60.

1.5K 40 17
                                    

Lieve's pov.
Ik zit op de bank met de jongens als ik een interessant nieuwsbericht lees. 'Jongens moet je kijken!' roep ik, en ik koppel mijn telefoon aan de tv.

NewsFlash: Shawn and Camila broke up!

Shawn Mendes en Camila Cabello zijn uit elkaar! Eerder hebben we gemeld dat de twee een grote ruzie hadden en nu brengt Camila naar buiten dat het ook echt uit is. "Eigenlijk heb ik nooit van hem gehouden. Door hem groeit mijn aandacht, wat weer goed is voor de publiciteit. Dat Shawn wel van mij hield is zijn domme fout, ondanks dat Lieve hem nog gewaarschuwd had. Ik hoop echt dat hij weer Shows canceld, net als de laatste keer' spreekt Camila. Shawn heeft er nog niks over gesproken.

Ik zucht boos en begin Cameron random te slaan. Steeds harder om mijn woede te uit, tot dat Taylor me uiteindelijk weg trekt en stevig vast houd. 'Wat een trut zeg! Hem gewoon gebruiken!'. Ik zucht en open instagram. Meteen verschijnt er een foto van Shawn.

*Foto uit Media*

Lawn, Eva.insta and 15.874.786
@ShawnMendes: @Lieve.insta

reacties zijn uitgeschakeld

Ik zucht nog dieper. 'Jij belt, wij regelen zijn privé vliegtuig me Andrew!' zegt Eva. Ik knik en druk op bellen.

S: Hey
L: Hey
S: Je had gelijk
L: Het is ongepast, maar ik zei het toch!
S: Ja
L: Waar ben je
S: Ben net aangekomen in het hotel in California
L: Stuur me het adres
S: Oké

Je hoort Shawn zacht snikken op de achtergrond.

L: Shawn, we komen er aan, maar beloof me een ding
S: Wat?
L: Don't blame yourself
S: Maar het is toch mijn fout?
L: Helemaal niet!
S: Als is jou nou gewoon gelooft had

Ik krijg het adres binnen en stuur het door naar Cameron, die meteen een half hotel afboekt. Dan seint hij dat we moeten inpakken en vertrekken.

L: Oké Shawn, wij gaan inpakken en komen dan naar jou toe.
S: Dankje
L: En jij gaat nu heel veel ijs halen en warme dekens klaar leggen en chips in slaan.
S: Komt heel de Magcon groep mee dan?
L: Denk jij dat er nog iets van het huis overbijft als we ze niet meenemen?
S: Nee
L: Geloof me, we komen allemaal. Ik hoor net van Cameron dat zelfs Sjors mee komt
S: *Lacht kort*
L: Tot over een uur of twee
S: Tot dan in kamer 134

Ik hang op en gooi wat spullen in een koffer. Dan stappen we met zijn allen in de auto. Ik ga weer op Camerons schoot zitten. 'Je bent boos' fluistert Cam. 'Nee goh, als we Camila tegenkomen blijft er niet veel van haar over'. 'We hebben een privéjet kunnen regelen met Andrew, Aaliyah, Manny en Karen komen zelf na, want die waren nog op vakantie'. Ik knik en kijk uit het raam Shawn. here I come...

~

We zitten nu met zijn allen in het vliegtuig. Jammer genoeg hebben we geen wifi, maar ik denk niet dat ik ergens anders aan kan denken dan aan Shawn. Cameron en Eva zitten naast me en hebben net een paar foto's van me gemaakt. Nu aait Cam over mijn hoofd heen, wat me iets rustiger maakt. 'Het komt goed, met zo'n privéjet zijn we er over een uur'. 'Ik moet gewoon steeds denken aan hoe gebroken en verdrietig hij klonk aan de telefoon'. 'We zijn er zo, ga nu maar gewoon even slapen'. Ik knik en leg mijn hoofd op zijn schouder. Met moeite val ik dan uiteindelijk in slaap.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu