20. GEÇMİŞ

1K 58 0
                                    


Esra Akının telefon numarasını isteyecegimi düşünerek bir kagıda yazmış. Kagıdı masama bıraktı. Bu kızı gerçekten seviyorum. Bazen aklımı bile okuyabiliyor sanki. Esraya tebessüm edip kagıdı elime alarak telefonuma numarayı yazdım. Esra odadan çıktı. Önce numarayı ' AKIN ' yazarak kayıt ettim. Sonra arama tuşuna bastım. Telefon üçüncü çalışta açtı.

" Alo, "

" Akın ben Sevda. Numaramı kayıt et istersen. "

" Tamam. Neden aradın beni . "

" Sence neden olabilir. Bugün görüşmemiz gerek bana yarım saat ayırabilir misin? "

" Yogunum Canım ayıramam. İşim bittikten sonra arkadaşlarımı ziyarete hastaneye gidicem. "

" Yesinler arkadaşlarını. Hak etmeselerdi dayak falan yemezlerdi. Neyse.. Bozulan anlaşma için görüşmek istiyorum seninle. "

" Beni görmek için görüşmeye gelmeyecegini biliyorum. Tabi ki şirket için istiyorsun. Bu gayet açık bir şey zaten. "

" Evet. Neyse bugün ögle yemegini kimseye söz vermediysen beraber yiyelim mi? "

" Bu kadar ısrarcı olmana şaşırdım. Ne oldu anlaşmayı sana mı kitlediler ? "

" Anlaşma ile ben ilgilenicem artık. Eee yemek işine ne diyorsun. "

" Tamam kimseye söz vermemiştim. .... Lokantada buluşalım saat 12 : 30 da orada ol. Ben ikimiz için rezarvasyon yapıyorum. "

" Tamam. Görüşürüz. "

" Görüşürüz. "

Evet görüşmeyi hallettim. Şimdide anlaşma için dosyasını incelemem gerek. En son anlaşmayı Davut Amcam bana faks olarak gönderecekti ama en iyisi Esraya sormak. Şirket telefonumu elime alarak Esrayı aradım.

" Esra bana Akının şirketiyle yapılacak anlaşmanın dosyasını getirirmisin. Davut Amcam faks olarak göndermişti. "

" Evet gönderdi. Getiriyorum. "

" Tamam."

Yaklaşık 5 dk sonra Esra odama geldi. Dosyayı masama bıraktı.

" Esra bugün ögle yemeginde 12.30 gibi Akın ile buluşucam. Anlaşma işini konuşucaz. Üçe kadar dolu olucam. Programımı ona göre düzeltirsin. "

" Tamam. "

" Bu arada dün sana mail atmıştım. O şuan bende olan işler. Onlarla ilgilenmem gerek bana hatırlatırsın. Birde evime temizlik ve yemek işleri için iki çalışan ayarla ingilizce bilirlerse iyi olur. Yatılıda olabilir. Bana olur gözüyle baktıklarını mail atarsın canım. "

" Tamam ayarlarım. "

Esra odamdan çıktı. Akın ile görüşmeyi ayarladım. Gazetecilerde tamam gibi en azından ortalık durulur biraz ama Annem konusu oldugu gibi duruyor.

Birde Demir var dimi. O mavi gözleri çoook güzel.... Hiç bıkmadan insan o mavi gözlere bakabilir. Sözde beni arayacaktı ama daha aramadı Mesajda atmıyor. Sahi buraya geldi dimi. Beni görmeye geldi.... Niye heyecan yaptım ki şimdi.

Unutma Sevda iş yapacaksın onunla başka şeyler düşünme. Etkilenmek yok. Duygu beslemek yok. Profesyönel bir iş kadını olarak işi ve duyguyu ayırabilirim. Can ile aldıgın egitimleri hatırla. Unutma sevda. Yine iç sesimle konuşmaya başladım. Dogru şeyler söyledigi için kendime bu sefer bir şey demedim. İç seste olsa haklı yani.

Telefonumu elime alıp dilan mesaj yazmışmı diye instagrama giriş yaptım. Mesaj yerine girdim. Ben yazdıktan sonra mesaj yazmamış. Resimlerine girip bakmaya başladım. Benim gibi resim çekinmeyi seviyor galiba. Bir sürü fotograf yayınlamış. Demirlede çekinmiş fotografları var. Ne kadar yakınlar acaba ?

SAHIPSIZ INTIKAMWhere stories live. Discover now