18.

2.1K 46 5
                                    

Eva's pov
Ze vallen beide flauw. Automatisch vang ik Lieve op en leg ik haar neer. Shawn doet hetzelfde bij Cameron. Ik ga met een nat washandje over haar gezicht, waardoor ze wakker word. Precies op dat moment wordt Cameron ook wakker. 'Wacht hoe?'. 'Cameron is mijn "Dode broertje". Hij is weg gelopen en ons werd verteld door de politie dat hij is omgekomen door een ongeluk. Ik heb dagen gehuild, waarna ik heb gezworen niet meer te huilen. Daaraan heb ik het hele flauwval ding overgehouden' verteld Lieve als ze recht gaat zitten. Iedereen kijkt van Lieve naar Cam. 'Wacht, Cameron is jouw broer?'. 'Tweelingbroer' corrigeert Cameron. 'Maar... En hij.... en de begrafenis... en mama en papa...' stottert Lieve. Ze trekt weer wit weg. 'Let op Cam!' roep ik. Cameron snapt het meteen en gaat liggen. Niet lang daarna vallen ze beide weer flauw. 'Dit begint een beetje eng te worden' zegt Nash. 'Je weet dat Cam je nog gewoon kan horen he?' lach ik. 'Maar hoe?' weet Shawn uit te brengen. Lieve en Cameron zitten weer recht op, en Cameron lacht. 'Je weet dat we een tweeling zijn toch?' begint hij. Iedereen knikt. 'En sommige tweelingen hebben soms een soort telephatie achtig iets'. 'Ja?'. 'Dat hebben wij ook, dus als de een heel veel pijn heeft, of flauw valt, dan heeft de ander dat ook, maar dan niet echt' vervolgt Lieve. Iedereen knikt. 'Dat verklaart een hoop' lach Aaron. Ik kijk ze vragend aan. 'Soms viel Cam op de meest random momenten neer' lacht Hayes. Ik grinnik. 'Vandaar de filmpjes'. 'Filmpjes?'. 'Hallo, ik was miss een beetje grote fan van Magcon. 'Nu niet meer' pruilt Cameron. 'Alleen omdat jij er nog inzit, maar voor de rest niet echt nee'. 'Dat vat ik op als belediging' zegt Aaron.

Lieve's pov
Ik kruip naar Cameron en geef hem een knuffel. 'Ik heb je gemist Alex' lach ik, terwijl ik op zijn schoot ga zitten. 'Niet doen!'. 'Wat?'. 'Me Alex noemen, ik haat mijn tweede naam'. 'Weet ik, daarom doe ik het ook' grijns ik. 'Je bent geen druppel veranderd, naast het flauwvallen dan'. 'Wacht even, maar als ik Cameron nou trap op zijn scheen, heeft Lieve daar ook last van?' vraagt Matthew. Ik knik. 'Je bent een beetje traag van begrip, of niet?' lach ik. Iedereen van Magcon knikt. Ik schiet in de lach. 'Weetje, eigenlijk lijken jullie wel echt als twee druppels water op elkaar' zegt Mahogany. Ik knik. 'Zullen we iets spelen?' vraagt Cameron in mijn oor, doelend op de piano. Ik schud wild mijn hoofd. 'Ik heb gezworen niet meer te zingen, de laatste keer dat ik zong was Zo'n halve maand geleden. Maar dat was alléén voor Eef' fluister ik terug. 'Waarom zing je niet meer?'. 'Omdat mijn enige tweelingbroertje, waarmee ik altijd samen zong, was omgekomen bij een auto-ongeluk'. 'Ja, echt sorry daarvoor'. 'Ik wil zeggen geeft niet, maar dan meen ik het eigenlijk maar half. Want aan de ene kant vind ik het echt stom van je, maar aan de andere kant ben ik blij dat je weer terug bent'. 'Klopt, ik leg het je allemaal nog wel een keer uit, als je nu met me komt zingen!'. 'Niet met hun er bij!'. 'Daar zorg ik wel voor' zegt Mahogany, die blijkbaar heel het gesprek heeft afgeluisterd. 'IEDEREEN NAAR SHAWNS KAMER. WE GUNNEN DE TWEELING WAT ALLEEN TIJD' roept ze. Zonder protest doet iedereen wat ze zegt, en gaan ze allemaal mijn kamer uit, zelfs Eva en Nora, die zich blijkbaar onder mijn bed had verstopt.

Als iedereen weg is doe ik beide deuren in mijn kamer op slot en ga ik met Cam achter de piano zitten. 'Je kan nog steeds niet zingen, dus doen we gewoon dat jij speelt en ik zing?'. 'En bedankt! Maar oké'. Cameron begint met het spelen van een liedje. Ik zet ook in.

When the rain is blowing in your face
And the whole world is on your case
I could offer you a warm embrace
To make you feel my love

When the evening shadows and the stars appear
And there is no one there to dry your tears
I could hold you for a million years
To make you feel my love

I know you haven't made your mind up yet
But I would never do you wrong
I've known it from the moment that we met
No doubt in my mind where you belong
I'd go hungry, I'd go black and blue
I'd go crawling down the avenue
No, there's nothing that I wouldn't do
To make you feel my love

The storms are raging on the rolling sea
And on the highway of regret
Though winds of change
Are throwing wild and free
You ain't seen nothing like me yet

I could make you happy
Make your dreams come true
Nothing that I wouldn't do
Go to the ends of the Earth for you
To make you feel my love

To make you feel my love

Cameron eindigt het liedje en kijkt me met open mond aan. 'Je bent beter geworden!' roept hij dan. 'Echt niet!'. 'Jawel! Het is zo!'. 'Ugh!'. Cameron grinnikt en ik duw hem op de grond. Dan haal ik de balkondeur van het slot en doe hem open. Meteen valt iedereen naar binnen. 'Jullie hebben staan af luistern of niet soms?' zeg ik met opgetrokken wenkbrauw. Ze kijken me allemaal schuldig aan. Eva komt samen met Nora, Aaliyah en Mahogany ook aanlopen, en ze schieten in de lach. 'Jongens, waarom hebben jullie staan afluisteren?' vraagt Eva. 'Dat wil ik ook wel weten!' zegt Cameron, en hij ploft heel sexy op mijn bed. Proef het sarcasme. Nash springt er meteen bij, terwijl hij Eva meetrekt. Daardoor valt Eva over de jongens heen. Ik vang haar behendig op. 'Waarom was dit te verwachten?' lach ik. 'Omdat wij Magcon zijn' antwoord Jacob droog. Alle jongens die nog op de grond zaten staan op. 'Zullen we anders even naar beneden gaan, kunnen we jullie voorstellen aan Lisa en Marie'. 'Marie!' roept Aaliyah, en ze stormt naar beneden. De jongens stormen achter haar aan. Ik loop ook de kamer uit als Mahogany en Nora me tegenhouden. 'Wij moeten even met jou praten...'.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu