62.

1.7K 46 9
                                    

Lieve's pov
'Hoe cute!'. 'Er staat al een foto op instagram'. 'De fans gaan echt helemaal los'. 'Ze zijn ook gewoon goals'. 'Ze liggen nu wel anders dan gisteren'. Ik glimlach en denk weer terug aan vannacht.

Ik word wakker ven iemand die tegen me aan komt liggen. Ik open een oog zie Shawn. De klok op de achtergrond geeft aan dat het 4:00 uur 's nachts is. Ik kijk naar Shawn, die gewoon verder lijkt te slapen. Ik grinnik zacht en aai over zijn hoofd. Voorzichtig verplaats ik en na vijf minuten krijg ik het voor elkaar om, met Shawn tegen me aan, onder de dekens te gaan liggen. Shawn kruipt nog verder tegen me aan, en ik glimlach. Ik geef hem een kusje op zijn voorhoofd en leg mijn hoofd op zijn borst. Zo val ik weer in slaap.

'Lieve glimlacht, dus die is wakker' zegt Cameron. Ik open mijn ogen en kijk tegen Shawns borst. 'Goedemorgen!' zeg ik schor en ik draai me om in Shawns greep. De hele groep staat voor ons. 'Hoi' lach ik. 'Hallo!' lacht Hayes. Ik grinnik en kijk naar Eva. 'Staat het al op insta ja?'. Eva grijnst en knikt. Ik pak mijn telefoon en bekijk de foto

*foto uit media*

Nora.insta, CameronDallas and 13.982.567 others liked this post
@Eva.insta: Sleeping cuties @Lieve.insta @ShawnMendes

@CameronDallas: #LawnHasToBeReal #StayStrongMendes
@TaylorCaniff: ^
@AaronCarpenter: Ik wil bij deze graag een nieuwe # invoeren; #CamilaIsASlut
@JackJohnson: #CamilaIsASlut #StayStrongMendes #LawnHasToBeReal
@JackGilinsky: ^
@Lawn: ^^
@Lieve.insta: We're always cute when we're asleep #StayStrongMendes #CamilaIsASlut
@NashGrier: Thats just to cute for words #Fangirl #LawnHasToBeReal
@HayesGrier: Same @NashGrier

Ik grinnik en sluit mijn telefoon af. De mensjes staan nog steeds om het bed heen. 'Waarom staan jullie hier eigenlijk?'. 'Iedereen was al wakker, behalve jullie twee en over vijf uur heeft Shawn een concert'. 'Heeft hij nou nog een concert?!'. 'Ja, Andrew wilde kijken hoe het ging als wij deze dag bij hem bleven'. Ik zucht geïrriteerd en aai over Shawns hoofd als hij gromt. De jacks schieten in de lach en Eva kijkt ze droog aan. Daardoor schiet ik weer in de lach en word Shawn wakker. 'Goodmorning' lach ik. 'Hoi'. Hij laat me los en opent zijn ogen. Ik draai me om en kijk hem aan. Hij glimlacht kort en zucht. 'Wat?'. 'Ik heb geen zin in vanavond'. 'Waarom niet?'. Hij kijkt me aan met een meen-je-die-blik. 'De fans maken je vaak toch juist blij?'. Hij knikt en trekt me weer tegen zich aan. 'Dat is geen antwoord op mijn vraag' mompel ik. Nash en Cameron schieten in de lach, maar stoppen al snel. 'We laten ze wel even' zegt Nora en ze duwt samen met Eva iedereen naar buiten. Als ze de deur weer dicht doen zucht Shawn weer. Hij verstopt zijn hoofd in mijn haar. 'Wat is er?'. 'Waarom gebruikte ze me? Ben ik zo hulpeloos?'. 'Je bent helemaal niet hulpeloos, dat is zij juist. Jij bent gewoon té lief voor haar'. Shawn zucht weer en ik wrijf over zijn rug. 'Zullen we iets eten?'. Shawn bromt wat en gaat recht zitten, mij automatisch meenemend. Ik sta op en trek hem mee. Hij legt zijn armen over mijn schouders en leunt, waardoor hij eigenlijk gewoon op me hangt. Ik trek hem mee naar de kamer en zet hem neer op de bank. Cameron geeft me een bord met boterhammen voor ons en ik ga zijwaarts op Shawns schoot zitten. Ik geef hem een boterham en eet er zelf ook een.

Als ik mijn brood op heb heeft Shawn nog geen een hap genomen. Ik open zijn mond, stop de boterham erin en sluit hem weer. Nou begint hij te eten. Na zes happen legt hij de boterham terug op het bord. Ik zucht en sta op. Shawn heeft me nog steeds niet los gelaten, dus die trek ik mee. 'Heb jij geluk dat ik nog sport' zucht ik en ik loop naar Cameron. 'Jij mag hem helpen aankleden'. Ik overhandig hem Shawn en loop weer terug naar de bank. Eva komt naast me zitten. 'Heb je het er moeilijk mee?' lacht ze. Ik knik. 'Op dit moment is hij net een klein kind dat niks kan'. Eva lacht. 'Hij is gewoon gebroken en heeft nergens zin in, typisch liefdesverdriet'. 'Ik vind het gewoon zielig. Hij denkt dat het allemaal zijn fout is'. 'Hij heeft nou gewoon iemand nodig die hem verteld dat het niet zijn fout is en dat alles goed komt. Op dit moment ben jij die iemand'. Ik knik en wil iets terug zeggen, maar we worden gestoord door een hoop gestommel en geschreeuw uit de slaapkamer van Shawn en mij. Ik sta op en loop naar de deur. 'Cameron, Shawn? Alles oké?'. Ik klop op de deur en Cameron doet open. Zijn wang is rood. 'Wat is er?'. 'Hij is boos, op zich zelf en uit het op ons. Je moet hem rustig maken' fluistert Cameron. Ik geef hem een knuffel en loop naar binnen. Shawn zit huilend op het bed, met Nash, Hayes, Aaron en Taylor zitten bij hem. Ik loop er naar toe en ga op zijn schoot zitten. Ik geef hem een knuffel en hij knuffelt terug. 'Het is niet jou fout Shawn, jij hebt helemaal niks fout gedaan' fluister ik. Shawn verbergt zijn hoofd in mijn nekholte en kalmeert. 'Niemand hier heeft iets fout gedaan'. Shawn snikt nog en ik wrijf over zijn rug. Het feit dat hij nog steeds geen shirt aan heeft is aan de ene kant best leuk, maar aan de andere kant nogal zorg wekkend. Cameron geeft me een shirt aan en ik trek het voorzichtig en heel langzaam over Shawns hoofd. Vanzelf steekt hij zijn armen door de mouwen en ik trek het shirt naar beneden. Dan pak ik Sjors en geef hem aan Shawn. Hij knuffelt hem goed, maar als ik van zijn schoot wil gaan trekt hij me terug. Ik grinnik zacht en ga weer goed zitten. 'Cameron, bel Andrew maar dat we graag nu willen vertrekken. Met dit tempo komen we anders nooit klaar'. 'Maar je moet je nog omkleden'. 'Dat doe ik daar wel'. 'Oké'. Ik geef Cameron mijn telefoon en kijk weer naar Shawn. Hij is echt net een klein kind.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu