69.

1.7K 44 11
                                    

Eva's pov.
Lieve zit bij Shawn op schoot op de bank. 'Lieve, we moeten nu wel echt gaan'. 'Ik wil niet!'. 'Maar Shawn moet ook door en Lisa mist ons waarschijnlijk!'. Lieve maakt een mokkend geluid. 'Kom. Ik moet ook weer verder en Aaliyah heeft je nodig met Des. Ik weet dat het stom is, maar life must go on!' lacht Shawn. Lieve glimlacht maar laat niet los. 'Dan maar zo!'. Shawn tilt haar op in bridestyle en loopt met ons mee naar de auto. 'Ze zijn echt cute samen' fluistert Nash. Ik knik. 'Sowieso moeten hun iets krijgen!'. 'Echt wel, Lawn word real!' mengt Cameron zich. We knikken en volgen de rest.

Bij de auto aangekomen lopen de tranen al over Lieve en Shawns wangen. Shawn fluistert op dit moment allemaal dingen tegen Lieve en Nash maakt mooie foto's. Na 5 minuten laten ze elkaar dan eindelijk los en geven ze elkaar nog een laatste knuffel. Shawn duwt een kusje op Lieve's haar, zegt ons gedag en word dan meegenomen door Andrew. Cameron heeft Lieve in zijn armen. 'Kom maar zitten' zegt Matthew, die al voor in onze auto is gestapt. Iedereen stapt in. Lieve op Cameron's schoot helemaal links, ik op die van Nash in het midden en Taylor bij Aaron op schoot helemaal rechts. Matthew geeft Sjors aan lieve, die zich er meteen helemaal aan vast klampt. 'Waarom moet hij altijd weer weg?' mompelt ze huilend. 'Hij gaat zijn droom achterna en dit is waar het hem naar toe leid' zegt Aaron. 'Zo zo, dat soort wijze woorden komen ook niet vaak uit jouw mond of wel?' lacht Nash. Lieve lacht kort en gaat nog dichter tegen Cameron aanzitten. 'Nash'. 'Ja'. 'Stuur je de foto's wel door?'. 'Hoe weet jij dat ik foto's heb gemaakt?! Je stond met je rug naar ons toe!'. 'Je moet de volgende keer je flits uit zetten' lacht Lieve. Wij schieten in de lach en Nash wordt rood. 'Ik stuur ze door als ik hem op insta mag zetten'. 'Is goed!'. Nash pakt zijn telefoon en stuurt de foto's door. De mooiste zet hij op instagram.

*Foto uit media*

Lieve.insta, Eva.insta and 17.933.525 others liked this post
@NashGrier: When #Lawn have to go seperate ways #LawnHasToBeReal

@CamilaCabello: Why are you posting pictures of @ShawnMendes and that slut?!
@ShawnMendes: @CamilaCabello: Because we're nice to eatch other and she isn't a slut. We can't say that from you
@Lieve.insta: @CamilaCabello: Because the world is more interested in our lifes than in that from you
@CameronDallas: #TeamDallas #LawnHasToBeReal
@Lawn: #LawnHasToBeReal #TeamDallasAndMendes
@NashGrier: Don't hate the world @CamilaCabello #LawnHasToBeReal
@AailyahMendes: #LawnHasToBeReal #TeamDallas #DontHateTheWorld
@TaylorCaniff: Two cuties! #LawnHasToBeReal #DontHateTheWorld

Ik glimlach en kijk naar Lieve. Ze ligt heel Cute tegen Cameron aan met haar neus in Shawns sweater. 'Slaapt ze?'. Cameron knikt. Ik glimlach en we rijden verder.

~

We zijn weer thuis aangekomen. Lieve heeft bijna de hele rit geslapen. Voor de rest heeft ze op het vliegveld nog veel foto's en handtekeningen gezet met de fans die er stonden en nu zit ze samen met Cameron op haar kamer achter de piano. Aaliyah zit er ook bij, net zoals Lisa, Manny en Karen. 'Klaar!' lacht Lieve. Wij beginnen als gekken te klappen en te juichen. Lieve en Cameron schieten in de lach laten zich achterover vallen. Nu hangen ze dus ondersteboven op de kruk. Ik trek Lieve er vanaf en Nash Cameron. 'Now we're gonna have some friend talk!' zegt Carter, Manny, Lisa en Karen de deur uit duwend. 'Maak het niet te laat!' roepen ze nog, maar de deur is al dicht. We lachen en gaan in een goede kring zitten. Ik zit met Nash op het bed en Lieve zit naast Taylor en Cameron. 'Waar wil je over praten dan?'. 'Over Lieve en Shawn'. 'I'm out!' roept Lieve en ze staat op. Taylor en Cameron trekken haar terug. 'Waarom moet het ook altijd over ons gaan' zucht ze. Ik lach. 'Omdat Lawn gewoon real moet zijn!'. Lieve schud lachend haar hoofd. 'Dat ik hem leuk vind betekend niet dat hij mij ook leuk vind!'. 'Man! Hij heeft staan huilen omdat jullie van elkaar weg moesten!'. 'Ja, dat kan toch. Ik moet toch ook huilen als jullie weg gaan?'. 'Ja, maar niet zo!'. Lieve zucht en laat zich op Taylor vallen. 'Zeg jij er iets van!'. 'true love!'. Lieve zucht. 'Soms haat ik jullie!'. 'Wij houden ook van jou!'.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu