17. KAVGA

1K 49 1
                                    

" İt falan olmuyor ama. Neyse seninkini bu akşamlık alıyorum. Merak etme sabah biraz ödeme yapar gönlünü alırım sürtügünün. "

" Ulan senin ananı... Sen kardeşime nasıl sürtük, Oruspu dersin. Bittin oglum sen. "

Adam Elini yumruk yapıp Cana bir yumruk atacakken Can Elini havada yakalayıp kolunu çevirip diger eliyle de yine yumrugu patlattı. Adam dengesini kayıp edip yere düştü. Can adamın üstüne geçip yumruklamaya devam etti. Can bir zamanlar kulüpte Dövüşlere katıldığı için dövdüğü adamları genelde hastanelik ediyor. Tamam bende dövüyorunda o abartıyor işte....

Adamın arkasındaki diger kişi sarışın olanı Canı uzaklaştırmaya çalışıyordu. Bende sarışının yanına gidecegim zaman Akın Adamın kolunu tuttu. Adamı Candan uzaklaştırdı. Sonrada oda dövmeye başladı. Banada Selim kaldı. Selimin karşısına geçince Selimin arkadaşlarından bir kaç kişi daha geldi. Biri Selimin yanına geçip bana bakmaya başladı. Digerleride Can ve Akının yanına gidip kavgaya karıştılar.

Ben tekrardan önüme döndüm ve Selime baktım. Yanındaki kişiye aldırmadan Bacak arasına tekme attım. Yüzünü acıdan büzüştürdü. İki büklüm oldu. " Ahhh, Ananı S.. " diye küfur etti.

" O lafı sana yediricem. " deyip yumruk attım. Pek etkilenmedi. Bana yumruk atacagı zaman geri çekildim.

Selimin tam midesine sert bir tekme atınca Selim yere düştü.
Yanındaki arkadaşı Selime göre biraz daha kalıplıydı. Bana sert bir bakış attı önce. Yumruk atacagım zaman Kolumu çevirip beni duvara dogru döndürdü. Kolumu arkada tutuyordu. Diger kolu da bogazımın önünde tutup sıkmaya başladı. Beni iyice kendine yapıştırdı. Saçımı kokladı.
" Güzel kokuyorsun. " dedi.

Zıplayıp Karşımdaki duvara yukarıya doğru bir iki adım atıp sarışının üstünden arkasına geçtim. Kolumu ondan kurtardım. Ayagına vurarak yere çömelmesini sagladım. Kolunu çevirerek arkasında tuttum. Bilegini tutup cevirdim.

" Rahat dur yoksa Elini kırarım. "

" Tamam Tamam. Sakin ol. "

Bana yakın masadaki boş bardagı elime alıp adamın kafasına geçirdim. Bilincini kayıp edip yere düştü. Bardak da bin parçaya ayrılmıştı.

Bu arada bir kaç adamı etkisiz hale getirmiş başka bir kişiyle ilgileniyordu. Akına gözüm kaydıgında oda birilerini dövmeye devam ediyordu. Etrafa baktığımda etrafın karıştığını gördüm. Bir çok kişi birbirini dövüyordu ve kavgayı biz başlatmıştık. Önüme döndüğümde yüzüme doğru gelen bir yumruk gördüm. Tam geri çekilecekken biri o yumruğu yakalayıp adamı yere serdi. Beni koruyan kişiye baktığımda o Mavi gözlü kişi olduğunu gördüm.

Etrafı birden güvenlik görevlileri sardılar. Herkesi tek tek ayırmaya başladılar. Bende Canın yanına gittim. Canda haşat ettiği kişiden kafasını kaldırıp bana baktı.
" Iyi misin ? " dedi.

" Evet iyiyim. Burası baya bir karıştı. Ne yapıcaz. "

"Kaçalım bence. "

"Tamam. "


Çantamı alıp o kargaşadan çıktık.
Arabamıza geçtik. Can önden ben arkadan yola çıktık. Araba kullanırken Canı aradım. İkinci çalışta açtı.

" Aloo Can. "

" Efendim "

" Eczaneye uğrayalım. Yüzüne pansuman yapıcam."

" Gerek yok eve gidince hallederiz. "

" Evde malzeme yok. Uzatma hadi köşede dur bir eczane gördüm. Bekle sen ben alıp geliyorum. "



Arabadan inip Eczaneye girdim. Gerekli şeyleri alıp çıktım. Canın yanına geçip yolu gösterdim. Arabama geçip, arabayı çalıştırdım. Canın arabasının önüne geçtim. Biraz daha ilerledikten sonra boş bir park gördüm. Dörtlüleri yaktım. Yavaşlayıp Kenara geçtim. Arabamı park ettim. Canda aynı şekilde arkama arabasını park etti. Arabadan inip Canın arabasının yanına geçtim. Kapısını açtım. İnmesini bekledim. Keyfi yerinde değildi . Dudagının kenarı kanamıştı ama morarma falan yoktu. Yüzünde alnının kenarında bir iki çizik vardı. Elinin üzeri de attıgı yumruklardan dolayı kızarmış ve hafifte kanamıştı. Derin bir nefes alıp Arabadan indi.

SAHIPSIZ INTIKAMWhere stories live. Discover now