34.

2K 46 1
                                    

Shawns pov
'Shawn wakker worden!'. 'Wat?' mompel ik, en ik open een oog. Aaliyah zit boven op me en schud me heen en weer. 'Lieve slaapt heel cute, maar ze moet mee naar turnen. Niemand wil haar wakker maken dus mag jij het doen'. 'Moest je me daarvoor echt wakker maken?'. 'J! Want jij houd van haar en van mij en wil ons niet te laat laten komen!'. Ik grinnik en sta op. Aaliyah gaat van me af en ik sta op. We lopen de trap af naar de overloop en klimmen via Aaliyah's balkon naar Lieve's kamer. Eigenlijk wordt dit al een beetje normaal, aangezien ik dit nu ongeveer iedere dag van dat ze hier zijn al heb gedaan. Nora, Eva, Lisa en zelfs mama staan om haar bed heen. 'Shawn, jij mag haar wakker maken!' fluister roept Eva als ik naast haar ga staan. Ik knik en spring boven op haar. Ze kreunt en opent een oog. Als ze ons ziet begint ze te lachen. 'Serieus, alweer Shawn gehaald?'. 'Yep, als wij dit zouden doen wordt je boos' lacht Nora. 'Klopt'. 'Nou hup, jullie moeten zo turnen!' roep ik, en ik duw Lieve uit bed. 'Hoe kun jij zo hyper zijn als je net wakker bent?!'. 'Hoe weet je dat ik net wakker ben?'. 'Dan ben je nog shirtless'. 'O ja!'. Ik ga languit op haar bed liggen. 'Hup sta op dan!'. 'Dat jullie er uit moeten betekend niet dat ik niet nog even mag blijven liggen!'. Lieve rolt lachend met haar ogen en Eva geeft me een high-five. Lieve en Aaliyah lopen naar Lieve's inloopkast en komen ongeveer 5 minuten later terug. Lisa en mama gaan naar beneden, en Eva komt met haar telefoon naast me zitten. 'Wat doe je?'. 'Facetimen met Nash!'. 'Hey Shawn!'. 'Hey Nash!'. 'Hoe gaat operatie L?'. 'Operatie L?'. 'Je hebt het hem niet verteld?' vraagt hij aan Eva. 'Wat moet jij mij verteld hebben?'. 'Dat ik een plan heb gestart om jou en Lieve te koppelen, maar dat mocht hij eigenlijk niet weten!' roept ze lachend naar Nash. 'Oops?'. 'Sukkel' grinnik ik. 'Houd ook van jou!'. 'En ik dan?!'. 'Van jou houd ik het allermeest!'. Ik schud lachend mijn hoofd. Ik zet mijn handen op Eva's schouders en duw haar van het bed. 'Hé! Dat is niet aardig!'. 'Nee! Je mag mijn meisje geen pijn doen als ik haar niet kan beschermen!' roept Nash. Eva begint als een gek te blozen en ik steek mijn tong uit. 'Pech, ik wil graag slapen!'. 'In Lieve's bed?'. 'Zie jij hier een ander bed?'. 'Nee'. 'Nou dan, laat mij!'. Eva zucht lachend en staat op. Ze loopt naar de deur en net voordat ze weg gaat mompelt ze nog; 'Lawn wordt sowieso wel real!'. Ik maakt het me gemakkelijk en val in slaap.

Lieve's pov
We zijn al een tijdje bezig bij de turn les. Elke en ik geven elkaar tips om elkaar verder te helpen. Aaliyah en ik doen eigelijk alles samen, omdat ik hier geen echte les volg en Aaliyah dat gevraagd had. 'Tenen strekken Lieve!' roept Elke. Ik knik en strek mijn tenen. Ik zit in de split op de balk. 'Mooi!'. Ik ga weer staan en spring voorzichtig van de balk af. 'Nou dames, goed gedaan vandaag en tot de volgende keer!' zegt Elke. Ik geef haar een knuffel en loop dan met Aaliyah naar de uitgang. Shawn staan bij zij auto op ons te wachten. 'Toch nog uit je bed gekomen?' lacht Aaliyah. 'Yep, jullie waren de moeite wel waard. 'Wij zijn altijd de moeite waard' lach ik, en ik doe een hairflip. Shawn schudt lachend zijn hoofd en we stappen in.

Thuis aangekomen ren ik meteen naar boven en doe ik mijn turnpakje uit. Ik pak een joggingbroek en een croptop van Eva en trek het aan. Dan loop ik weer naar beneden, waar ik iedereen op de bank aantref. Ik neem een aanloopje en plof vol op Shawn. 'Moest dat?' kreunt hij. Ik knik hevig. 'Was je payback voor vanmorgen. Eva kijkt me grijnzend aan. Ik rol met mijn ogen en kijk mee naar de film die ze aan het kijken waren. 'Waarom kijk jij mee met mean girls?' lach ik naar Shawn. 'Wat moet ik anders doen als jij kijkt en je letterlijk boven op me zit. 'I don't know, vragen of ik eraf ga en iets anders gaan doen?'. 'Wil je er alsjeblieft af gaan?'. 'Nope, ik zit wel lekker'. Shawn zucht lachend en geeft me een zet. Ik val voorover van de bank en lig languit op de grond. 'Auw'. Nora schiet in de lach, net zoals Eva en Aaliyah. 'Waarom lachen jullie om mijn pijn? Dat is niet aardig!' zeg ik nep boos. 'Het kwam gewoon zo droog uit je mond' lacht Aaliyah. Ik ga op mijn rug liggen en kijk naar Shawn. Die kijkt me met een big smile aan. 'En wat lach jij?' probeer ik nep boos te zeggen, maar ik barst halverwege de zin in lachen uit om zijn gezicht. 'Ik was gewoon even trots, en jij?'. 'Ik lachte om jou gezicht'. 'Bedankt!'. Hij steekt zijn hand uit en ik geef hem ook een high-five, net zoals hij bij mij deed op het strand. 'Na-aper! Pak gewoon mijn hand'. Ik pak zijn hand en hij trekt me omhoog. Ik schuif de bank uit en ga naast hem liggen. 'Ho wacht!'. Ik kijk Eva aan. 'Heb je nou een croptop aan?! Van mij?!'. 'Ja? Ik dacht dat dat wel lekker zou zitten en hij is van jou aangezien ik ze niet heb omdat ik die buiten nooit aan ga doen!'. 'Oké' zegt Eva droog. Shawn trekt me dicht tegen hem aan en ik kijk omhoog. Hij kijkt me recht aan. 'Denk jij wat ik denk?'. 'Instafoto!' roepen we in koor. Ik pak mijn telefoon en maak een foto.

*Foto uit media*

CameronDalles, TaylorCaniff and 29.848.823 others liked this post
@Lieve.insta: I want more days like this! @ShawnMendes

@Lawn; @ShawnMendes said the same thing with the same picture *Kwijl*
@ShawnMendes: We can fix that!
@CameronDalles: Is Lawn real?!
@Eva.insta: @CameronDallas; Unfortunately not! #LawnHasToBeReal
@ TaylorCaniff: @ShawnMendes @Lieve.insta; ^^ Why not? #LawnHasToBeReal

Ik like snel nog even Shawns post en doe dan mijn telefoon weg. 'Wel grappig dat je precies hetzelfde zei' lacht Shawn. 'Ik was anders eerder!'. 'Helemaal niet!'. 'Jullie waren tegelijk' onderbreekt Aaliyah ons. Ik grinnik en richt me weer op de film. Shawns arm ligt over me heen en hij legt nu ook zijn hoofd op mijn schouder. Eva gooit een dekentje aan, die ik behendig opvang. Ik leg hem over ons heen en na een tijdje hoor ik zacht gesnurk bij mijn linker oor.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu