22.

2.1K 47 10
                                    

Lieve's pov
Ik gil het uit. 'OMG CUTEEEE!'. 'Goed gedaan bro!' roept Shawn door de telefoon. 'Thanks!' roept Nash terug. Ik grinnik. 'We komen er nu aan, en je verteld me alles'. 'Prima'. 'Moesten de boys eigenlijk niet oefenen?'. 'Nope, afgezegd. We mogen morgen gewoon wat zingen en kloten op het podium' antwoord Cameron. 'Je had me btw wel mogen vertellen dat we het morgen bekend gingen maken1' roep ik, en ik sla mezelf op mijn arm. 'AU! STOP IT!' roept Cameron. Ik schiet in de lach. 'Tot zo!' roep ik, en ik hang op. 'Wat cutee!'. Shawn grinnikt. 'Ze passen wel goed bij elkaar, allebei klef maar gestoord' grinnik ik. Shawn knikt en klimt de boom uit. Ik volg zijn voorbeeld. Als ik weer op de grond sta pakken we onze spullen en skateboarden terug. 'Waarom heb je eigenlijk mijn skateboard gepakt?'. 'Ik was te lui om de mijne te pakken' grinnikt Shawn.

Thuis aangekomen lopen we naar boven en leggen we mijn skateboards in het rek. Ik spring op Shawn zijn rug. 'Wat doe je?'. 'Ik zit op jou rug omdat ik lui ben' antwoord ik droog. Shawn lacht, en ik leg mijn armen op zijn schouders. 'HUP!'. Shawn loopt de trap af, de kamer in. Daar zit iedereen op of rondom de bank. Eva zit bij Nash op schoot. 'Hello people' roep ik. Shawn zet me neer, en ik ga in kleermakerszit naast Eva en Nash zitten.

'Tell me!' zeg ik dramatisch. 'Rustig! Ik begin al!'. Ze draait zich naar me toe, terwijl Nash haar nog steeds dicht tegen zich aan houd. 'We zaten dus op jouw kamer, omdat iedereen gewoon was gegaan. En toen ik op stond zei Nash ineens zo van; "You're beautiful". En toen moest ik dus blozen, en kregen we een heel awkward gesprek. Na ongeveer 3 minuten naar elkaar gestaard te hebben, hebben we gekust en vroeg hij me' vat Eef samen. Ik ga helemaal op en neer. 'CUTEEE!'. Nash grinnikt en duwt een kusje op Eva's wang. Ik val nep-flauw, en Eva en Nash lachen. Dan gaat Shawn ineens op me zitten. 'Shawn! Je bent zwaar! Ga van me af!'. Iedereen kijkt ons grijnzend/lachend aan. Shawn gaat liggen en ik word nog erger geplet. 'Dat was niet wat ik vroeg' zeg ik droog. Shawn lacht kort. Ik geef hem een flinke duw, voor zover dat lukt. Hij valt van me af en ik ga recht zitten. 'Don't mess with me!' roep ik, en ik doe een hairflip. Shawn lacht en gaat naast me zitten. Ik sta op en begin spastisch te springen. 'Wat doe je?' lacht Hayes. 'Ze springt omdat haar benen slapen' antwoord Cam voor me. Ik spring naar Cam toe en geef hem een high five. Dan plof ik ergens midden in de kring neer. 'Dat was best vermoeiend' lach ik. Aaron face palmt zichzelf. Ik geef hem een speelse duw waardoor hij om valt. Dan plof ik weer naast Shawn, en we beginnen een gesprek.

Eva's pov
Het is ongeveer 16.00 uur of zo. De jongens zijn met z'n allen voetbal aan het kijken. Alle meiden liggen in het zwembad. Als de wedstrijd was afgelopen zouden de jongens ook komen. Wij zijn nu aan het kletsen over Lieve en Shawn. 'Maar jullie zijn wel echt cute samen. Shawn is helemaal happy als je er bij bent' zegt Aaliyah tegen Lieve. Lieve rolt met haar ogen, en wij lachen om haar reactie. 'Jongens stop, hij vind mij niet leuk punt uit!'. Ik face palm me zelf. 'Jij bent echt een stom, koppig meisje' lacht Mahogany. Lieve steekt haar tong uit en klimt uit het bad. Ze loopt een stukje naar achteren, neemt een aanloop, en duikt sierlijk in het zwembad. Precies op dat moment lopen de jongens naar buiten. Cameron begint als een gek te springen, en de andere jongens kijken grijnzend naar Shawn, die zijn mond heeft open staan. 'JE KAN HET NOG!' roept Cameron als Lieve bovenkomt. Lieve schiet in de lach. 'Sorry, maar wat kan ze nog? Naast die goddelijke bikini dragen' vraagt Mahogany (zie media voor bikini). 'Laten we het erop houden dat Cam het haar ooit geleerd heeft en ze toen bijna haar pols gebroken had van het zo vaak vallen' lach ik. Mahogany knikt lachend en kijkt de jongens vragend aan. 'Komen jullie nog?'. De jongens trekken hun schoenen, sokken en shirt uit en springen met broek en al in het zwembad. 'Jullie hadden ook even jullie zwembroeken aan kunnen doen' grinnik ik. 'Vond je de striptease niet leuk dan?' lacht Nash. Ik duw hem onderwater. Hij pakt mijn been, en trekt me ook onderwater. Als we proestend boven komen schiet ik in de lach. 'Wat?'. 'Doordat je lang haar hebt ligt het nou helemaal plat op je hoofd'. Nash lacht. Ik kijk naar de rest. Ze spelen met zijn allen tikkertje. 'Zullen we ook meedoen?'. 'Prima'. 'JONGENS WIJ DOEN MEE!' roep ik hard. Iedereen knikt, en wijst naar Lieve, die hem blijkbaar is. Ze zwemt meteen op mij af, en ik zwem snel achter Aaron. Aaron zwemt ook weer weg, waardoor mijn bescherming dus weg is. Ik zwem snel weg, maar Lieve is sneller en tikt me. Ik zwem meteen naar Taylor toe, die vlak naast me staat, en tik hem. Zo gaat het nog door tot we het zat zijn.

Lieve's pov
Als we het zwemmen zat zijn klimmen we er allmaal uit. Karen had al handdoeken voor ons klaargelegd, en we pakken er allemaal een. De jongens pakken ook allemaal hun kleren. Als iedereen zich heeft afgedroogd gaan de jongens zich omkleden. 'Mogen wij misschien een shirt van jullie aan?' vraagt Aaliyah random. 'Van mij wel!' roept Cameron, en hij gooit zijn shirt over haar hoofd. Nora krijgt Jacobs shirt, Mahogany die van Aaron, Eva die van Nash en ik die van Shawn. We trekken ze allemaal aan terwijl de jongens zich boven omkleden. 'Staat het me niet prachtig?' lacht Aaliyah, wijzend naar Camerons shirt dat voor haar een jurk is. 'Prachtig!' lach ik. 'Iedereen ziet er gek uit, behalve Noor, Liev en Maho' zegt Eva. Ik kijk naar Mahogany. Het shirt van Aaron komt net als bij mij net over haar kont heen. Bij Eva is Nash shirt ook een kort jurkje. 'Maar Aaron's shirt is mijn style niet. Bij Liev wel' antwoord Mahogany. 'Mijn style is Jacobs shirt ook niet, maar Lieve staat het inderdaad echt leuk'. 'Het staat me inderdaad niet verkeerd' grinnik. 'Zullen we dan maar binnen een film kijken?'. 'Prima!'. We lopen naar binnen en zien de jongens al op de banken zitten. Ik ga op Camerons schoot zitten, en Aaliyah op die van Shawn. Eva gaat op Nash schoot zitten, en Nora en Mahogany gaan bij de rest op de grond zitten. We zetten een random film aan en ik leg mijn hoofd op Camerons borst.Hij slaat zijn armen beschermend om mij heen 'Don't move!' fluister roept Mahogany. Ze maakt een foto en stuurd hem naar de groep. Ik nestel me verder tegen Cam aan en val uitendelijk in slaap.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu