21. YENI BIR ARKADAŞ

1K 56 0
                                    

Gögsümde hissettigim his agırlaşmaya başladı. Gözlerimin önüne yine o küçük kız geldi.... Gözleri.... Peki bu yaşadıklarımın acısı ne olacak. Çektigim onca şey. Bunu kimsenin yanına bırakmayacağım orası kesin.

......

Sabah Can ile beraber hastaneye gittik. Gerekli tetkikler yapıldı.  Krizimin psikolojik nedenlerden dolayı ortaya çıktıgını söylediler. Karşıma bir psikolog ve psikiyatri gelerek sonuçlarımı incelediler.

"Geçmişinizle ilgili bir şeyler hatırlıyormusunuz ? "

"Evet. "

"Can beyle konuştuk. Anladıgım kadarıyla kötü olaylar yaşamışsınız. Unutmak istediğiniz anılarınız varmış. Krizlerinizle geçmişinizden bir şeyler hatırladınız  mı ? "

" Evet. "

" Krizleriniz geçmişinizden kaynaklanıyor. Bir şey sizi tetiklemiş.
Zor dönemler geçireceksiniz. Dikkatli olmanız gerekiyor. Tedaviye ihtiyacınız var. Can bey Sevda hanımın yakını oldugunuz için isterseniz sizinle daha sonra konuyla ilgili görüşelim. " deyip cana baktı. Can olumlu anlamında kafasını sallayıp  Gözlerini bana çevirdi.

Doktorlar odadan çıktılar. Hemşirelerden biri yanıma gelerek serumu düzeltti. Odadan çıktıktan sonra Cana baktım.

" Neler hatırladıgını bana  söyleyebilir misin.... Yoksa sonramı anlatacaksın. "

Derin bir nefes aldım.

" Ben.... Ben tam olarak kim oldugumu hatırladım.  Aydemir ailesindenmişim ben Can. Ayrıca baygınken kaçırıldıgım zamana ait bir şey hatırladım. O adam, Yigit bana işkenceler yapıyordu.  Biyolojik babam çocuklarının içinde ölmem için benim adımı vermiş.... Korkuyorum. Ben.... Ben hatırlamak istemiyorum onları. Ne olur unutmam için bir şeyler yapalım. "

" Tamam Canım sakin ol. Doktorla bu konuyu konuşucam. Doktordan yardım alacaksın. Elimden geldigi kadarıyla sana yardım edicem. Merak etme ben yanındayım kimse sana zarar veremez. Sana kötü bir şey olmasına asla izin vermem. Korkma tamam mı. Hadi uyumaya çalış biraz. "

"Tamam. Yanıma yatar mısın Can beraber uyuyalım. "

" Tamam. "
 


Dikkat ederek Yanıma uzandı. Kafamı gögsüne koyarak uyumaya çalıştım. Korkmamam gerek Can'ın da dedigi gibi Can her ne olursa olsun her zaman yanımda oluyor.

Her zaman....

 
..

     
Hala hastanedeyim saat 12.30 oldu. Ögle yemegimi yedim....
Yani yedim sayılır. Hasta yemeklerin tadı cidden hiç güzel degil tatsız tuzsuz..... Bugün de burada önlem amaçlı kalmam gerekiyormuş ama Şimdiden sıkılmıştım. Can işlerden dolayı sürekli bir gelip bir gidiyor. Birde sürekli telefonla arayıp duruyor. Esrada aynı şekilde.

Işlerimde yarım kaldı. Dün Akın ile buluşup anlaşma işini konuşacaktım ama oda yalan oldu.


Derin bir nefes alıp verdim. Elimde Tv de bir şey izlemeye çalışıyorum ama beni saran bir şeyde yoktu. Kanal degiştirdim. Yine bir şey bulamayınca müzik kanallarını açtım. Bir kanalda Taylor swift- Delicate vardı. Kanalı açık bırakıp müzigi dinlemeye başladım.

Bir süre sonra odaya  bana serumumu takan hemşire girdi. Serumumu kontrol edip bir şeye ihtiyacım var mı diye sordu. Yok dedim. Odadan çıktı. Ardından Esra odaya girdi.

" Esra sen daha yeni şirkete gittin. Neden hemen geri döndün. "

" Şirketteki işlerimi halledip sizi görmeye geldim. Sizi burada bu şekilde yalnız bırakamam. "

" Sürekli gel git yapma diye dedim canım. Bana Akın ile yapılacak anlaşma dosyasını getirdin mi ? "

" Hayır. Can Bey işle ilgilenmenizi istemiyor. Acil bir durum olursa Can bey kendisine iletmemi istedi. "

SAHIPSIZ INTIKAMWhere stories live. Discover now