.

1.7K 39 15
                                    

Lieve's pov
Ik loop de trap af met mijn skateboard. Uit het rek bij de voordeur pak ik mijn helm. Als ik de deur uit wil lopen bedenk ik dat mijn telefoon, met oortjes,  nog op de bank liggen. Ik loop de kamer in, waar ik Nash en Eva zoenend aan tref. Ik laat ze en pak mijn telefoon. Eva ziet me en haar wangen worden rood. 'Ik zal jullie niet verder storen. Ik ben ff skaten, zie jullie later!'. Ik grijns en loop weg. 'O ja, en doe het veilig!' roep ik nog. Ik hoor Nash in de lach schieten. Waarschijnlijk is Eva's hoofd knal rood. Ik loop de deur uit, doe mijn oortjes in en zet mijn helm op. Op de stoep leg ik mijn skateboard neer, stap op en maak vaart. Nu even lekker uitwaaien, dat is waar ik zin in heb. Ik laat me leiden door de muziek en rijd met een omweg naar het parkje. Daar aangekomen klim ik in de boom en als ik op mijn tak zit pak ik mijn telefoon. Ik besluit een foto te plaatsen op instagram.

*foto uit media*

Eva.insta, ShawnMendes and 14.877.343 others liked your post
@Lieve.insta: Sock love! @CameronDallas #TeamDallas

@CameronDallas: Not only sock love! @Lieve.insta #TwinLove #TeamDallas
@ShawnMendes: @Lieve.insta We have to take some pictures like that together!
@Eva.insta: love<3! @Lieve.insta @CameronDallas #TwinLove #TeamDallas
@CamilaCabello: Ugh, ugly @Lieve.insta
@NahsGrier: You're ugly yourself @CamilaCabello #LawnHasToBeReal
@TaylorCaniff: ^^ @Lieve.insta is pretty beautifull #LawnHasToBeReal
@Lawn: @CamilaCabello Why all this hate to @Lieve.insta #LawnHasToBeReal
@CamilaCabello: @lawn Because; 1. She is trying to steal my boyfriend 2. She's ugly 3. She's bad for Shawn 4. She can't sing #Shawmila
@ShawnMendes: @CamilaCabello I may be your boyfriend, but you can't say this about @Lieve.insta. She's still my best friend and she's definitely not trying to steal me from you, so why this hate?
@CamilaCabello: You just take it for her?! @ShawnMendes
@AaronCarpenter: #ShawmilaFight
@ShawnMendes: As I said, she's still my best friend.
@CamilaCabello: I'm sorry @Lieve.insta @ShawnMendes
@Lieve.insta: apology accepted @CamilaCabello

Ik sluit met een glimlach mijn telefoon af en leg mijn hoofd tegen de stam en luister naar de muziek. Eigenlijk heb ik echt zin om naar Shawn te gaan. Ik weet dat Camila er ook bij is, maar dan kan ik hem tenminste weer vasthouden. Ik ga sowieso vragen of iemand het wil filmen, de kamer in rennen en hem plat knuffelen. Ik glimlach om mijn eigen gedachtes.

Na ongeveer een kwartier gezeten te hebben pak ik mijn vlogcamera uit mijn rugzak en begin met vloggen. 'Hey guys! Today I'm starting from a very special place, namely from a three. If you think; Why are you sitting on a three? Well, let's say this is my think place and I needed to think about life. I don't know why I'm filming this actually, but I had to have a video for today and I thought Why not? So see you later!'. Ik stop de camera weer weg en lach om mijn domme filmpje. Ik doe mijn rugak om, klim uit de boom, pak mijn skateboard en skate naar huis.

Thuis aangekomen leg ik mijn helm in het rek en loop ik naar mijn kamer. Daar kleed ik me om in mijn chill outfit en loop weer naar beneden. Nash en Eva zijn weg uit de kamer en nu zit Nora op de bank met Aaliyah en Cameron. 'Hey jongens'. 'Hey Liev'. Cam staat op en geeft me een knuffel. 'Ik weet na die reacties zeker dat die Camila niet goed is' zegt Cameron. Ik kijk hem lachend aan. 'Bedankt denk ik?'. 'Ik haat haar omdat ze lelijk is' aapt Aaliyah Camila na. 'mens, jou gezicht is een en al make-up. Jij bent de lelijke hier' vervolgt ze. Ik schiet in de lach. 'Wauw' zegt Cameron droog en ik lach nog harder. Ik loop naar de bank en ga zitten. 'Heeft iemand nog iets te vertellen?'. 'YEp!' roep ik. 'Wow, Liev wil iets zeggen' lacht Nora. 'Vanmorgen ging ik dus skaten, maar mijn tellie en mijn oortjes lagen nog op de bank. Ik ging ze pakken en trof Nash en Eva lekker zoenend op de bank. Pas toen ik mijn tel pakte merkte Eef me op, was echt geweldig!'. Iedereen schiet in de lach. Ik leg mijn hoofd op Cams schouder en hij aait over mijn hoofd. 'Dit doet me echt denken aan die keer dat Shawn me niet liet gaan en ik over zijn hoofd aaide' zucht ik. 'Niet zo treuren, je ziet hem overmorgen weer'. 'Weet ik en ik heb het ook al helemaal uitgestippeld'. 'Vertel'. 'Andrew heeft geregeld dat we als laatste mogen, dus dan gaat Eva als eerst naar binnen alsof ze alleen is. Uiteindelijk kom ik ook naar binnen en ga ik hem helemaal plat knuffelen. Dan heeft hij echt zoiets van wtf gebeurd hier en wordt hij helemaal blij als hij ziet dat ik het ben'. 'Wauw, ik dacht niet dat je echt een plan had' lacht Nora. 'Altijd toch' zeg ik en ik maak een hairflip. We lachen allemaal.

~

Iedereen ligt nu ongeveer in bed. Ik lig in de armen van Cameron, met mijn rug tegen Sjors. Aaliyag heeft hem een trui aangetrokken van Shawn en gek genoeg paste hij gewoon. 'slaaplekker sis'. 'Slaaplekker Cam'. Ik sluit mijn ogen en val langzaam in slaap.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu