81.

1.7K 46 6
                                    

Langzaam leun ik naar voren, totdat onze lippen elkaar raken.

Lieve's pov
Omg! Hij kust me gewoon! Yeah! Van blijheid vergeet ik terug te kussen. Snel kus ik terug en OMG wat voelt dit goed! Duizenden vlinders ontploffen in mijn buik. Vlinders? Zeg maar gerust Olifanten! Als we dan eindelijk loslaten kijk ik hem in zijn ogen aan. 'Omg' is het eerste dat ik zeg. Shawn lacht. 'Ik... euhm... ik w-wil al-l he-el... euhm... heel l-lang iets-s zeg-gen' stameld Shawn. Ik glimlach. 'Je bent cute als je stottert. En ja, ik vind jou ook leuk' zeg ik in een adem. Shawn zucht opgelucht. 'Mooi!'. Ik kijk hem aan en druk mijn lippen weer op de zijne. 'Dit gaat nooit wennen, hoop ik' glimlacht Shawn. Ik lach en leg de gitaar veilig weg. Ik klim bij Shawn op schoot en leg mijn hoofd tegen zijn borst.

'Lieve, hoe houd jij het vol met Eva en Nora?'. 'Ik heb zelf ook geen idee. Ze zijn gewoon mijn zusjes. Als er iets is, zie ik het aan ze en andersom'. Shawn knikt. 'En jij? Hoe houd jij het met Aaliyah en Cam uit?'. 'Aaliyah is niet heel erg, maar Cam af en toe wel'. Ik knik. 'i know'. Shawn lacht en slaat zijn armen om me heen. 'Wil je nog iets eten?' vraag ik. 'Ik lust nog wel zo'n choco muffin'. ik grinnik en geef hem een muffin. Hij neemt een hap en houd hem me voor. Ik neem ook een hap. Shawn eet hem verder op en we kijken verder naar de horizon. 'Euhm... Je hebt wat op je mond zitten' lacht Shawn. Ik veeg met de rug van mijn hand de chocolade van mijn mond. Shawn lacht en ik duw hem omver. Hij trekt mij mee en we rollen lachend naar het gras. 'Je mag mij niet uitlachen!' roep ik nep boos, maar ik moet kei hard lachen. Shawn steekt zijn tong uit en gaat boven op me zitten. 'Zeg!'. Shawn gaat lekker tegen me aan zitten en legt zijn armen in zijn nek. Ik ga terug liggen en Shawn komt boven op me liggen. Ik zucht. 'Kun je niet gewoon van me af gaan?'. Shawn schudt zijn hoofd en blijft lekker liggen. Ik prik in zijn zij, maar hij heeft zijn buik aangespannen. Ik prik vaker in zijn buik, maar hij geeft geen krimp. 'Dat is jammer' lach ik. Shawn schiet ook in de lach en ik zie mijn kans om weg te komen. Ik rol onder hem uit en schiet ook in de lach. Shawn stopt met lachen en kijkt me raar aan. 'Jij bent echt een gek kind' lacht hij. Ik geef hem een stomp. In een beweging pakt Shawn mijn arm vast en trekt hij me tegen zich aan. Hij slaat zijn armen om me heen en drukt zijn hoofd in mijn nekholte. 'Je bent heel cute als je lacht' fluistert hij. Ik wordt rood en verstop mijn hoofd in mijn handen. Shawn pakt mijn handen vast, gaat rechtzitten, trekt me ook mee en kijkt me grijnzend aan. 'Kan er hier iemand niet tegen complimentjes?' lacht hij. Ik schud mijn hoofd en duw die van hem weg. Shawn trekt zich aan mijn armen weer terug en drukt een kus op mijn lippen. Ik glimlach en klim op zijn schoot. Shawn slaat zijn armen om me heen en we kijken weer naar de horizon.

~

We zitten thuis op de bank. Nora, Eva en Aaliyah waren niet thuis toen we terug kwamen dus tja. Ik lig met mijn hoofd op Shawns best wel gespierde buik. Ik pak Shawns hand vast en speel met zijn vingers. Shawn kijkt op van zijn telefoon en kijkt me aan. 'Lukt het?'. 'ja hoor'. Shawn lacht en kijkt me aan. 'Lieve?'. 'Ja?'. 'Zou je mijn vriendin willen zijn?'. 'Jaa!'. Ik geef Shawn een kusje. 'Let's tell the world!' roept Shawn lachend. Ik grinnik en pak ook mijn telefoon.

(foto uit media)

CameronDallas, MahoganyLox and 18.239.403 others liked this post
@Lieve.insta; I can finally call you mine #LawnIsReal #LoveU

@CameronDallas: OMG! DREAMS COME TRUE! #LawnIsReal
@Lawn: OMG! MY LIFE IS COMPLETE! #LawnIsReal
@Eva.insta: I'm on my way! #LawnIsReal
@AaliyahMendes: Finally! #LawnIsReal
@Nora.insta: OMG! #LawnIsReal
@NashGrier: Yes! #LawnIsReal
@TaylorCaniff: Plan L is completed! #LawnIsReal

Ik glimlach en doe mijn telefoon weg. Shawn kijkt me aan. 'Wat?'. 'Je bent gewoon zo schattig'. Ik bloos weer en verstop mijn hoofd in zijn t-shirt. 'Kijk me eens aan!' lacht Shawn. Ik schud mijn hoofd. 'God! Jij kan echt niet tegen complimentjes zeg!'. Ik grinnik en kijk op. Shawn kijkt me lachend aan en drukt een kusje op mijn mond. 'Ik heb hier zo lang op moeten wachten' zucht hij. Ik grinnik. 'Me to'.

Eva komt binnen rennen met Nora. 'Yes!' roept ze hijgend. Ik schiet in de lach en ze lopen naar ons toe. Ze geven ons allebei een knuffel. 'Oké, en nu willen we alles weten. Ik grinnik en kruip bij Shawn op schoot. 'Tell us!' roept Aaliyah, die ook binnenkomt rennen. Ik zucht dramatisch en begin te vertellen.

'OMG! Het is echt zo cute!'. Shawn grinnikt en legt zijn hoofd op die van mij. 'Én ik heb iets ontdekt!'. 'Wat dan?'. 'Lieve kan niet tegen complimentjes!'. 'O shut up!'. 'Nah!'. Nora, Eva en Aaliyah kijken me lachend aan. 'Ik wil het wel eens zien, maar wel als ze het niet verwacht!' roept Eva. Ik geef haar een droge blik en kruip lekker tegen Shawn aan. 'Zullen we the 100 kijken?' vraagt Aaliyah. 'Jaa!'. 'Nee!' roepen Shawn en ik in koor. Ik grinnik en we zetten de serie aan. 'Dit wordt echt erg' mompelt Shawn. ik grinnik en pak zijn hand vast. 'Ik vind het anders best leuk om te kijken' lach ik. Shawn kijkt me mokkend aan. Ik woel een keer door zijn haren. Shawn pakt mijn hand vast en doet zijn haar weer goed. Ik glimlach en focus me op de serie.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu