kiitos + asiaa

617 42 3
                                    

30.9.2018

322 päivää eli reilut 10 kuukautta tähän kului.

Tämä kirja on yhden pimeän marraskuisen illan tuotosta. Silloin päätin että vaikken saisi yhtään lukijaa kirjoittaisin tämän loppuun. En koskaan oikeasti kuvitellut pääseväni näin pitkälle. Mä tiedän, että Wattpadista löytyy kirjoja joilla on satoja tuhansia lukukertoja mutta mulle tämä lukukertojen määrä on paljon enemmän kuin koskaan oletin tämän kirjan saavan. Mulle se on paljon.

Kukaan ei tiedäkään kuinka paljon mä olen hymyillyt kun olen nähnyt kuinka ihmiset votettaa ja kommentoi. Yhtenä iltana oli ihmeellistä tajuta, että joillekin ihmisille mun kirja on/oli se jota ne lukee arkena kello yksitoista yöllä vaikka olisi parasta olla nukkumassa.

Tästä kirjasta on tullut mulle ihan älyttömän rakas ja viimeisen luvun julkaiseminen tuntui haikealta. Oon kuitenkin samalla aika ylpeä itsestäni.

Olen erittäin kiitollinen kaikille.



Asiaa:

Tässä vähän pohdin, että vois olla kiva tehdä sellainen q&a luku. Eli esittäkääs kysymyksiä kirjasta, hahmoista tai ihan mistä vaan maan ja taivaan välillä.. Mitä nyt vaan ikinä mieleen juolahtaakaan. :)  [julkaisisin sen noin kahden viikon kuluttua]


Käykää seuraamassa mua täällä Wattpadissa! Silloin tiedätte, kun julkaisen jotain uutta. En ole vielä ihan valmis päästämään lapsiani menemään ;)

Thought this was trueWhere stories live. Discover now