Luku 16

853 71 16
                                    


Eeli ja Pyry pyrähtivät pienen marketin kylmäosastolle. Siellä he kuluttivat hyvän tovin valiten jäätelöä. Yhteistuumin kaksikko oli päättänyt, että pyöräretken jälkeen oli hyvä mennä kotiin syömään jotain hyvää. Lopulta he päätyivät ottamaan litran paketin päärynäjäätelöä.

Kaksikko kikatteli jollekin Eelin sanomalle typerälle vitsille. He olivat juuri kävelemässä kohti kassaa, kun kuulivat tutun äänen. Eeli lähti peruuttamaan piiloon pienen kaupan perälle ja veti jäätelöpakettia kädessään pitävän Pyryn perässään. Aimin ääni kuului selkeänä. Hän kysyi jotain kassalla olevalta nuorelta mieheltä.

"Siellä se sun ihalija nyt on", Eeli sanoi matalalla äänellä.

"Voi maailmankaikkeus, Eeli, sun kanssasi. Älä jaksa. Mä en ole kiinnostunut siitä", Pyry sanoi närkästyneenä. Kassalla ollut mies lähti näyttämään jotain Aimille toisesta päästä kauppaa.

"Mä menen jo edeltä ulos", Eeli sanoi ja lähti. Pyry jäi katsomaan hänen peräänsä avuttomana.


Kassalla kauppaan yksin jätetty Pyry törmäsi Aimiin.

"Ai hei", Aimi tervehti maireasti. Hän hymyili saippuakupla pullo kädessään.

"Hei. Oli ihan pakko tulla hakemaan piristystä opiskeluun", Pyry valehteli ja kohotti kädessään olevaa jäätelöpakettia. Jos hän sanoisi käyttävänsä koko päivän opiskelussa, ehkä Aimi jättäisi hänet rauhaan.

"Mä voisin piristää sua enemmän kuin toi", Aimi flirttaili. Aimin edessä seisovaa poikaa kauhistutti hieman. Hän mietti, mitä Eeli olisi mahtanut tehdä jos olisi kuullut tuon. Pyry kumminkin ohitti kommentin leveällä hymyllä ja siirtyi maksamaan jäätelöä.

Kaupan pihassa Aimi tarttui Pyryn käsivarteen ja veti poikaa itseensä päin. Hän suuteli Pyryä poskelle.

"Muista mua kun opiskelet", Aimi sanoi ja lähti kävelemään tanssivin liikkein toisen suutaan.


Koko pyörämatkan marketilta Pyryn luo Eeli oli myrtynyt. Tunnelma heidän välillään oli jäätävä.

Pyryn kotona eteisessä Eeli käänsi selkänsä Pyrylle. Pyrylle riitti se järjetön kiukuttelu. Hän otti kiinni Eelin käsivarresta ja käänsi tämän itseensä päin. Sitten hän työnsi Eelin eteisen kaappeja vasten seisomaan.

Pyry seisoi Eelin edessä pidellen molemmilla käsillään tämän olkapäistä.

"Hitto sun kanssa, Eeli. Lopeta Aimista jauhaminen", Pyry aloitti. Hän oli tällä kertaa se, joka hallitsi tilannetta ja nyt hän oli päättänyt puhua suunsa puhtaaksi. Eeli katsoi suoraan hänen ohitseen.

"Jo miljoonannetta kertaa; mä en ole kiinnostunut siitä. Mä olen kiinnostunut susta. Onko se niin vaikeaa ymmärtää? Mä oon kuvitellut koko ajan, että se on ihan helvetin itsestään selvää", Pyry kiukustui. Vihdoin Eeli katsoi itseään hieman pidempää poikaa silmiin. He seisoivat hetken ihan hiljaa. Jäätelöpaketti oli unohtunut pussiin lattialle ja sielä se suli.

Pyry nosti kätensä Eelin poskille ja suuteli tätä. Eelin huulet olivat pehmeät ja poskien iho sileää. Eeli vastasi suudelmaan. Aluksi se oli hieman kömpelöä. He molemmat olivat hieman hämmentyneitä Pyryn tunteiden purkauksesta. Sitten Eeli nosti kätensä Pyryn kaulalle ja pehmeisiin tummempiin hiuksiin.

Pyry laski kätensä poskilta hitaasti Eelin kylkiin. Hän veti toista poikaa vielä lähemmäs itseään. Pyry ei oikein tiennyt, mitä hänen olisi pitänyt tehdä, joten hän päätti tehdä sen mukaan mitä tunsi parhaaksi. Suudelma jatkui. Eiliseen pieneen suudelmaan verrattuna tämä oli erittäin kiihkeä. Oli sanomattakin selvää molempien pitävän siitä.

Hetken kuluttua he vetäytyivät irti toisistaan. Molemmat hengittivät raskaammin. Eeli tuijotti Pyryä silmiin ja Pyry vastasi tuijotukseen. Eelin silmät olivat taas syvän siniset. Pyry olisi voinut kadota niiden katseeseen ikuisesti.

Thought this was trueWhere stories live. Discover now