65.

1.8K 43 16
                                    

Eva's pov
We zitten met zijn allen backstage. Lieve is net eindelijk in slaap gevallen en Cameron sliep al vanaf dat hij op het podium ging liggen. Ik zucht en ga op de grond bij de rest zitten. Nash slaat zijn armen om me heen. 'Het komt wel goed'. 'Weet ik, maar het is nu gewoon vervelend'. 'Het heeft wel een voordeel' zegt Aaron. We kijken hem vragend aan. 'Doordat Shawn voor Lieve wil zorgen vergeet hij Camila'. Ik knik. 'Maar ja, één ziek kind is wel te doen, maar een twin ziekte is erger' zucht ik. 'Doe maar rustig, mam is onder weg' kalmeert Nora me. Er wordt zacht geklopt op de deur en Shawn komt binnen. 'Klaar met de meet en greets?'. Hij knikt en gaat voor Lieve zitten. Iedereen is eigenlijk wel stil, aangezien Cameron en Lieve normaal de drukte makers zijn. 'Zullen we naar het hotel teruggaan?'. Iedereen stemt in. Shawn tilt Lieve voorzichtig op. Lieve nestelt zich helemaal tegen Shawn aan, waardoor hij glimlacht. De jongens gaan als eerst naar buiten om de mensen stil te krijgen. Dan komen wij erachter aan met Lieve en Cameron. De fans blijven rustig, op een paar Ahw's na. We stappen in en rijden naar het hotel. Daar gaat het precies hetzelfde.

Op onze kamer legt Shawn Lieve op bed neer. Hij stopt haar in en gaat er dan langs zitten. 'Van kijken wordt ze niet beter' lacht mama, die met Aaron binnen komt. wacht. 'Mama!' fluister roep ik. Ik geef haar een knuffel en neem haar mee naar Lieve. 'Hoe lang slaapt ze al?'. 'Net een uur. Ze wilde niet gaan slapen zonder dat Shawn er bij was'. Mam lacht en gaat op het bed zitten. 'Het komt wel goed. Cameron wordt ook al beter, dus dan zal dat bij Lieve ook wel gebeuren. Ga nu maar met zijn allen in Aaron's kamer zitten'. 'Waarom in die van mij?'. 'Die is groot genoeg en heeft een piano'. 'Is de rest daar ook al?'. 'Ja, als het goed is staan ze voor de deur'. Aaron knikt en neemt ons mee. Shawn stribbelt eerst tegen, maar uiteindelijk tillen Aaron en ik hem op en slepen hem mee. Hij laat zich gewoon hangen en we lopen naar de buren. Iedereen zit al binnen. 'Ah, hij is weer eens letterlijk weg gesleept bij Lieve' lacht Carter. We kijken hem droog aan en zetten Shawn achter de piano. Ik ga op de bank zitten, tussen Nash en Nora en kijk naar Shawn. Hij staart wat voor zich uit. Bijna iedereen zit of op zijn telefoon, of te kletsen. Shawn begint wat te spelen en iedereen wordt stil. Ik pak mijn telefoon en maak een foto. Shawn raakt een verkeerde noot en zucht. Hij stopt en staat op. Hij gaat languit op Aaron's bed liggen en mompelt wat. Ik kijk naar Nash. 'Ga maar'. Ik geef hem een kus en sta op. Ik loop naar Shawn en plof naast hem. 'Waarom moet ze juist nu ziek zijn?'. 'Weet ik niet, maar mama maakt ze vast wel weer wat beter'. 'Hoe doet ze dat eigenlijk?'. 'Dat noem je een dokter zijn'. 'Ow'. Ik grinnik en Shawn draait zich om. Ga anders wat instagrammen, dan kun je je fans laten weten dat je oké bent'. 'Oké'. 'Ik heb een mooie foto van je doorgestuurd'. Hij knikt en pakt zijn telefoon. Ik ga weer naast Nash zitten en begin een gesprek over paarden.

Shawns pov
Ik pak mijn telefoon en ontgrendel hem. Meteen krijg ik de foto doorgestuurd van Eva. Ik sla hem op en open instagram. Ik plaats de foto en krijg meteen veel reacties binnen.

*Foto uit media*

Eva.insta, NashGrier and 17.237.493 others liked your post
@ShawnMendes: Being bored because your best friend's sick

@CameronDallas: Thanks for calling me too #TeamDallasIsSick
@Eva.insta: Feeling lonely? #TeamDallasIsSick #LawnHasToBeReal
@ShawnMendes: What has #LawnHasToBeReal to do with this?
@Nora.insta: #LawnHasToBeReal matters to everything you two are posting
@CameronDallas: ^^
@HayesGrier: We're having fun! Everyone talks via insta instead of in real life
@CarterReynolds: We can talk?
@Lieve.insta: You can come to me if you want!
@Eva.insta: Are you better?!
@Lieve.insta: A little, have to stay in bed, but I can use some company

Ik spring op en ren naar de buren. Lisa lacht als ze me binnen ziet komen. 'Rustig aan hè!' roept ze, als ik naast Lieve neer plof op bed. Ze grinnikt en kijkt hoe de anderen ook binnen rennen. Ze gaan allemaal op de grond om het bed zitten, zelfs Cameron is er bij. 'Dus hier is je gezelschap' lach ik. Ze grinnikt en gaat tegen me aan liggen. 'Waren jullie serieus tegen elkaar aan het praten via instagram?'. 'Eigenlijk wel'. 'Wauw' grinnikt Cameron. Ik aai over Lieve's hoofd. Ze glimlacht en trekt de dekens verder over haar heen. Ik trek Haar wat dichter tegen me aan en de rest staat op. 'Jongens, laten we maar gaan slapen. Manny, Karen en ik vertrekken morgen weer en overmorgen heeft Shawn weer een concert' zegt Aaliyah. De jongens knikken en staan op. We wensen ze een goede nachtrust en ik kijk naar Lieve. 'Ik ga me even omkleden, don't look!'. Lieve grinnikt en kijkt me vragend aan. 'Why not?'. 'Because you will be blinded by my sexyness!'. Lieve schiet kei hard in de lach. 'Als dat is wat jij denkt zal ik niet kijken'. Ze verstopt zich onder de dekens en ik kleed me om. 'Shawn?'. 'Ja?'. 'Het is koud zonder jou!'. 'Ik kom er bijna aan!'. Ik trek snel een broek aan. 'Vind je het erg dat ik geen shirt aan doe?'. 'Als je maar niet ziek word'. 'Ik zal er voor zorgen'. 'Dan is het oké'. Ik ga weer terug liggen en Lieve kruipt weer dicht tegen me aan. Ik sla mijn armen om haar heen en druk een kusje op haar voorhoofd. 'Ik heb helemaal niet gevraagd hoe het gaat'. 'Best goed. Volgens Lisa hebben we wel koorts, maar door die twin ziekte is hij erger. Ze heeft ons iets gegeven voor de hoofdpijn, dus ik heb nou alleen nog best wat buikpijn'. 'Oké, ga nu maar lekker slapen, dan kun je morgen misschien wel mee Aaliyah en mama en papa uitzwaaien'. Ze knikt en legt haar hoofd op mijn borst. 'Slaap lekker Shawn'. 'Slaaplekker Liev'.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu