18. Demir?

1K 56 1
                                    

Odama girdikten 2 dk sonra Esra odama geldi. Dünden bahsedecegini bildigim için konuşmasına fırsat vermeden ben konuşmaya başladım.

"Günaydın. Esra sakın dünden bahsetme o konuyu kapatalım kendi aramızda. Şimdi bugünün programları neler onu söyle canım. "

"Tamam. " deyip programımı açıkladı. Bugün benim ekiple saat 9: 30 da toplantım var. Kızlara  verdiğim iş paylaşımları degiştirmiştim. Yıldız hoteli araştıracaktı. Bahar ise  Yigit Beyin şirketini araştıracaktı. İkiside Esra ile  sürekli iletişim halindelerdi. Kurdugum watsapp gurubunda da bazen iletişime geçiyorduk.

Esra bir süre durup derin bir nefes alıp konuşmaya devam etti.

" Şey size acil söylemem gereken bir durum var. Dünkü olaydan dolayı, Bugün bir çok internet sitesinde ve magazinlerde  Can beyle beraber sizin haberleriniz ve kulüpteki videolarınız var."

"Neden bahsetmişler haberde."

"Sevda Hanım Aslında çıkan haberler  biraz karışık. Başta Gece kulübünde olan olay Basındaydı ama Haberler sonra dan değişip sizin üzerinizde devam etti."

"Nasıl yani?"

"Başka bir kadınla benzerliginiz varmış sanırım adı Dilan'dı ortalık iyice karıştı. Allahtan erken geldiginiz, Siz geldikten sonra şirketin önüne gazeteciler gelmeye başlamışlar. Güvenlik şirketten onları uzaklaştırmak  için ilgileniyor ama kalabalık olmaya başladılar. "

Elindeki tableti bana uzattı. Haberlerde kullandıkları  fotograflar vardı. Manşetlere göz gezdirdim.

"Aman Allahım neler yazmışlar bunlar böyle. " diye mırıldandım.

Birinde Canın koluna girdigim zaman çekinmiş fotografı konulmuş ' İşte Sosyetik Güzelin Yeni Aşkı'yazıyordu.

Digerine baktım, ' Yeni Aşıklar ... Kulüpte Kavgaya Tutuştu' yazıyordu canla beraber başka bir fotografımız konulmuştu.

Diger habere geçtim. ' Türkiyeye yeni gelen ünlü iş adamı Can Bey ile Gecelerin prensi Selim bey  kavgaya tutuştu... Can beyin kardeşi Sevda Hanım ile Selim beyle kavga edince Akın bey kavgaya dahil oldu... Sevda Hanım ile AYDEMIR HOLDING Yöneticilerinden Dilan hanım ile olan benzerligi merak konusu. ' Yazıp Dilan ile Benim bir resmimi yanyana koymuşlardı.

Resme bakınca donup kaldım. Bu kız aynı bana benziyor. Tamam beni onunla karıştırmışlardı da bu kadar benzeyecegimizi hiç düşünmemiştim. İkiz gibiydik aynı.  Yüzünü incelemeye devam ettim. Saçlarımız aynı renkte sadece onun ki  benimkinden biraz uzundu. Gözlerimiz de aynı renkteydi. Benim kahve rengim onunkine göre biraz daha açıktı o kadar. Sanırım yüzümüzde ki tek farkta buydu.

Diger haberlere bakmak istemedim. Hepsi bir birine yakın şeyler yazıyor. Esra kulüpte ki bazı yayınlanan videoları gösterdi. Canla beraber adamları döverken ki halimiz yanınlanmıştı.

Tableti Esraya verip kahvaltılık bir şeyler istedim. Bilgisayarı açtım. İnternete girerek Dilanı araştırmaya başladım. Instagramda herkese açık bir hesabı vardı. Sayfama giriş yapıp resimlerine bakmaya başladım.  Gerçekten aşırı derecede birbirimize benziyoruz. Giyinişi de güzelmiş bu arada begendim.

Ben fotograflara bakınırken Arkadaşlık istegi geldi. Kim diye bakınca Dilan oldugunu gördüm. Sanırım oda şuan açık profilimden benim fotograflarımı inceliyormuş. İsteğini
kabul ettim.

Telefonum çalmaya başladı. Masadan telefonu elime alıp arayan kişiye baktım.' DAVUT AMCAM ♡ ' arıyordu.  Telefonu hemen açıp kulagıma götürdüm.

SAHIPSIZ INTIKAMWhere stories live. Discover now