49.

1.7K 41 5
                                    

OMG Guys! We staan gewoon op #86 in fanficte😱
Lieve's pov
Ik wordt weer wakker van het licht in mijn ogen. Gister ben ik met Cameron tijdens de film in slaap gevallen. Ik kijk op mijn telefoon en zie dat Camila mij getagd heeft in een foto.

*Foto uit Media*

ShawnMendes, Hate.Lieve and 12.987.345 others liked this post
@CamilaCabello: If your boyfriend is sad about his bestfriend @Lieve.insta

@ShawnMendes: Love u<3
@ShawnMendes: Sorry @Lieve.insta
@Lieve.insta: I thought you where happy with her? @ShawnMendes
@Eva.insta: Be happy that he is your boyfriend @CamilaCabello
@NashGrier: ^^
@CameronDallas: I still believe that #LawnHasToBeReal
@Lawn: ^^

Ik lach om de laatste paar reacties en kijk naar Cam. 'Hij hoeft het niet te weten, maar hints geven mag toch?' lacht hij. Ik grinnik en geef hem een stomp. Hij stompt me terug en we schieten in de lach. Marie komt binnen en kijkt ons lachend aan. 'De tweeling is ook wakker hoor, als jullie snel aan tafel komen zitten kunnen we met zijn allen eten'. We staan op en lopen naar de keuken. Iedereen zit al aan tafel en Eva gooit een kam naar mijn hoofd. Ik kam mijn haar een keer voorzichtig door en ga dan zitten. 'Goedemorgen' mompel ik en ik stop een broodje in mijn mond. 'Hebben jullie die foto van Camila gezien?'. 'Ja, echt raar dat ze dat op insta zet'. 'Ook gewoon mij taggen. Zo van; "Ik laat haar even weten dat ík met Shawn heb en jíj bent gefriendzoned" '. Iedereen schiet in de lach om mijn droge opmerking. 'Maar, ben je boos op Shawn?' vraagt Manny. 'Niet persé. Ik bedoel; ik ben nog steeds zijn best friend. Als hij gelukkig is met haar, dan is dat maar zo. Al mag ik Camila totaal niet'. 'Dus je wilt hem nog steeds graag zien?' vraagt Eva. Ik knik. 'Best wel, ik wil wel eens zien hoe die twee met elkaar omgaan en of hij die twinkeling in zijn ogen heeft als hij naar haar kijkt'. 'Welke twinkeling?'. 'Soms, als we samen piano speelden, of gewoon veel lachten samen, kreeg hij zo'n mooie twinkeling in zijn ogen. Alsof je naar een klein sterretje keek in een groot hazelnootbruin gat'. Aaliyah kijkt me blij aan en wisselt een blik met Eva. 'Dan hebben wij een leuk cadeau voor je!' roepen ze in koor. Ze pakken iets it de hal en geven het aan mij. Het is een envelop met een brief en twee kaartjes. Ik lees eerst de brief.

Omdat je door weer en wind toch probeert je vriendschap met Shawn in stand probeert te houden, willen wij je een handje helpen.
Samen met Andrew hebben we iets geregeld dat jij, en Shawn vast ook, heel leuk gaat vinden!
groetjes de beide fam. en Andrew.

Ik pak de twee kaartjes er uit en draai ze om. 'OMG! Jullie geven me twee kaartjes voor een meet en greet met Shawn!'. Ik geef iedereen een knuffel. 'WIe neem je mee?'. 'Eva denk ik'. 'Oké'. 'Jullie vertrekken zaterdag avond'. 'Heel erg bedankt! Maar dan moet ik Cameron wel achterlaten' pruil ik. 'Als jij het goed maakt met Shawn vind ik het best. Ik blijf hier toch nog drie weken!'. Ik lach en ga weer zitten. 'Wil er iemand chocomel?'. Meteen schieten de handen van Cameron en mij in de lucht. 'Twins' zucht Aaliyah. We geven elkaar een high-five en Bart schenkt in. 'Gaan we daar eigenlijk alleen naar de meet en greet of hebben we ook een hotel?'. 'Het word een meidenweekend, dus we hebben ook een hotel en vliegen maandag avond weer terug'. Ik knik en eet verder. Er wordt wat gepraat over Shawn en ik luister mee, maar zeg niks. 'Ik weet niet, die Camila vertrouw ik niet' zegt Karen. 'Je bent niet de enige. Ik had met Andrew gebeld over die kaartjes, en zelfs hij vertrouwde haar niet!'. Ik kijk haar verbaasd aan. 'Wauw, dan hoop ik dat het goed komt en dat we er gewoon echt naast zitten' zegt Manny. 'Ik denk het niet' mompel ik. Cameron schiet in de lach en de rest kijkt ons raar aan. 'Wat moeten we toch met jullie?' lacht Lisa. 'Helemaal sad zijn'. Éva, Nora, Aaliyah en ik kijken elkaar aan. 'NET ZOALS SHAWN!' roepen we in koor. Iedereen schiet nu in de lach en het duurt even voordat het weer rustig is. 'Wil iemand nog iets eten?'. 'Nee bedankt'. Marie en Bart ruimen af en ik sta op. 'Wat ga je doen?'. 'Een liedje oefenen'. 'Oké'. Ik loop naar boven en de rest gaat op de bank zitten. Alleen Aaliyah volgt me. 'Ik kom alleen luisteren'. 'Is goed'. Ik pak mijn laptop en zoek de bladmuziek op. Ga je serieus treat you better oefenen?'. 'Ja, misschien komt hij nog van pas' grinnik ik. 'Ga je ook zingen?'. 'Nee, ik ken de tekst wel, maar ik ga nu vooral de blad muziek oefenen'. 'Oké'. Aaliyah gaat op mijn bed liggen en ik begin rustig met het oefenen van de bladmuziek.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu