28. REDDEDİLİŞ

1K 54 0
                                    

Sabah her zamanki gibi şirkete gittim. Esra bugünün programını söylemeye başladı. Saat 10da ve 16da iki adet toplantım varmış öğle arasında da Demir ile anlaşma için yemek yiyeceğim. Demirin programı müsait olmadığı için yemekte konuşmak istemiş bende el mahkum kabul ettim. Anlaşmayı Candan önce imzalayatabilirsem süper olacak.

Demir anlaşma için biraz uzak duruyor ama ikna etmeye çalışıyorum. Esra programı anlattıktan sonra odasına geçti bende maillerimle ilgilenmeye başladım.
İngilteredeki bazı işlerimde aksama olmuş. Yapılması gerekenleri yazıp maile cevap verdim.

Ingilteredeki Şirkette bazılarının yanına bir kaç adam yerleştirmiştim. Hisselerle ilgili bazı planlamalar yapanlar var bunlardan bazıları yönetimi eline almak istiyormu. Bende adamlarımdan haberler alıp duruma göre davranıyorum.


Şirkette gizlediğim  adıma geçirilmeyen %10 luk bir hissem var, zamanı gelince adıma geçirilicek bu yüzden alan kişinin üzerinde bekletiyorum.

Bu yaptıklarımı Davut Amcam ve Can bilmiyorlar. Bunları onlar için yapıyorum çünkü ne kadar hisse yanlarında tutabilirlerse onlar için o kadar iyi olur. Herneyse...

Şuan Demir ile beraber yemek yiyorum. Bu adamın gözleri neden beni bu kadar çekiyor anlamıyorum. Hiç bıkmadan yüzüne bakabilirim o derece yani....

Baktığımı anlamasın diye fazlada bakamıyorum eziyet gibi geliyor artık bakamamak....

Yemekler bittikten sonra ikimizde kahve söyledik. Kahveleri beklerken iş konuşmaya başladık. Kahveler geldikten sonrada konuşmaya devam ettik. Sanırım yarım saatten fazladır konuştuk ve olayı bağladım. DEMIR ANLAŞMAYI IMZALAYACAK. Şuan havalara uçabilirim yani. Anlaşmayı kaptım....

Demir işle ilgili benimle muhattap olmak istedi. Benimle beraber çalışmak istiyormuş, Bende onayladım zaten Canlada bu şekilde anlaşmıştık. Yarın DEKA Hotele gidip anlaşmayı imzalayacağız. Birazda kendi aramızda küçük sohbet ederek mekandan ayrıldık.

Ben arabama geçtikten sonra iki korumamda arabaya geçtiler. Birisi şoför koltuğuna biriside ön koltuğa bende arka koltuğa geçtim. Şimdiki oturma planımız da bu şekilde oldu. Koruma işini Sonradan Can ayarladı çünkü Gece kulübünde dövdüğümüz
adamlardan bazıları gelip Can ile konuşup üstü kapalı tehdit edince Can iki korumayı yanıma verdi. Bende aklı kalmasın diye kabul ettim.


Korumalarımdan birinin adı Engin diğeride Kerim. Diğer korumalardan memnun kalmadıgım için malum herşeyi Cana ispiyonluyorlardı bende kendi korumalarımı kendim seçmek istedim. Bu ikisi şuanlık iyilerdi.

 
Şirkete geçtiğimde tekrar işlere gömüldüm. Can arada beni teftişe geliyordu ama birşey demiyordu. Yorulduğumda dinleniyordum zaten. Dosyaları incelerken bir dosyayı evde unuttuğumu  fark ettim. O anda şirket telefonu çaldı. Cevap verdiğimde Esra bir avukatın benimle görüşmek istediğini söyledi. İçeri almasını söyledigimde bir yandanda dosyaları düzeltmeye başlıyordum.


Avukat içeri girdikten sonra önce kendini tanıttı. Bana karşı açılan bir dava varmış ve davayı açan kişide Annemmiş. Ben bunu duyduğum zaman beynim önce bir eror verdi. Kısa bir şok yaşadım.

Kendime gelmeye başladığımda yerimden kalkarak Avukat Onur Beyin karşısına geçtim.

" Siz ne dediğinizin farkında mısınız ? Dalga mı geçiyorsunuz benimle !!?? "

" Sevda Hanım sakin olun lütfen. Ben sizinle bir sorun çıkmaması için anlaşmaya geldim sadece. "

" Sorun diyor yaa... Annem neden bana dava açsın ki. Siz dolandırıcısınız. Defolun Odamdan. "

" Sevda Hanım Mahkemeden haberiniz yokmuydu sizin. Size mahkeme kağıdının gönderilmiş olması gerekiyordu. Avukatınızla iletişime geçmiştik biz? "

SAHIPSIZ INTIKAMWhere stories live. Discover now