66.

1.8K 41 9
                                    

Lieve's pov
Ik word wakker van een hevige buikpijn. Ik kijk op de klok. 3:43. Een rommel komt van mijn buik af en ik voel dat ik moet overgeven. Snel haal ik Shawns arm van me af en ren ik naar de wc. Ik ga erboven hangen en geef over. Voetstappen komen de badkamer in en iemand haalt het haar uit mijn gezicht.

Als ik klaar ben trek ik door, sta ik op en spoel ik mijn mond. Shawn kijkt me aan via de spiegel. 'Gaat het?'. Ik zucht en schud mijn hoofd. 'Buikpijn'. Ik voel de tranen opkomen, maar houd ze binnen. Shawn trekt me in een voorzichtige knuffel. Een traan ontsnapt. 'Huil je nou?'. 'Misschien'. Shawn lacht. 'Ziek, maar nog steeds even koppig'. Ik grinnik ook en verstop mijn hoofd in zijn nekholte. Hierdoor moet ik op mijn tenen gaan staan, omdat Shawn anders te groot is. 'Kun je er niet bij?'. Ik maak een mokkend geluidje en Shawn tilt me op en zet me op de wasbak. Ik verstop mijn hoofd verder in zijn nekholte en laat de tranen gaan. Shawn wrijft over mijn rug. 'Hey jo- wat is er?' vraagt Nash, die binnenkomt. 'Buikpijn' fluister ik. 'Moet ik iets of iemand halen?'. Ik schud mijn hoofd. 'Nee bedankt, het gaat dadelijk wel weer'. Nash knikt en gaat weer weg. Shawn tilt me op en brengt me naar bed. Hij legt me neer, loopt weg en komt terug met een emmer. 'Voor als je dadelijk weer moet overgeven'. Hij zet hem naast me neer en gaat weer bij me liggen. Ik kruip dicht tegen hem aan en trek de dekens goed over ons heen. 'Heb je het koud?'. 'Nee, maar ik wil niet dat jij het koud krijgt'. Shawn lacht en geeft me een kusje op mijn voorhoofd. 'Soms ben je echt té cute'. Ik voel mijn wangen rood worden en leg snel mijn hoofd tegen zijn borst. 'Moet je nou blozen?'. Ik maak weer een mokkend geluidje en adem wat op zijn behoorijk goed uitziende sixpack. Kippenvel verspreid over zijn arm en ik grijns. Ik kijk hem aan en zijn hoofd is rood. Ik schiet in de lach en ga weer liggen. 'Slaaplekker tomaat' lach ik. Shawn maakt een mokkend geluidje. 'Slaaplekker'.

~

'Gaat Lieve ook mee?'. Taylor. 'Ik denk het niet'. Nash. 'Doe maar niet, ze heeft vannacht nog overgegeven'. Shawn. 'Ik blijf wel bij haar, dan kan Nash bij Cam blijven en kunnen jullie gewoon gaan'. Eva. 'Oké, tot over een week dan!'. Aaliyah. Ik open mijn ogen en zie de helft van de mensen hier staan. Aaliyah ziet me en komt naast me zitten. 'Beterschap'. Ik open mijn armen. 'Bedankt, doe de groetjes aan Des'. Ze grinnikt en knikt. 'Zal ik doen, als jij iets neemt met Shawn'. Ik schiet in de lach. 'Ik denk niet dat het gaat lukken in een week' zeg ik sarcastisch. Aaliyah grinnikt en Shawn word rood. 'Kunnen jullie hier over praten als ik weg ben?'. Ik kijk Aaliyah aan. 'Nah' zeggen we in koor en we lachen zacht. 'Ik ga je missen!'. 'Ik jou ook!'. Ik geef haar een laatste knuffel en ze vertrekken. Eva en ik blijven achter en Eva kruipt naast me in bed. 'Hoe zit het eigenlijk tussen jou en Shawn?'. 'Nog steeds beste vrienden'. 'Weet je het zeker?' vraagt ze, met wiebelende wenkbrauwen. Ik knik. 'Oké, jammer'. Ik schiet in de lach en pak mijn telefoon. 'Laten we de wereld even laten weten dat ik ziek ben' lach ik. Eva grinnikt en schud haar hoofd. 'Soms ben je echt raar'. 'Weet ik toch!'. Ik open instagram en post een foto

*Foto uit Media*

Eva.insta, Lawn and 16.254.098 others liked this post
@Lieve.insta: Me thinking while I'm sick...

@CameronDallas: I'm thinking exactly the same....
@Eva.insta: #TwinThoughts
@Lawn: #GetWellDallas
@ShawnMendes: #GetWellTomato
@AaronCarpenter: ^^ Did we miss something? #GetWellDallas
@TaylorCaniff: I think so @AaronCarpenter #GetWellDallas #LawnHasToBeReal
@Lieve.insta: Yeah, you miss so much! Secretly, Shawn and I are dating and all that stuff!
@Lieve.insta: *Looks as sarcastic as possible*
@lawn: Don't mess with #Lawn #LawnHasToBeReal
@ShawnMendes: @Lawn, belief me, we will
@Eva.insta: I think we need to talk with eatch other @Lieve.insta

Eva kijkt me aan. 'Dus... Vertel!'. Ik vertel haar over gisteren en ze begint te grijnzen. 'Hij vind je leuk!'. ik lach en schud mijn hoofd. 'Als ik over jou arm blaas krijg jij ook kippenvel, jij vind mij toch ook niet leuk?!'. 'Jullie zijn beide zo koppig! Jij vind hem leuk en hij jou, punt uit!'. Ik grinnik en knik. 'Blijkbaar'. 'Laten we gewoon een film kijken en wachten op de rest. 'Is goed'.

Shawns pov
'Dat was het, dus niks bijzonders!' sluit ik mijn verhaal. Heel de groep begint te lachen en te juichen. 'Lawn wordt real!'. Iedereen bij de gate kijkt ons raar aan, waardoor ik ook in de lach schiet. Als we uitgelachen zijn trekt Aaliyah ons in een groepshug. 'Oké, ik ga nu. Voor de stelletjes onder ons, zorg goed voor elkaar. Voor de halve stelletjes onder ons, de Jacks dus, zorg goed voor je vriendin. Voor Shawn, krijg iets met Lieve. Voor de rest, zorg goed voor Cameron!'. 'En Lieve dan?' vraagt Taylor. 'Tja, dat gaat moeilijk als Shawn al voor haar moet zorgen. Maar, voor als Shawn er niet is, zorg ook goed voor Lieve. Oftewel, zorg goed voor de beste tweeling van de wereld!'. We lachen en geven haar, en mama en papa, allemaal nog een knuffel. Dan moeten ze echt gaan. We zwaaien ze uit en gaan dan terug naar het hotel. 'Op naar de zieke tweeling!'.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu