82.

1.6K 47 0
                                    

Lieve's pov
Ik wordt uit de serie gehaald door geprik in mijn zij. 'Shawn! Stop!'. 'Maar ik heb honger!'. 'Dan ga je eten!'. 'Maar jij moet mee!'. 'Ik heb geen honger'. 'Dat is dan pech!'. Shawn tilt me op en draagt me naar de keuken. 'Je wil gewoon niet dat ik zie hoe jij in de serie speelt'. Shawn knikt en kijkt naar Bart. 'Wat mag het zijn?'. 'We lusten wel een eitje'. Bart knikt en Shawn zet me neer op de aanrecht en gaat tussen mijn benen staan. 'Shawn, voor de tweede keer, ik heb geen honger'. 'Eten is altijd welkom, vooral voor jou!'. Ik zucht en woel weer door zijn haar. 'Stop daar nou eens mee' lacht Shawn. 'LIEVE! SHAWN KOMT ZO!'. Ik spring van de aanrecht en kan nog net aan Shawns grip ontsnappen. Ik ren de kamer in en ga weer op mijn plek zitten. Shawn komt ook binnen en geeft ons allemaal een bord. Ik ga weer tegen hem aanzitten en kijkt naar het beeld. Shawn gaat achter de piano zitten en begint te spelen. 'You look very handsome on screen' fluister ik. 'Alleen daar?'. 'Nee, in het echt ben je veel knapper' grinnik ik. Shawn drukt een kusje op mijn wang. 'Ahw!' fluister roept Aaliyah. Meteen kijken Eve en Nora ons aan. 'Wat hebben we gemist?!'. 'Dit!' lach ik en ik druk een kusje op Shawns lippen. Nog meer "Ahws" komen van achter ons. Ik glimlach tegen Shawns lippen en ga weer terug zitten. Shawns slaat zijn armen om me heen en fluistert iets in mijn oor. Ik wordt knal rood. 'Wat zei die?' roept Aaliyah. Shawn wil zijn mond open doen maar ik duw mijn hand er op. Shawn murmelt iets in mijn hand en Eva kijkt me grijnzend aan. 'Hij gaf je een complimentje of niet?'. Ik schud wilt mijn hoofd. 'Wel! Ik zie het aan je gezicht!' roept Nora. Ik blijf mijn hoofd schudden.

Shawn bijt in mijn vinger en ik trek snel mijn hand terug. 'Nou ga ik het expres hard op roepen' zegt Shawn. 'Je waagt het ni-'. 'LIEVE IS SUPER HANDSOME AND LOVELY AND EVERYTHING I NEEDED!' roept Shawn, voor ik mijn zin kan afmaken. Ik verstop snel mijn hoofd onder zijn arm en wordt weer rood. 'Zie je, je kan echt niet tegen complimentjes!'. Ik maak een mokkend geluidje en verstop mijn hoofd verder onder zijn arm. Shawn pakt mijn hoofd vast en drukt er een kus op. Ik wordt nog roder en duw zijn hoofd weg. 'Dit is echt té schattig voor woorden!' zegt Eva. Ik trek mijn hoofd terug en verstop het in zijn shirt. 'Stop it!' fluister roep ik. Shawn lacht en slaat zijn armen om me heen. Zo blijven we een tijdje zitten.

~

We worden opgeschrikt door de bel. 'Ik ga wel!' roepen Shawn en ik tegelijk. We staan op en rennen naar de deur. Ik trek de deur open en zie tot mijn verbazing Cameron staan. 'Cammie!' roep ik en ik geef Cameron een knuffel. 'Wat doe je hier?' vraag ik, terwijl hij Shawn een bro-hug geeft. 'Ik moet het nieuwe koppel wel even zien toch!' zegt Cameron lachend. 'En je Shows dan?'. 'Ik was hier sowieso al voor mijn tour, Aaron en Taylor komen zo ook'. 'Wat doen?'. 'Hier logeren natuurlijk! We hebben het al helemaal besproken met Lisa'. 'O! Fijn dat ons ook eens iets verteld wordt!'. Cameron lacht en we lopen terug naar de woonkamer. 'Wie was he- Cammie!' roept Aaliyah. Ze springt op en rent naar Cameron'. 'Ik zweer het, als jullie ongeveer even oud waren hadden jullie iets!' lach ik. Cameron kijkt me droog aan en Aaliyah schiet in de lach. Ik ga weer bij Shawn zitten. 'Nou vertel!' zegt Cam. Weer vertel ik het verhaal. Volgens mij is dit echt al de derde keer.

Als ik klaar ben is Cameron ook helemaal blij. Hij zit ons helemaal aan te grijnzen. 'Dit is echt te schattig!'. Ik schud lachend mijn hoofd. 'Als jij straks een vriendin hebt doe ik dit ook zo'. Cameron knikt. Ik grinnik en leun weer tegen Shawn aan.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu