3. Bölüm

3.7K 86 1
                                    

.........2 sene sonra.........

Babam ve annem yine başladılar söylenmeye. Aman yavaş, dur kıracaksın, kimseye karışma falanda filan sıkıldım artık...

Kabul yaramazım ve yerimde duramıyorum, insanları bazen çıldırtıyorumda bazen ama yapım böyle hareketli biriyim biraz.

Bugün evimizde yeni bir heyecan ve koşuşturma var. Annem 9. yaş günümüz için doğum günü partisi verdi. Evimizde ki çalışanlarla beraber kocaman bahçemizi süsledik.

Çok güzel olmuştu...

Etrafta her renkten balonlar, süsler... vardı.

Babam partinizde ne istersizin diye sorduğunda ben tabii ki direk olarak pamuk şeker istedim. Niye bu kadar seviyorum anlamıyorum ama pamuk şekerin tadı oldukça hoşuma gidiyordu, özelliklede pembe renkte olanı. Genelde hep ödül olarak alırım.

Dilanda palyanço gelmesini istiyorum diye tutturdu. Çok komikmiş, sürekli güldürüyormuş falan. Ne kadar aklını çelmek istesemde başka bir şey istemesi için ne yaptımsa vazgeçiremedim bir türlü inatçıyı . Palyançolar bana biraz korkutucu geliyor dediğimde de sürekli gülerdi bana.

Allahtan annem korktuğumu bildigi için palyançoyu bahçenin aşağı kısmında kalmasını sağlamıştı. Göremeyeceğim uzak bir yerdeydi.

Parti saati geldi. Davetimize arkadaşlarımızın hepsi gelmişdi, Demir'de dahil. Buraklar geçen sene önce o evden taşınınca Demirler o eve taşındılar. Demirlerin önceki evide buraya yakındı ama yan yana olmamız iyi olmuştu. Şimdi beraber daha çok zaman geçiriyoruz.

Demir mavi gözlü kahverenkli saçlı boyu benden biraz uzun. Bazen kızlar etrafını sardığında bana hemen göz kırpar yada beni kurtar diyormuş gibi bakardı. Yaramazlığım işine yarardı onun..... Benim davranışlarıma hiç bir şey demez yanımda hep eğlendiği söylerdi. Genelde hep ikimiz takılıyoruz. Emre bu kadar yakın olduğumuz için arada aramıza giriyor ama yanımızdan ayrılır ayrılmaz hemen bir araya geliyoruz. Demir benimle aynı sınıfta ve arka sıramda oturuyor. Biz o kadar yakın arkadaş olduk ki birbirimizi kıskanmaya da başladık. Mesela ben Demirin benden başkasıyla oynamasını istemezdim...

Etrafa bakınırken Demir yanıma gelip
"Neye bakınıyorsun?" Dedi.

"Tabiki sana. Nerdesin diye etrafıma bakınıyordum."

"Eve uğramam gerekiyordu da Aysel
sana aldığım tokayı neden takmadın?" Deyince saçımı kontrol ettim.

Takmayı unutmuştum.

"Tokam odamda kalmış unutmuşum hadi gidip beraber alalım?"

"Olur."

Demirin elini tutup evime doğru yürümeye başladım. Kendi odama çıkınca Demirin elini bırakıp çekmecelerimin olduğu yere doğru yürüdüm. Tokam ikinci çekmeceden çıkınca gülümseyip elime aldım.

"Demir saçıma takar mısın?"

Demir tokamı elimden alıp saçımı düzeltti. Tokamı taktıktan sonra yanağıma küçük bir öpücük bıraktı.

Beni öpmesini beklemediğim için şaşırıp öptüğü yere dokundum.

"Demir?"

"Çok güzelsin."

"Teşekkür ederim ama beni öpmem doğru değildi. Şimdi büyüyünce evlenmek zorundayız. Demir yaaa!"

Demir gülümseyip elimi tuttu.

"Seni yanağından öptüm diye evlenmemiz gerekiyorsa evleniriz Aysel."

"Şaka yapmıyorum ben ciddiyim."

SAHIPSIZ INTIKAMWhere stories live. Discover now