52.

1.6K 43 7
                                    

Ik wil even een shoutout doen naar NetflixVerslaafde voor alle leuke en lieve reacties💗
Lieve's pov
Ik word wakker van de wekker. Het is kwart over elf. Ik sta op en trek de kleren aan die Eva gister heeft uitgekozen. Dan loop ik naar Eva toe. 'Kind! Wordt wakker! Vandaag gaan we naar Shawn!' roep ik in haar oor. Ze schrikt recht en geeft me een stomp. Ze stapt lachend uit bed en kleed zich ook aan. Ik pak mijn telefoon van de oplader en het pasje van onze kamer. Eva pakt ook haar telefoon en we lopen naar de lift. 'Die man staat om half een voor de deur, dus als we zorgen dat we dan klaarstaan is het goed'. 'Ik hoop wel dat hij aardiger en spraakzamer is dan die man van gisteren'. 'Ik hoop het ook' zucht ik. Je hoort de pling van de lift en de deuren gaan open. We stappen uit en lopen naar een leeg tafeltje in het restaurant. 'Fijn dat dit gewoon gratis is' zucht ik. '' Nou ja, fijn dat Andrew dit betaalt' verbeterd Eva mij lachend. 'We krijgen onze menukaart en bestellen meteen wat koffie. 'Weet je zeker dat je die koffie wilt? Ik ga niet met een stuiterbal naar Shawn toe hè?' lacht Eva. Ik geef haar een stomp en lach. 'Wat neem jij?'. 'Gewoon de yoghurt met wat fruit'. 'Ik ook'. Er komt weer iemand terug met ons drinken en hij neemt meteen onze bestellingen op. 'Dat gaat best snel hier!'. Ik neem een slokje van mijn koffie en we starten een gesprek over Camila. 'Misschien valt ze wel mee' denk ik hardop. 'Wel mee? Ze hebben al eerder gehad hè, toen is ze vreemdgegaan!'. Ik spuw bijna mijn koffie uit. 'Meen je dat?'. 'Ja, Shawn was er helemaal kapot van, hij heeft twee shows moeten cancelen omdat hij het gewoon niet aan kon'. 'Maar hij wordt toch altijd blij van zijn fans?'. 'Meesstal wel, maar blijkbaar toen niet ofzo?'. Ik haal mijn schouders op en onze yoghurt wordt neergezet. We bedanken de ober vriendelijk. 'Maar sowieso gaat zij bij de meet en greet zijn'. 'Maakt niet uit, je knuffelt hem gewoon en dan ga je heel aardig tegen haar doen'. 'Gewoon niet laten merken dat ik haar totaal niet mag?'. 'Precies!'. Ik grinnik en eet verder.

~

Half een precies en er klopt iemand aan. We doen samen open. Er staat een iets getinte man voor de deur in een zwart pak. 'Lieve en Eva?'. 'Yep!'. 'Jullie mogen met mij mee!' zegt de man vrolijk. 'Jeee!' lachen Eva en ik. De man grinnikt en we lopen naar de metro. 'En, wie is hier het vriendinnetje van Shawn?'. 'Euhm... Je weet dat hij met Camila heeft toch?'. 'Ja, maar dat is echt een kreng. Hij heeft het ook steeds over zijn best friend, dus....' zegt de man. Eva en ik schieten in de lach. 'Ik mag jou zo veel meer als die andere bodyguards!' lach ik. De man steekt zijn hand uit. 'Roger!'. 'Lieve'. 'Eva'. We lopen het metrostation binnen en Roger haalt twee kaartjes. 'Omg Lieve!' zegt Eva. 'Wat?'. 'Daar staat een piano, als we terug komen moet je echt gaan zingen!'. Ik schud wilt mijn hoofd. 'Ahh, plankenkoorts' lacht Roger en hij geeft ons onze kaartjes. 'Een beetje'. 'Maakt niet uit, iedereen heeft daar last van. Zelfs Shawn is vaak zenuwachtig voor een concert'. We lopen naar de goede metro en kunnen meteen in stappen. 'Hebben jullie eigenlijk al een plan om hem te verassen?'. 'Ja!'. We leggen hem ons plan uit. 'Ik wil het wel filmen voor jullie, heb je je camera bij?'. 'In mijn rugzak'. 'Mooi!'. 'Roger'. 'Ja?'. 'Heeft u kinderen?'. 'Zeg maar je. En ja, ik heb twee dochters die ongeveer even oud zijn als jullie!'. 'Vandaar dat je zo aardig bent' lach ik. 'Geloof me, van mij zijn er weinig in deze rang'. 'Dat geloof ik best. De metro stopt en we stappen uit. 'Er staan toch al mensen in de rij voor het concert?'. 'Ja, maar we nemen de artiesten ingang, die komt precies uit bij de deur van de kamer waar Shawn en Camila staan'. 'Camila is er dus ook bij'. 'Yep, maar gewoon doen wat je hebt bedacht en daarna super aardig tegen haar doen alsof je haar mag, dan komt het wel goed'. We lachen en geven Roger een high-five. 'Nou, Eva gaat gewoon naar binnen bij het woord "next" en Lieve komt als ik de deur open trek. 'Klop je wel eerst een keer?'. 'Zal ik doen!'. Roger loopt naar binnen en niet snel daarna wordt er 'next!' geroepen. Eva loopt naar binnen.

Eva's pov
Ik loop naar binnen en Shawns mond valt open. 'Eva?!'. 'De enige echte!' roep ik. Ik geef Shawn een knuffel. 'Wat doe jij hier?'. 'Ik mag je toch wel even opzoeken of niet?'. 'Ja, maar waarom had je dat niet gezegd?'. 'Dan was het toch geen verrassing meer kind!'. Ik lach en loop naar Camila. Ook haar geef ik een knuffel. 'Eva, het buurmeisje van Shawn'. 'Camila, Shawns vriendinnetje' zegt ze, met een fake glimlach. 'Is Lieve er niet bij?' vraagt Shawn. Je hoort wat teleurstelling in zijn stem. 'Tja..'. 'Ze is nog steeds boos zeker?' vraagt Shawn. Ik geef een knikje aan Roger en hij klopt zo onopvallend mogelijk op de deur. 'Ik zou zeggen... Vraag het haar zelf maar!'. Roger trekt de deur open en weer valt Shawns mond open. Lieve rent naar binnen en springt in een knuffel. 'LIEVE!'. 'Hey Shawn!'. Ze knuffelen nog door tot Camila kucht. Lieve laat Shawn los en draait naar haar om. Ze geeft Camila ook een knuffel. 'Lieve, Shawns best friend'. 'Camila, Shawns vriendinnetje'. Camila kijkt Lieve kort aan met een bitch face en plakt dan weer een fake smile op haar lippen. Roger filmt nog steeds. Hij kijkt me vragend aan. Ik gebaar dat hij gewoon door moet filmen. Hij knikt en kucht. 'Shawn, neem je Eva, Lieve en Camila mee naar je kleedruimte, je moet over een kwartier op het podium staan'. 'JA!'. Shawn begint te springen als een klein kind en Lieve en ik doen gezellig mee. Camila kijkt ons raar aan en we stoppen. Alsof er niks gebeurt is lopen we naar de deur. Shawn naast Lieve en Camila komt naast mij lopen. 'Haal maar niks in je hoofd, ik heb jullie plannetje wel door!'.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu