26.

1.9K 49 12
                                    

Eva's pov
Ik de auto op weg naar huis is Lieve in slaap gevallen. Ze is echt heel schattig in Shawns hoodie, al wil ze dat zelf niet toegeven. Shawn zit naast Lieve en zorgt dat ze rustig door kan slapen. . Oftewel, hij heeft een deken uit de achterbak gepakt en hen opgevouwen onder haar hoofd heeft neergelegd, zodat ze de drempels minder voelt. 'Beter vraag je haar snel'. Shawn kijkt op. 'Ik?'. 'Nee opa!'. 'Maar ik twijfel gewoon zo erg'. 'Waarover?'. 'Of ze mij wel leuk vind!'. 'Gast, kijk naar haar! Ze ligt te slapen in jouw hoodie! Ze had ook gewoon een hoodie van Cameron kunnen vragen. Ook heeft ze met jou gezongen, op Cameron na zou ze dat met niemand anders doen!'. 'Ja, maar waarom?'. 'Je lijkt nou net Lieve toen met het concert' lach ik. Shawn grinnikt. 'Maar, ik kan je verzekeren dat ze je leuk vind. Ze moet het zelf alleen nog toegeven. Ik bedoel, je bent knap en kan goed zingen, maar daar kijkt Lieve nooit naar. Ze vind je spontaan, aardig en zorgzaam. Je luistert en praat genoeg, en bent niet té diva' lach ik. Shawn kijkt me nep-beledigd aan. 'Kortom, je bent een beetje als haar, en daarom voelt ze zich veilig bij jou'. Shawn is even stil. 'Wauw, dat was, aardig?'. 'Ik ben aardig!'. Ik maak een hairflip en begin te lachen. Daardoor tilt Lieve haar hoofd op. 'Is ze wakker?' zegt Shawn verschrikt. 'Slaapdronken'. Shawn knikt en begint zachtjes met het zingen van air. Lieve legt haar hoofd op zijn borst en slaap weer verder. Ik strek mijn arm uit en ga met mijn hand door haar haar. Ze gromt zachtjes, wat Shawn doet grinniken. Shawn neemt het van mijn over.

Na nog ongeveer vijf minuten doorrijden zijn we weer thuis. Ik stap uit. Shawn komt achter mij aan en loopt naar Lieve's kant. Hij tilt haar uit de auto, en Carl doet de deur dicht. We lopen ons huis binnen. 'Leg haar maar in haar bed' zeg ik tegen Shawn. Shawn knikt en loopt naar boven. Niet veel later komt hij weer terug. 'Hoe laat gaan jullie?'. '2 uur 's nachts. We vliegen eerst met zijn aleen naar Amerika'. 'Oké, dat wordt om half een opstaan'. 'Zullen we nu dan gaan slapen?'. 'Graag!'. Iedereen duikt zijn of haar bed in. Ik besluit om even bij Lieve te kijken. Ik zie ze slapend naast Shawn. 'Slaap lekker!'. 'Welterusten'. Ik loop terug naar mijn eigen bed en kleed me om. Ik poets mijn tanden straks wel.

Lieve's pov
Ik wordt wakker door een stem in mijn oor. 'Lieve, wakker worden. De boys gaan weer naar Amerika'. Ik open een oog en kijk recht in Shawns bruine ogen. 'Hoe laat is het?'. 'Half een 's nachts'. 'UGH!'. Ik ga recht op zitten, en Shawn gaat naast me zitten. 'Waarom moeten ze nu al weg'. 'Zij hebben ook hun carrières'. 'Weet ik, maar soms haat ik het'. 'Nou hup, kleed je aan!'. Shawn staat op een steekt zijn hand uit. Ik pak hem aan en hij trekt me omhoog. Ik zucht en open mijn kast. Ik pak een zwarte Nike joggingbroek en sokken. Deze trek ik vast aan, aangezien Shawn net naar zijn eigen kamer is vertrokken. Dan loop ik nog in mijn pyjama shirt naar de jongens. Ik tref ze halfnaakt in de woonkamer van huize Mendes aan. 'Cam, mag ik een sweater of hoodie van jou aan?' zeg ik, terwijl ik tegen de muur leun. Sommige jongens schrikken omdat ik ze nu zie terwijl ze zich aan het omkleden zijn. 'Ga gewoon verder, ik heb jullie ook gezien in jullie zwembroeken!'. De jongens gaan weer verder, en Cameron gooit een van zijn hoodie's over mijn hoofd. Ik loop als een zombie de trap op, en loop een random kamer in. Als ik binnenkom begint er iemand te lachen. 'Volgens mij ben je in de verkeerde kamer + je hoort een hoodie aan te doen en niet over je hoofd te leggen' lacht Manny. Ik grinnik en hall de hoodie van mijn hoofd. 'Bedankt voor het advies, ik ga maar weer naar mijn kamer'. Ik loop naar mijn eigen kamer en trek Camerons hoodie en mijn Nike Airmax aan. Als ik klaar ben komt Eva met Nora binnenlopen. 'Zullen we naar de rest toe?' ik knik. Voor de 2e keer in 5 minuten loop ik naar huize Mendes. Aaliyah is ook net klaar en loopt mee naar beneden. Daar vinden we iedereen met een kom soep aan de keukentafel. 'Wij gaan dadelijk sowieso Starbucks halen' gaapt Shawn. Ik knik.

Als iedereen aan zijn of haar soep zit pakken Cameron, Nash, Aaron en Jacob allemaal een cadeautje van weet ik veel waar. 'Omdat wij bijna allemaal weg gaan, hebben we een cadeautje voor jullie'. Nash geeft zijn cadeautje aan Eva, Cameron aan Aaliyah, Jacob aan Nora en Aaron aan mij. 'Oké, eerst Eva!' roept Nash. Eva maakt haar cadeautje open en er verschijnt een wit telefoonhoesje. 'I don't need a boyfriend I only need Nash Grier' leest ze voor. ze lach en geeft Nash een knuffel. 'Nu Aaliyah!' roept Cameron. 'Hoe hebben jullie zoveel energie' mompelt Aaliyah, wanneer ze haar cadeautje openmaakt. Weer komt er een telefoonhoesje te voorschijn. 'Dalles 75' leest ze voor. 'Wat Cute!' vervolgt ze, en ze geeft Cameron een knuffel. 'Nora's beurt!' roept Jacob. Nora krijgt ook een telefoonhoesje. 'I want Jacob Whitesides as my boyfriend' leest ze voor. 'Echt?' roepen de jongens. Ik schiet in de lach, net zoals de rest. 'Blijkbaar'. 'JEEE! Nieuw stel!'. 'Oké, last best, en dan moeten we gaan' roept Aaron. Ik maak ook mijn cadeau open, en er verschijnt een tandenborstel.

Nee grapje, er verschijnt ook een hoesje. 'Mendes 98' lees ik voor. 'Van ons allemaal!' roepen de jongens. Ik grinnik en geef ze allemaal een knuffel. Dan is het tijd om in de auto te stappen. Op naar het vliegveld!

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu