76.

1.6K 41 3
                                    

Lieve's pov
Vandaag is het eindelijk zo ver. Shawn komt terug van zijn tour! 'Nora schiet op! Hij land al bijna en wij staan nog thuis!' roep ik naar boven. Eva komt lachend naast me staan terwijl Nora brommend de trap af loopt. 'Ja ja, dat jij zo graag naar je vriendje wilt kan ik niks aan doen'. 'Hij is mijn vriendje niet en ik heb hem gewoon erg gemist, dat kan toch?'. 'Ja ja!'. We sluiten de deur en lopen naar de auto. Nora stapt achter het stuur en Eva en ik gaan achterin zitten. 'Maar serieus, je gaat hem wel je klif showen!' zegt Nora. Ik knik. 'Ja, hij zal het echt geweldig vinden!'. Eva knikt. 'Hoe laat land hij?'. Ik kijk op mijn horloge. 'Precies nu, dus tempo!'. Nora rijdt harder door en binnen no time zijn we op het vliegveld.

Shawns pov
Ik loop samen met mijn team naar de ontvangsthal. Het gegil van fans is al luid te horen, maar ik ben er wel aan gewend. Ik loop door de deur en het eerste wat ik zie zijn de fans achter de dranghekken. Totaal geen bewaking, maar gek genoeg blijven ze achter het hek. Ik loop door en zie papa, mama en Aaliyah staan. Een gevoel van teleurstelling gaat door me heen als ik Lieve niet zie. Ik glimlach toch en loop naar mama en papa. Die geef ik een dikke knuffel.  Welkom thuis jongen!' zegt papa. Ik gaaf hem een knuffel en kijk Aaliyah aan. 'ik heb je gemist broertje!' zegt ze, als ze me een knuffel geeft. Ik lach en knuffel haar terug. 'Ik jou ook'. 'Maar je hebt Lieve meer gemist!' zegt Aaliyah lachend. Ik glimlach en geef haar een duw. 'Lieve zou toch ook komen?' vraag ik dan aan mama. Ze knikt. 'Waarschijnlijk moest Lisa werken en kon Nora haar bed niet uit om 6 uur in de morgen, dus zijn ze wat later'. Ik knik teleurgesteld en draai me om naar de fans. Ik zwaai naar ze en ze beginnen nog erger te gillen. Ik lach en draai me terug om. Precies dan zie ik Lieve, Nora en Eva binnen rennen. Lieve rent recht op me af en ik open mijn armen. Ze springt erin en knuffelt me stevig. Ik zucht opgelucht. 'Je bent er!'. 'Nee, ik bleef thuis op de bank liggen omdat ik het was vergeten' zegt ze sarcastisch. Ik lach en houd haar stevig vast. Ze slaat haar benen om me heen en gaat als een soort koala aan me hangen. Ik lach en geef, met Lieve nog steeds aan me hangend, Eva en Nora ook een knuffel. Dan houd ik Lieve stevig vast en we draaien een rondje. 'Ik naar huis!' roept Lieve. Ik lach. 'Ja dag! Ik ga je niet helemaal tot thuis dragen!'. Lieve trekt een pruillipje en de fans lachen. 'JONGENS! MOET SHAWN MIJ DRAGEN?!'. Alle fans schreeuwen heel hard ja. 'Zie je? Nou hup, lopen!'. Ik schud mijn hoofd. Lieve kijkt me aan. 'Ik ga je dadelijk kietelen als je nu niet loopt!'. Ik sla mijn armen over elkaar, of eigenlijk meer om Lieve heen. 'je hebt er zelf om gevraagd'. Ze begint in mijn zij te prikken en ik span mijn buikspieren aan. 'Wow, je hebt getraind!' lacht Lieve, nog steeds in mijn buik prikkend. Ik houd het niet meer en schiet kei hard in de lach. Lieve schud helemaal op en neer, waardoor ik nog harder lach.

Lieve's pov
Binnen drie minuten liggen we op de grond. Iedereen die voorbij komt kijkt ons raar aan, maar wij lachen gewoon door. 'Het is maar goed dat ik al een foto had' lacht Aaliyah. 'Jij wordt later echt fotograaf, je maakt altijd foto's van ons!' lach ik. Aaliyah knikt. 'Dat komt omdat jullie gewoon goals zijn'. 'Ik zie de foto wel weer op insta verschijnen' mompelt Shawn. Ik schiet weer in de lach en Shawn staat op. Hij trekt me ook omhoog en gooit me over zijn schouder. 'Wow! Die zag ik niet aankomen' zeg ik, als ik met mijn hoofd tegen zijn rug hang. Shawn lacht en loopt aan. 'o, en nou loop je wel?!'. Shawn stopt en zet me neer. 'je kunt ook zelf lopen?'. Ik schud wilt mijn hoofd. 'Nee, dat kan niet want ik heb een rare beenziekte waardoor ik niet meer kan lopen!' zeg ik. Ik kijk even verbaasd door mijn eigen antwoord. Aaliyah, Eva, Nora en Shawn schieten keihard in de lach. Ik kijk ze half boos, half lachend aan. 'Oké, die was best raar'. 'Yep, maar klim maar op mijn rug'. Shawn draait om en hurkt neer. Ik spring op zijn rug. 'Jullie kunnen ook nooit eens normaal doen of wel?' lacht Karen. Shawn, ik, Nora, Eva en Aaliyah schudden allemaal ons hoofd. Manny en Karen schieten in de lach en we lopen richting de uitgang. Buiten staan er nog meer fans, maar we komen er makkelijk door heen. Shawn zucht. 'Het eerste wat ik dadelijk ga doen is terug naar bed' zegt hij. Nora maakt een instemmend geluid. 'Ik ook denk ik' zeg ik. 'Kom bij mij liggen' zegt Aaliyah tegen me. 'Maar Shawn moet er wel bij!'. 'Als het past vind ik het best'. 'Hoe gaat het eigenlijk met Sjors' zegt Shawn random. 'Perfect! Hij heeft jouw trui gekregen en ligt nog steeds op dezelfde plek' lach ik. Shawn knikt lachend en zet me voor de auto deur neer. 'Hoe gaan we het doen?' vraagt Eva. 'Maakt niet uit. Op dit moment voelt het alsof we vier dochters en een zoon hebben, dus wij vinden alles best' zegt Karen. Wij maken allemaal een "Ahww" geluidje en stappen random in. Uiteindelijk zitten Nora en Manny in Nora's auto en wij allemaal in die van Karen. Ik zit helemaal rechts, in het midden zit Shawn, helemaal links zit Aaliyah en Eva zit in de bijrijdersstoel. Ik ga lekker tegen Shawn aanzitten en hij slaat zijn armen om mij en Aaliyah heen. 'Fijn om weer thuis te zijn!' zegt hij. Ik knik en sla, samen met Aaliyah, mijn armen om Shawn en sluit mijn ogen. 'Slaaplekker' mompel ik. 'Slaaplekker gurl' zeggen Eva en Aaliyah tegelijk. Ze geven elkaar een high five en  lachen kort. Shawn drukt nog een kusje op mijn haar en met een glimlach val ik inslaap.

THE MEETING: SHAWN MENDES✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu